Jump to content

LianLi V2000 (pics) updated-FINAL!

Trooper

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Για να επιτύχει την ίδια κυκλοφορία αυξάνει την πίεση στα 3,5 μπαρ που σημαίνει ότι από κυκλοφορητής που είναι η 1250 έχουμε καθαρή αντλία.

Για να πετύχουμε πίεση έχουμε ταχυστροφεία και σχεδόν μηδενισμό των ανοχών στο ιμπέλερ, άρα αυξημένη φθορά και αδυναμία στεγνής εκκίνησης.

Ανταλλάξαμε τον όγκο με την αναξιοπιστία, όχι και τόσο κακή ανταλλαγή αν είσαι προσεκτικός.

Δε σε κατάλαβα ακριβώς, μειώνοντας το ρεύμα, μειώθηκε και η ροή αρα δε νομίζω οτι ισχύουν ολα αυτά που λες...

Αρχική απάντηση από greekfragma

ευγε για το κουτακι τρουπερακο........τελικα το μετετρεψες σε μωρακλα......παρα πολυ καλη η νεα διαρρυθμιση.

να σε βαλω λιγο στην πριζα?????

εαν ειχα το κουτακι θα του εκανα κι αλλα περισσοτερα μονταρισματα.......μεγαλυτερο παραθυρο τακτοποιημα και κρυψιμο καλωδιων με σλιβαρισματα και κομματια πλεξυ και αλλα πολλα........αυτα τα λιγα για να σε μπριζωσω κι αλλο...........:computer:

thanks fragma, δε νομίζω να του κάνω τιποτα άλλο προς το παρόν. Οσο για εξτρα παράθυρα, οι δισκοι και το psu δεν αξίζουν να φαίνονται. Τα 2-3 καλώδια που έχουν μεινει πανω ισως να τακτοποιήσω καλύτερα, αλλα εκτος απο το sleeving τους, δε ξέρω πως να τα εξαφανίσω!

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Trooper

Δε σε κατάλαβα ακριβώς, μειώνοντας το ρεύμα, μειώθηκε και η ροή αρα δε νομίζω οτι ισχύουν ολα αυτά που λες...

thanks fragma, δε νομίζω να του κάνω τιποτα άλλο προς το παρόν. Οσο για εξτρα παράθυρα, οι δισκοι και το psu δεν αξίζουν να φαίνονται. Τα 2-3 καλώδια που έχουν μεινει πανω ισως να τακτοποιήσω καλύτερα, αλλα εκτος απο το sleeving τους, δε ξέρω πως να τα εξαφανίσω!

Μειωνοντας το ρευμα μειωθηκε και η ροη αρα ξεχασε την αποδοση της 1250!Τωρα δεν ξερεις πως συμπεριφερεται στα 7 v δηλαδη αν ειναι γραμμικη η πτωση.Βεβαια συνηθως ετσι ειναι!Ολα αυτα ειναι θεωρια στην πραξη μονο μπορεις να δεις αν εχεις καλυτερες η χειροτερες θερμοκρασιες.Απο την αλλη φυσικα θα μου πεις:Και τι με νοιαζει??Και 2 βαθμους πανω να μαι το ιδιο μου κανει.Οποτε ολα ειναι οκ...:D

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Μειωνοντας το ρευμα μειωθηκε και η ροη αρα ξεχασε την αποδοση της 1250!Τωρα δεν ξερεις πως συμπεριφερεται στα 7 v δηλαδη αν ειναι γραμμικη η πτωση.Βεβαια συνηθως ετσι ειναι!Ολα αυτα ειναι θεωρια στην πραξη μονο μπορεις να δεις αν εχεις καλυτερες η χειροτερες θερμοκρασιες.Απο την αλλη φυσικα θα μου πεις:Και τι με νοιαζει??Και 2 βαθμους πανω να μαι το ιδιο μου κανει.Οποτε ολα ειναι οκ...:D

Δεν υπάρχει καμια διαφορά στη θερμοκρασία. Που σημαίνει οτι η αντλια ειναι πολύ καλή! Ακόμα και στα 7v. Στα 12v οπως ξαναείπα, ηταν υπερβολικά δυνατή και ακουγα έντονα το θόρυβο του νερού μέσα στο τανκ!

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:41]

Νομίζω ότι ο Γιάγκος συγκρίνει τις 2 αντλίες και το πως καταφέρνει το πιτσιρίκι να φτάσει/ξεπεράσει σε απόδοση την 1250.

Αυτό ακριβώς.

Ευτυχώς Φάνη που είσαι και εσύ και με ερμηνεύεις, γιατί νομίζω ότι δεν πάω καλά τελευταία.

Κωστα τι ρακορ εχει το Black Ice Micro II σου??Εχουν διαφορες το μαυρο-μπλε με το νικελ?

Σκεφτομαι να το παραγγειλω αυριο..και απο που το πηρες??

Το τρανσιτ θα το κρατησω λιγακι και αν δω οτι δεν ταιριαζει πουθενα θα το δωσω...

Αρχική απάντηση από nikos2004dj

κορυφη το κουτακι!!!!!

αληθεια ποσο σου κοστισε μονο το κουτι?

350 εχει το κουτί.

Αυτό ακριβώς.

Ευτυχώς Φάνη που είσαι και εσύ και με ερμηνεύεις, γιατί νομίζω ότι δεν πάω καλά τελευταία.

Δηλαδή επειδή ειναι μικρότερη και κανει την ίδια δουλειά, ειναι αναξιόπιστη ?

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Κωστα τι ρακορ εχει το Black Ice Micro II σου??Εχουν διαφορες το μαυρο-μπλε με το νικελ?

Σκεφτομαι να το παραγγειλω αυριο..και απο που το πηρες??

Το τρανσιτ θα το κρατησω λιγακι και αν δω οτι δεν ταιριαζει πουθενα θα το δωσω...

Τα ρακορ τα αγορασα μονος μου απο τη σπύρου πάτση γιατι οταν το ειχα παραγγειλει δεν ειχαν σε στοκ. Απο το over-clokc.co.uk ή το overclock.co.uk, δε θυμαμαι σε πιο απο τα 2.

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 22:48]

Δηλαδή επειδή ειναι μικρότερη και κανει την ίδια δουλειά, ειναι αναξιόπιστη ?

Όχι δεν είπα αυτό Κώστα με παρεξήγησες.

Είναι ο τρόπος που φτιάχνονται οι αντλίες που τις κάνει ποιο αναξιόπιστες από τους κυκλοφοριτές.

Αν έχεις χρόνο κάποια φορά, έλα να λύσω μια να δεις.

Όσο αφορά την αξιοπιστία πρέπει να γνωρίζεις ότι η 1250 είναι φτιαγμένη για να λειτουργεί 24/7 για πάνω από δέκα χρόνια.

Στον υπολογιστή αυτό δεν είναι απαραίτητο, αφού αν σταματήσει η αντλία δεν θα πεθάνει κάποιος.

Είναι ο τρόπος που φτιάχνονται οι αντλίες που τις κάνει ποιο αναξιόπιστες από τους κυκλοφοριτές.

Όσο αφορά την αξιοπιστία πρέπει να γνωρίζεις ότι η 1250 είναι φτιαγμένη για να λειτουργεί 24/7 για πάνω από δέκα χρόνια.

Στον υπολογιστή αυτό δεν είναι απαραίτητο, αφού αν σταματήσει η αντλία δεν θα πεθάνει κάποιος.

To ξέρω οτι η 1250 και γενικά ολες οι Eheim ειναι κορυφαιες. Ειναι όμως τόσο αναγκαίο το μέγεθός τους ? Η 1250 ειναι τεράστια και δημιουργεί πρόβλημα στην εγκατάσταση της στο κουτί. Η καινούρια που πήρα, δεν εχει αυτό το πρόβλημα. Ειναι μικρή και ειναι σχεδιασμένη για να δουλεύει με 6-12v εκτός νερού. Δεν ειναι φυσικά της DangerDen, απλά το ονομά της βάζει εξω απο το κουτί. Δεν αντιλέγω οτι μπορεί να μην ειναι τοσο καλή οσο η Eheim, αλλά δε θα πεθάνει και κανένα ψάρι εαν σταματήσει να δουλεύει οπως πολύ σωστά είπες. Ναι θα ήθελα κάποια στιγμή να μου εξηγήσεις απο κοντά τη διαφορά αντλίας - κυκλοφορητή :)

Καλά, κάτσε να έχει πάνω κανέναν FX-55 και καμία 6800ULTRA και να μην δουλέψουν τα (όχι και τόσο αξιόπιστα) συστηματάκια προστασίας υπερθέρμανσης και σου λέω εγώ για πότε έρχεται η καρδιακή προσβολή στον ιδιοκτήτη τους.... :hehe:

Αρχική απάντηση από spc

Καλά, κάτσε να έχει πάνω κανέναν FX-55 και καμία 6800ULTRA και να μην δουλέψουν τα (όχι και τόσο αξιόπιστα) συστηματάκια προστασίας υπερθέρμανσης και σου λέω εγώ για πότε έρχεται η καρδιακή προσβολή στον ιδιοκτήτη τους.... :hehe:

Φτου φτου φτου φαε τη γλώσσα σου :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :p

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Κωστα την DD4 δεν την σηκωνει το Gatewatch?????

Την σηκώνει αλλα δεν υπάρχει τρόπος να της χαμηλώσεις τις στροφές απο το gatewatch. Η αντλία βγάζει ενα 2πλο καλώδιο, οχι τριπλο οπως θελουν τα rheobus για να ξερουν τις στροφές.

Trooper καταρχας Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!!

Κατα δευτερον η κοπελα μου δουλευει σε εργοστασιο που κοβουν με λειζερ.

Αν γουσταρεις κανε κανα σχεδιο και φερτο για κοψιμο.

Μακαρι να μπορουσα να σου πω τσαμπε αλλα ειναι πολυ πιθανο να μην πληρωσεις τπτ αν δει οτι την παιρνει.

Τριτον ποσο πηρες το hardcano 13 και απο που.

Καλα το αλλο απο πανω δεν σε φτανει για τους ανεμιστηρες?

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Τα thermal probes που τα εχεις βαλει?Του επεξεργαστη ειδικοτερα πως το εβαλες?Εχεις κανα λινκ γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τπτ.

Οχι θα μας την πει ο τυπος με τον ασημι κουτακι....:Π

Αρχική απάντηση από ison

Μακαρι να μπορουσα να σου πω τσαμπε αλλα ειναι πολυ πιθανο να μην πληρωσεις τπτ αν δει οτι την παιρνει.

Τριτον ποσο πηρες το hardcano 13 και απο που.

Καλα το αλλο απο πανω δεν σε φτανει για τους ανεμιστηρες?

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Τα thermal probes που τα εχεις βαλει?Του επεξεργαστη ειδικοτερα πως το εβαλες?Εχεις κανα λινκ γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τπτ.

Οχι θα μας την πει ο τυπος με τον ασημι κουτακι....:Π

Σε ευχαριστώ :) Τώρα το έκοψα και ειναι έτοιμο, θα σε έχω υπόψιν για κάτι επόμενο...:flower:

Το hardcano13 το πήρα απο εδώ : http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1846

To πήρα για να βάλω την αντλία επάνω αλλα τελικά δε την άντεξε, οποτε απλα το έχω για να φαίνεται.

Εχω βάλει 1-2 probes αλλα οχι όλα. Στο cpu ειναι λιγο πακετάκι να μπει. Πρεπει να μπεί στο πλαί της cpu, στη χαραμάδα ανάμεσα στο μπλοκ/ψύκτρα και το cpu. Δεν πρεπει να κάτσει απάνω στο probe η ψύκτρα γιατι πρωτον δε θα κανει καλή επαφή το cpu με την ψύκτρα και δευτερον κατα πάσα πιθανότητα θα σπάσει.

Το οτι εχουν φτιαχτει για να δουλεουν ετσι δεν το ηξερα αλλα προσπαθησα να καψω μια και δεν τα καταφερα...οτι και να κανα το μοτερακι δεν ελεγε να τα φτυσει.Δοκιμασα να κρατησω για ωρα την φτερωτη και να την γυρισω αναποδα αλλα δεν μασησε.Ετσι της στρβωσα τον αξονα και τελος...

Τροοπ απο τις πρωτες φωτο το μονο "προβλημα" που ειδα να σου προξενει η eheim ηταν το αισθητικο προβλημα αφου χωρο εχεις...και μπολικο μαλιστα...το κουτι το εχω δει απο κοντα γιατι ενδιαφερομαι για το V1000 και ειναι γομαρι.Βεβαια απο την αλλη αφου δεν σε πειαρζουν τα 70 ευρακια εισαι οκ σε καθε περιπτωση!

Αρχική απάντηση από ison

Για μας γινεται τπτ που εχω το ιδιο καταπληκτικο κουτι με τον Κωστα?????

λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.