Jump to content

LianLi V2000 (pics) updated-FINAL!

Trooper

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

To project ήθελα να πώ...

Το project ήταν να βγεί ενα ωραίο κουτί (τουλάχιστον να αρέσει σε μένα :p) να ειναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται χωρίς να θυσιάσω κάτι απο τη λειτουργικότητα του. Πχ έχω 6 δίσκους, αν είχα 1 ή 2 θα ήταν σίγουρα αρκετά πιο αθόρυβο.

Συνεπώς, αναγκαστικά υδρόψυξη, και στη vga μιας και δεν ήξερα οτι η Ultra που πήρα θα έκανε τόσο θόρυβο, οπότε μου προέκυψαν +100 ευρώ για το μπλοκ της.

Δεν ήθελα να τρυπήσω το κουτί, οπότε βάλε και ένα ψυγείο black ice micro 2, 50 ευρώ + μεταφορικά απο Αγγλία.

Λάστιχα, βλέπω κανενας δε παρατήρησε οτι υπάρχουν 2 διαφορετικά λάστιχα στο σύστημα. :tomato: Τα 2 λάστιχα που συνδέονται πάνω στη VGA είναι τα UV της DangerDen, και ολα τα υπόλοιπα ειναι Tygon με πρόσθετο uv πράσινο χρώμα. Στο σκοτάδι φαίνονται σχεδόν ίδια. Τα έβαλα μαζί για να αποφασίσω πιο θα κρατήσω. Οπότε βάλε αγορές Tygon+UV Dangerden.

Χμμ τι άλλο, τις λάμπες τις είχα απο παλιά, το χρώμα το ιδιο, αντλία-μπλοκ-τανκ τα ειχα πάρει καιρό πριν απο το Nos-Dio μιας και έλεγα οτι μπορεί να τα χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή.

Αυτά σε γενικές γραμμές, και πολυ πολύ χρόνο μελέτης και εφαρμογής πάνω στο κουτί..:)

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:44]

αν το εκανες ολο plexi δεν θα ηταν πιο ωραιο?

Πλέξυ εννοείς διάφανο; Αν ναι, η σκόνη δε θα "κτυπάει" άσχημα; Εκτός βέβαια αν είσαι συνέχεια με το πινέλο στο χέρι...

Κωστα το ψυγειο ποσο σου ηρθε??.Γραφεις 2.50 +μεταφορικα και δεν καταλαβαινω τι θες να πεις 250 ευρω αποκλειεται παντως!Επισης μου λες λιγο τεμπς στο cpu πριν απο την vga(δηλαδξ πριν βαλεις το δικο της μπλοκ)

• 2 weeks later...

Thanx soki, σημερα κατάφερα να πάρω το plexy για το παράθυρο και για το στήριγμα που θέλω να φτιάξω... Οποτε ελπίζω σύντομα να το έχω ετοιμο. Αυτος ο τύπος εκανε φοβερή δουλειά πάντως!

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 19:43]

Παρε και ιδεα για το πλαϊνο...

:drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

τι κοψιμο εκανε το παιδι ρε στο πλαινο...........αψογο......και η σιτα εκατσε τελεια.....και τα καλωδια/σωληνες τακτοποιημενα......μονο το ψυγειο να εβαζε μεσα(αν χωραει και θα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ

:drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.