GoriLLakoS Δεκέμβριος 21, 2004 #41 Δεκέμβριος 21, 2004 Mε lazer θα το εκανε ρε συ...!Σιγα μην καθοταν να το κανει με το χερι του......!
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2004 #42 Δεκέμβριος 21, 2004 ναι συμφωνω οτι με το χερι δεν γινεται τετοια δουλεια.στανταρ με κανα λεηζερ θα γινε.αλλα μπραβο για την υλοποιηση.Τρουπερακο μακαρι το κουτι σου να γινει ακομα καλυτερο.:happy2:
blade_pan Δεκέμβριος 21, 2004 #43 Δεκέμβριος 21, 2004 Τrooper το κουτι ΦΕΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trooper Ιανουάριος 16, 2005 Author #44 Ιανουάριος 16, 2005 Κατάφερα να ολοκληρώσω το κουτί μου και να το κλείσω επιτέλους Υπάρχουν μερικές τροποποιήσεις σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, αλλα τελικά βγήκε καλύτερο. Η Εheim 1250 πήρε πόδι και στην θέση της μπήκε αυτό το μωρό. To tank αλλάχτηκε με ενα cdrom type της Dangerden. Παμε τώρα για φωτός: Κανοντας click στις φωτό μπορείτε να δείτε μεγαλύτερης ανάλυσης φωτογραφίες.
Trooper Ιανουάριος 16, 2005 Author #45 Ιανουάριος 16, 2005 Mε το hand-made παράθυρο Και 2 βραδυνές! Κανοντας click στις φωτό μπορείτε να δείτε μεγαλύτερης ανάλυσης φωτογραφίες.
JiMk Ιανουάριος 16, 2005 #46 Ιανουάριος 16, 2005 Trooper άψογος, εκείνο το @@ που κρατάει τη VGA το έβγαλες? Και κάτι άλλο, πάνω απο το τανκ τι πανελ είναι εκείνο? Αυτά
flameboy Ιανουάριος 16, 2005 #47 Ιανουάριος 16, 2005 Μπράβο trooper άψογη δουλειά. Πόσο σου πήγε η αντλία;
fantacid Ιανουάριος 16, 2005 #48 Ιανουάριος 16, 2005 Για δωσε καμια info παραπανω για το "μωρο" κανα λινκ ισως...........
gfa3 Ιανουάριος 16, 2005 #49 Ιανουάριος 16, 2005 Εγω θελω να μαθω που βρηκες αυτο το τανκ ειναι beauty!Δε θαταν ασχημα ενα τετοιο.Ειναι φωτιζομενο ή το περιποιηθηκες εσυ?
gfa3 Ιανουάριος 16, 2005 #50 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Και κάτι άλλο, πάνω απο το τανκ τι πανελ είναι εκείνο? Hardcano 13?
Nos-Dio Ιανουάριος 16, 2005 #51 Ιανουάριος 16, 2005 Κωστα ωραιος!2 ερωτησεις:1)Η αντλια ποσα λιτρα ειναι?2)Οι σωληνες που φαινονται πιο πρασινους απο τους αλλους εχουν μεσα Uv υγρο σωστα??
Trooper Ιανουάριος 16, 2005 Author #52 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από flameboy Μπράβο trooper άψογη δουλειά. Πόσο σου πήγε η αντλία; H αντλία ειχε 70-75 ευρώ απο το over-clock.co.uk Αρχική απάντηση από fantacid Για δωσε καμια info παραπανω για το "μωρο" κανα λινκ ισως........... Ειναι της DangerDen h DD4 12v. Στο www.dangerden.com θα βρεις πληροφορίες. Αρχική απάντηση από JiMk Trooper άψογος, εκείνο το @@ που κρατάει τη VGA το έβγαλες? Και κάτι άλλο, πάνω απο το τανκ τι πανελ είναι εκείνο? Αυτά Το εβγαλα προσωρινά ναι... Ισως το ξαναβάλω καποια στιγμή. Το πάνω πάνω ειναι το Gatewatch και το δεύτερο το Hardcano 13. Αρχική απάντηση από gfa3 Εγω θελω να μαθω που βρηκες αυτο το τανκ ειναι beauty!Δε θαταν ασχημα ενα τετοιο.Ειναι φωτιζομενο ή το περιποιηθηκες εσυ? To tank ειναι της dangerden, απο το over-clock.co.uk. Οχι δεν ειναι φωτιζόμενο, εχω βάλει uv υγρό μεσα στο νερό Αρχική απάντηση από Nos-Dio Κωστα ωραιος!2 ερωτησεις: 1)Η αντλια ποσα λιτρα ειναι? 2)Οι σωληνες που φαινονται πιο πρασινους απο τους αλλους εχουν μεσα Uv υγρο σωστα?? H αντλία ειναι στα ιδια επίπεδα με την 1250. Απλα στο φουλ της κανει λίγο θόρυβο. Την έχω στα 7v τώρα και ειναι άψογη. Οι σωλήνες εχουν πράσινο υγρό uv αλλά ειναι πράσινοι απο μόνοι τους... UV πρασινοι δηλαδη. Τους ειχα πάρει απο το extremeprometeia.com.
Nos-Dio Ιανουάριος 16, 2005 #53 Ιανουάριος 16, 2005 Κατσε ειχες παρει απλους και uv reactive αυτοι που ειναι πρασινοι πιο ειναι?
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 #54 Ιανουάριος 16, 2005 Κωστα αψογο το κουτι σου!!Ζηλευω και θα τα κανω κ εγω!!Για το παραθυρο...το εκοψες μονος σου??κ πως μετρησες που θα το εκοβες ωστε να μη φαινονται τα cd rom πχ??Σε λιγο ανεβαζω φωτο και απο το δικο μου...
Trooper Ιανουάριος 16, 2005 Author #55 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Κατσε ειχες παρει απλους και uv reactive αυτοι που ειναι πρασινοι πιο ειναι? Ολοι ειναι πράσινοι uv reactive. Ενας μονο ειναι tygon, φαινεται σχετικά ευκολα πιος ειναι , ειναι αυτός που φευγει απο το ψυγειο και παει στο cpu block. Αρχική απάντηση από fANiS_K Κωστα αψογο το κουτι σου!! Ζηλευω και θα τα κανω κ εγω!! Για το παραθυρο...το εκοψες μονος σου??κ πως μετρησες που θα το εκοβες ωστε να μη φαινονται τα cd rom πχ?? Σε λιγο ανεβαζω φωτο και απο το δικο μου... Thanks Φάνη, ναι το έκοψα μονος μου. Εβάλα τις λαμπες κλπ, και μετά μετρησα ωστε να μη φαίνεται ισα ισα η πρώτη λάμπα. Εκανα στην αρχή ενα πείραμα με ενα χαρτόνι ωστε να δω αν μου αρέσει. Παντως με το dremel δυσκολέυτηκα, αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω πιο βαρβάτο πράγμα, κανονικό τροχό...
Nos-Dio Ιανουάριος 16, 2005 #56 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 21:13] Ολοι ειναι πράσινοι uv reactive. Ενας μονο ειναι tygon, φαινεται σχετικά ευκολα πιος ειναι , ειναι αυτός που φευγει απο το ψυγειο και παει στο cpu block. thx...με βοηθησες πολυ.Ειδα οτι ενας διεφερε για αυτο σε ρωτησα!
mortisboy Ιανουάριος 16, 2005 #57 Ιανουάριος 16, 2005 ....Κωστα....μπραβο πολυ ωραιο το εχεις κανει....και πιστευω οτι καλα εκανες και εβαλες τα danger-den... ....κουκλι εγινε ....και το πλεξυ βγηκε super.... P.S Εχουμε το ιδιο radiator αλλα εγω το εχω μονο για vga...δεν μαμαει για το μεγεθος του.. ????
Trooper Ιανουάριος 17, 2005 Author #58 Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy ....Κωστα....μπραβο πολυ ωραιο το εχεις κανει....και πιστευω οτι καλα εκανες και εβαλες τα danger-den... ....κουκλι εγινε ....και το πλεξυ βγηκε super.... P.S Εχουμε το ιδιο radiator αλλα εγω το εχω μονο για vga...δεν μαμαει για το μεγεθος του.. ???? To radiator ειναι πολύ καλο! Για το μεγεθός του ειναι σουπερ! Εγω εχω πανω του τον FX55 και την 6800U και τα αντέχει. Βεβαια ειναι μονίμως ζεστό αλλά αφου δεν εχει προβλημα το pc δεν αγχώνομαι. Να προσθέσω μερικές πληροφορίες για την αντλία. Ειναι της dangerden , δουλέυει με 12v (εχει ετοιμο μολεξ δηλαδή) και το μινιμουμ ρευμα που χρειάζεται ειναι 6v. Στο φουλ της κανει ενα σφύριγμα, οχι πολύ δυνατό αλλα δεν ειναι τελειως αθόρυβη. Παντως μου φάνηκε πιο δυνατή απο τη 1250. Εαν δε την έριχνα στα 7v, στο τανκ μεσα γινότανε ο χαμός, κύματα κανονικά... Το αλλο πολύ θετικό της ειναι οτι δεν τρέμει καθόλου... Εχει μια λαστιχένια βάση μικρή η οποια ειναι υπεραρκετή. Στις φωτό μπορειτε να τη φανταστέιτε που ειναι, βρίσκεται μπροστά απο το τροφοδοτικό και πίσω απο τα καλώδια που βγαίνουν απο το psu. Το κοκκινο λαμπάκι που βλέπετε στις μνήμες ειναι απο το DDR Maximizer. Γιώργο παιζει τζάμι, ξέχασα να στο πω
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 17, 2005 #59 Ιανουάριος 17, 2005 Για να επιτύχει την ίδια κυκλοφορία αυξάνει την πίεση στα 3,5 μπαρ που σημαίνει ότι από κυκλοφορητής που είναι η 1250 έχουμε καθαρή αντλία.Για να πετύχουμε πίεση έχουμε ταχυστροφεία και σχεδόν μηδενισμό των ανοχών στο ιμπέλερ, άρα αυξημένη φθορά και αδυναμία στεγνής εκκίνησης. Ανταλλάξαμε τον όγκο με την αναξιοπιστία, όχι και τόσο κακή ανταλλαγή αν είσαι προσεκτικός.
greekfragma Ιανουάριος 17, 2005 #60 Ιανουάριος 17, 2005 ευγε για το κουτακι τρουπερακο........τελικα το μετετρεψες σε μωρακλα......παρα πολυ καλη η νεα διαρρυθμιση.να σε βαλω λιγο στην πριζα?????εαν ειχα το κουτακι θα του εκανα κι αλλα περισσοτερα μονταρισματα.......μεγαλυτερο παραθυρο τακτοποιημα και κρυψιμο καλωδιων με σλιβαρισματα και κομματια πλεξυ και αλλα πολλα........αυτα τα λιγα για να σε μπριζωσω κι αλλο...........:computer:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.