Jump to content

640mb καρτα γραφικων

Dj_Seps

Recommended Posts

Παιδια επιδη εχω παρει γευση απο Wildcat (αν και οχι απο την συγκεκριμενη) να σας τα πω απο πρωτο χερι

Τα updates απο τα drivers γινονταν ανα 2 μηνες και ουσιαστικα ελιναν ασημβατοτητες και προβληματα χωρις ουσιαστικα να αυξησουν τις επιδοσεις της καρτας πανω απο 5%

Οταν βγηκαν αυτες οι καινουργιες οι Ρεαλισμ, σταματησαν οι εκδοσεις νεων drivers για τις παλιοτερες VP.O πιο νεος driver ειναι απο τον Ιουνιο

Η δικη μου 870VP ποτε δεν εγινε αξιοπιστη στο Autocad(OpenGL) ,δεν επαιζε καθολου ενα 10% των παιχνιδιων, και εξαφανιζε στρατους ολοκληρους στα Total War

Ειχα δωσει 1050ευρω για αυτην και νομιζα οτι ειχα παρει επιτελους μια καρταρα που θα μου εκανε τη δουλεια ευκολη .Στα 3dstudia ειναι καλη αλλα οχι οσο δυνατη χρειαζομαι

Τωρα δεν δουλευει καθολου στο συστημα με το nforce3 και εχω ανοιξει συζητηση με το support για να την κανω να δουλεψει,χωρις αποτελεσμα ακομα,κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη καρτα

Τελος το μεγαλο μαυρο καπακι της Realism φανταζομαι οτι κρυβει το κακο φινιρισμα και προδιαθετει τον καταναλωτη οτι ειναι τερας που δεν θα ειναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.