hellrider Δεκέμβριος 13, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Το ξερω για αυτο ειπα οτι σαν επιδοσεις δεν λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 13, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Παιδια επιδη εχω παρει γευση απο Wildcat (αν και οχι απο την συγκεκριμενη) να σας τα πω απο πρωτο χεριΤα updates απο τα drivers γινονταν ανα 2 μηνες και ουσιαστικα ελιναν ασημβατοτητες και προβληματα χωρις ουσιαστικα να αυξησουν τις επιδοσεις της καρτας πανω απο 5%Οταν βγηκαν αυτες οι καινουργιες οι Ρεαλισμ, σταματησαν οι εκδοσεις νεων drivers για τις παλιοτερες VP.O πιο νεος driver ειναι απο τον ΙουνιοΗ δικη μου 870VP ποτε δεν εγινε αξιοπιστη στο Autocad(OpenGL) ,δεν επαιζε καθολου ενα 10% των παιχνιδιων, και εξαφανιζε στρατους ολοκληρους στα Total WarΕιχα δωσει 1050ευρω για αυτην και νομιζα οτι ειχα παρει επιτελους μια καρταρα που θα μου εκανε τη δουλεια ευκολη .Στα 3dstudia ειναι καλη αλλα οχι οσο δυνατη χρειαζομαιΤωρα δεν δουλευει καθολου στο συστημα με το nforce3 και εχω ανοιξει συζητηση με το support για να την κανω να δουλεψει,χωρις αποτελεσμα ακομα,κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη καρταΤελος το μεγαλο μαυρο καπακι της Realism φανταζομαι οτι κρυβει το κακο φινιρισμα και προδιαθετει τον καταναλωτη οτι ειναι τερας που δεν θα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 13, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αν θελετε μια καλητερη καρτα για παιχνιδια παρτε μια fx5700 απλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 13, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από FrOsT Η καρτούλα προσανατολίζετε για επαγκελματικές εφαρμογές... επειδη 2 φορες εκανες το λαθος, ειναι επαγγελματικες το σωστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 13, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka επειδη 2 φορες εκανες το λαθος, ειναι επαγγελματικες το σωστο :OT: :sorry: Θα το γράψω 100 φορές να το μάθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.