yz3427 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2014 Εδώ και λίγες ημέρες έχω παρατηρήσει κάτι στον OTEtv μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Για παράδειγμα παλιότερα πολλά κανάλια, όπως το Nationa Geographic HD οταν το παρακολουθούσα έλεγε από κάτω στη καρτέλα που εμφανίζεται με την αλλαγή καναλιού, Nationa Geographic HD (προβολή σε SD), πράγμα λογικό εφόσον δεν μπορούσε να δώσει HD σε ευρυζωνική σύνδεση, θα σερνονταν το σύμπαν. Έδινε μόνο μέσω δορυφόρου.Αυτό γινόταν και σε άλλα κανάλια. Από την άλλη μεριά τα Ote sport έλεγαν OTE Sport 1 και όχι OTE Sport 1HD όπως στα δοευφορικά. Πλέον όμως έχουν αλλάξει. Τα Ote Sport λένε OTE SPort 1HD, ενώ το (προβολή σε SD) έχει εξαφανιστεί. Η ερώτησή μου είναι μήπως έχει αναβαθμίσει τα κανάλια σε HD και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης; Πήρα στην εξυπηρέτηση αλλά η άσχετη, ανίδεη που την έχουν στο support δεν ήξερε καν τι εννοώ λέγοντας HD. Συγχύστηκα και το έκλεισα.Δυστυχώς δεν μπορώ να το διαπιστώσω μόνος μου επειδή είμαι με τηλεόραση παλαιότερης τεχνολογίας. Άτιμη κρίση. Συγχρονίζω κοντά στα 20Mbit.thnx in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Νοέμβριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 σε CRT TV, ότι και να βάλεις (SD/HD) θα βλέπεις τέλεια, δεν θέλει ντε και καλά HD. Ακόμη με μια Philips 32άρα CRT είμαι και δεν την αλλάζω.Αν έχεις tft, λογικά με ένα HDMI η component θα τη δείς τη διαφορά από SD σε HD. Σε μαγαζί που έχουμε OTE TV και μια 32άρα F&U LED, οι διαφορές είναι μικρές όμως υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.