Jump to content

AGP ή PCIx?

fanisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες στην καρτα καταληξαμε τελικα...6800GT κ οσο φτασει...

Αλλα μιας κ αλλαζω κ μνημες εντος εβδομαδας μαλλον, περιμενω μια απαντηση για την πωληση τους, σκεφτομαι να παρω τωρα τις μνημες κ σιγα σιγα να αλλαξω πλατφορμα..

Δλδ:

Msi 939 ή DFI nforce4 ή οποια ειναι καλυτερη για 939 τεσπα...

A64 3500+

6800GT

Μνημες ή OCZ vx ή tccd...

Η ερωτηση ειναι να παρω AGP ή PCIx?????

Ποιο ειναι καλυτερο του αλλου?????

Υπαρχει διαφορα στις τιμες?????

Μιας κ θα αλλαξεις πλατφόρμα, δεν πιστευω να αξιζει να παρεις AGP. Καλυτερα να τα δωσεις απο τωρα για μια καλη 939 μητρικη με PCIx (γιατι οχι κ SLI), αφου σιγα-σιγα θα ξεπερνιεται η ΑGP !

Δεν ειμαι τυπος που αλλαζει πολλες καρτες σε μικρο χρονικο διαστημα...η προηγουμενη μου κρατησε ενα χρονο...με 3 RMA ομως!!!!!

Οσο για το SLI το σκεφτομαι πολυ....μηπως ειναι υπερβολικο?

Μηπως μεχρι να πεσει η τιμη της αλλης 6800GT να εχουν βγει πολυ καλυτερες?

Κ εγω τεινω για PCIx απλα θα ηθελα κ τη γνωμη σας...

Oχι ρε φανη 500 ευρω καρτα και να παρεις AGP...δεν το βλεπεις??Αμαρτια ειναι...

Ασε που με την pci-x μπορει να γουσταρεις μετα και να ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να βαλεις και SLI!

απο τιμη δες αυτη 461+μεταφορικα,αρκετα καλη καρτουλα ειναι και δεν κανει και σαν σκουπα..

Leadtek GeForce 6800 GT 256MB DDR3 TV-Out/Dual DVI (PCI-Express) - Retail (GX-049-LT)

The groundbreaking new NVIDIA

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Δεν ειμαι τυπος που αλλαζει πολλες καρτες σε μικρο χρονικο διαστημα...η προηγουμενη μου κρατησε ενα χρονο

lol εγώ μέχρι πέρσυ είχα μια diamond stealth 3d 2000 2MB, τώρα έχω μια 5700ultra την οποία λέω να την κρατήσω για κανά 3-4 χρονάκια.ρε σεις τις αλλάζετε τις κάρτες σαν χαρτοπετσέτες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.