cocous Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2014 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησουλες σχετικα με καποιο θεμα που εχω με τη συγκεκριμένη μητρικη. Πρωτον την μητρικη την εχω με τον fx8350 που τρεχει στα 4ghz και χωρις να εχω πειραξει κατι απο μονος του ο επεξεργαστης φτανει εως στα 4.2.Ειναι φυσιολογικο?Και δευτερον ειναι οτι ενω εχω το pc κλειστο και εχω καποιο στικακι συνδεμενο στις usb οταν παω να το βγαλω ο υπολογιστης ανοιγει απο μονος του. Τι ρυθμιση πρεπει να αλλαξω για να μην το κανει αυτο?Ευχαριστω εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 4.2 πρέπει να είναι η συχνότητα turbo.Στο Bios, κάτω από το Advanced>APM έχει ρύθμισεις σχετικές.Δές αν έχεις Enabled κάποια από αυτές και γιαυτό σου κάνει το κόλπο με το USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocous Νοέμβριος 13, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Για το turbo λες το turbo core technology? Αυτο ειναι στο auto.Τωρα το αλλο αυτα που κες ειναι απενεργοποιημενα. Γιατι μου το κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 13, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Αν απενεργοποιήσεις το Τurbo από το Bios θα έχεις max 4.0GHzΣχετικά με το USB, δεν γνωρίζω τί μπορεί να εχει προκληθεί, ενδέχεται να έχεις ενεργοποιησει σε κάποια συσκευή την επιλογή " Allow this device to wake up computer", δεν ξέρω τί μπορεί να είναι, έχω την ίδια μητρική και δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο να φταίει. Πέρα απότις ρυθμίσεις overclocking δεν έχω πειράξει τίποτε άλλο και δεν έχω το πρόβλημά σου. Ίσως πρέπει να φορτώσεις τα defaults στο Bios και να κινηθείς από εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocous Νοέμβριος 13, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Αν απενεργοποιήσεις το Τurbo από το Bios θα έχεις max 4.0GHzΣχετικά με το USB, δεν γνωρίζω τί μπορεί να εχει προκληθεί, ενδέχεται να έχεις ενεργοποιησει σε κάποια συσκευή την επιλογή " Allow this device to wake up computer", δεν ξέρω τί μπορεί να είναι, έχω την ίδια μητρική και δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο να φταίει. Πέρα απότις ρυθμίσεις overclocking δεν έχω πειράξει τίποτε άλλο και δεν έχω το πρόβλημά σου. Ίσως πρέπει να φορτώσεις τα defaults στο Bios και να κινηθείς από εκεί...Δηλαδη το auto να το κανω disable σε αυτο που ειπα?Για το αλλο? Εχω δοκιμάσει defaults αλλα παλι το ιδιο μου κανει. Επισης αν ειναι κλειστος και κουμπωσω usb παλι ανοιγει. Αυτο το allow device to wake up υπαρχει πουθενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 13, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Για το Turbo, ναι, εφόσον θε ςνα το απενεργοποιήσεις , το γυρνάς στο disable, αλλά δε βλέπω το λόγο, είναι κανονικό feature.Για το άλλο, στο device manager μπορείς να δείς (έχοντας κουμπωμένη τη συσκευή) τα properties της συσκευής και σε κάποια καρτέλα αν είναι θα υπάρχει η επιλογή αυτή, αλλά μου φαίνεται λίγο παράξενο να το κάνει usb flash ή hdd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocous Νοέμβριος 13, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Τι να πω . Θα το ψαξω πάντως. Αλλα εχει τοσα πολλα που δεν βγαζω και πολυ ακρη.Edit: δεν μπορω να βρω κατιΥπαρχει περιπτωση για προβλημα μητρικης?Τι μπορει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.