larry4 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2014 Καλησπερα παιδια σημερα αγορασα την MSI GTX 980 GAMING 4G και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης. Καθως ξεκιναει ο υπολογιστης οι δυο ανεμιστηρες της καρτα δουλευουν κανονικα και μετα απο 4-5sec σταματαει να δουλευει αρχικα ο ενας και μετα απο 1sec και ο δευτερος και ουτε φυσικα η οθονη φενεται να παιρνει σημα απο την καρτα. Εχω δοκιμασει να ανοιξω το pc μονο με τη καρτα πανω στην μητρικη δλδ ολες οι αλλες συσκευες unplugged και επισης εχω δοκιμασει και τις 4 pci express της μητρικης.Προκειται για ελλατωματικη καρτα? η υπαρχουν πραγματα που μπορω να τεσταρω για να διαπιστωσω αν ειναι προβλημα της καρτας η κατι αλλο?Να σημειωσω οτι τα λαμπακια της καρτας εξακολουθουν να αναβουν και μετα το σβησιμο των ανεμηστηρων χωρις ωστοσο παιρνει σημα η οθονη απο την καρτα. Το pc που χρησιμοποιω εχεις τα εξης χαρακτηριστικαμητρικη ASUS P9X79 PRO επεξεργαστης Intel 3930kτροφοδοτικο 750Watt AX cursairΜνημη 16GB RAM DDR3 1600MHz
larry4 Νοέμβριος 12, 2014 Author #3 Νοέμβριος 12, 2014 το τσεκαρα αλλαξα 3 καλωδια...ακριβως το ιδιο αλλωστε πριν ειχα την gtx 680 που δεν ειχα καποιο προβλημα με τα καλωδια
sebastian Νοέμβριος 13, 2014 #4 Νοέμβριος 13, 2014 Καλησπερα παιδια σημερα αγορασα την MSI GTX 980 GAMING 4G και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης. Καθως ξεκιναει ο υπολογιστης οι δυο ανεμιστηρες της καρτα δουλευουν κανονικα και μετα απο 4-5sec σταματαει να δουλευει αρχικα ο ενας και μετα απο 1sec και ο δευτερος και ουτε φυσικα η οθονη φενεται να παιρνει σημα απο την καρτα. Εχω δοκιμασει να ανοιξω το pc μονο με τη καρτα πανω στην μητρικη δλδ ολες οι αλλες συσκευες unplugged και επισης εχω δοκιμασει και τις 4 pci express της μητρικης.To oτι σταματανε οι ανεμιστηρες δεν ειναι προβλημα. Ετσι δουλευει αυτη η καρτα. Κατι αλλο συμβαινει. Κανενα ενα cmos απο την μητρικη.
larry4 Νοέμβριος 13, 2014 Author #5 Νοέμβριος 13, 2014 Οντως το προβλημα δν ηταν οι ανεμιστηρες. Εκανα update το bios και το προβλημα λυθηκε. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Dj_ALeX Νοέμβριος 13, 2014 #6 Νοέμβριος 13, 2014 Οντως το προβλημα δν ηταν οι ανεμιστηρες. Εκανα update το bios και το προβλημα λυθηκε. Ευχαριστω για τις απαντησεις.Το bios της μητρικής σου?? Όχι κάποιο VBIOS στην κάρτα??
larry4 Νοέμβριος 14, 2014 Author #7 Νοέμβριος 14, 2014 Το bios της μητρικής σου?? Όχι κάποιο VBIOS στην κάρτα??Ναι της μητρικης το bios εκανα update. Με το 0908 που ειχα αρχικα δν την αναγνωριζε καθολου, δηλαδη δν εδινε καν σημα στη οθονη. Η αληθεια ειναι οτι δν ξερω γιατι επρεπε να το κανω update για να την αναγνωρισει οι θυρες μου ειναι PCI-EXPRESS 3.0
Dj_ALeX Νοέμβριος 14, 2014 #8 Νοέμβριος 14, 2014 Ναι της μητρικης το bios εκανα update. Με το 0908 που ειχα αρχικα δν την αναγνωριζε καθολου, δηλαδη δν εδινε καν σημα στη οθονη. Η αληθεια ειναι οτι δν ξερω γιατι επρεπε να το κανω update για να την αναγνωρισει οι θυρες μου ειναι PCI-EXPRESS 3.0Παίζουν πολλές φορές διάφορα incompatibilities και καλό είναι να "φοράμε" στις μητρικές μας το τελευταίο bios.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.