Jump to content



pc με 1000 ευρώ παρακαλώ


sebagia

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα να στήσω ένα pc για επαγγελματική χρήση (γραφίστας) δηλαδή Photoshop, dreamweaver, επεξεργασία και ριπάρισμα μεγάλων αρχείων.

Έχω βρεί αυτό εδώ Turbo-X Atlas F4650 - Έτοιμοι υπολογιστές αλλά θα ήθελα να το αγοράσω από κάποιον στο νησί. Θέλω να του πω ποιά ακριβώς θέλω και να μου το στήσει. Να του πώ τα ίδια ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο, γιατί οι γνώμες για turbox διχάζονται. Και αν ναί, θα μπορούσα με τα 1100 να είχα και οθόνη?:thank_you2::thank_you2:

Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 προτασεις εαν εχεις πληκτρολογιο-ποντικι-λειτουργικο

attachment.php?attachmentid=65082&stc=1&d=1415809863

attachment.php?attachmentid=65083&stc=1&d=1415809872

ειναι απο το eshop.gr μπορεις να τους πεις να το στησουν και να στο στειλουν.

post-190-1416078986,6749_thumb.jpg

post-190-1416078987,0761_thumb.jpg

post-190-1416078987,1527_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από panoc
Link to comment
Share on other sites

επειη ασχολουμε με τα ιδια πανω κατω εαν και οχι επαγγελματικα, θα σου προτινα σε καθε περιπτωση τιποτα λιγοτερο απο τον Ι5 και 16GB ram, κοινως στο 1ο συστημα απλα προσθεσε αλλα 100Ε για το λειτουργικο.

Ξεφευγεις λιγο αλλα θα σε αποζημειωσει.

Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα τον Ι7 και μπορώ νε μειώσω από την οθόνη γιατί είναι πολύ μεγάλη για το γραφείο μου. με το λειτουργικό τι γίνεται, ούτε ξέρω. Τόσα χρόνια χειρίζομαι χπ προφεσσιοναλ. είναι αντίστοιχα?

Link to comment
Share on other sites

καλα κανεις και θες τον ι7

οθονη διαλεγε καποια απο αυτες που ειναι IPS E-SHOP.GR:

δε χρειαζεσαι professional λειτουργικο.

απλα μη ξεχασεις να προσθεσεις στο συστημα με τον ι7 και το λειτουργικο http://www.e-shop.gr/microsoft-windows-81-64-bit-greek-dsp-p-PCF.01577.

Link to comment
Share on other sites

ειναι το ειδος του panel στην οθονη, υπαρχουν 2 κυριως κατηγοριες τα TN panel και τα IPS panel. Τα IPS αποδιδουν μεγαλυτερο μερος του sRGB οποτε εφοσον σε ενδιαφερει το Photoshop σε ενδιαφερει και το IPS panel.

Link to comment
Share on other sites

συνθεση στα 850 ευρω που δεν εχει κατι να ζηλεψει απο τις παραπανω συνθεσεις.

1) δεδομενου οτι προοριζεται για επαγγελματικη χρηση, η καρτα γραφικων ειναι ουσιαστικα αχρηστη - η onboard της intel ειναι αρκετα ισχυρη για οτι χρειαζεσαι. για αυτο και δεν εβαλα καρτα.

2) οσον αφορα την οθονη, 27'' αξιζουν μονο αν εχει αναλυση 2560x1440, οι οποιες ειναι πανακριβες (400++ ευρω). οποτε μια 23'' IPS ειναι μια χαρα, και αν χρειαζεσαι περισσοτερο χωρο περνεις μια δευτερη 23'' για multitasking.

3) μην πληρωσεις για λειτουργικο - πεταμενα λεφτα.

3ti1kV8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχεις λειτουργικο βρε.... οποτε παμε στα 950, και οχι η onboard οταν παιζεις σοβαρα με Photoshop Και τα συναφη δε κανει δουλεια, η καρτα γραφικων κανει διαφορά.

Οσο για την οθονη, στη φωτογραφια οι ινστες κανουν τη διαφορα, η 24αρα ειμαι μικρη ποσο μαλλον η 23αρα. Στο Photoshop παιζεις με 100% για να βλεπεις τα Pixel οχι για να τα ψαχνεις με μεγενθυντικο φακο.

Έγινε επεξεργασία από panoc
Link to comment
Share on other sites

η onboard ειναι του επεξεργαστη.

Photoshop και επεξεργασια Multimedia αρχειων μπορουν να γινουν και χωρις καρτα γραφικων απλα με την ενσωματωμενη. ΑΛΛΑ, με τη ξεχωριστη θα γινονται πολυ πιο γρηγορα και ανετα.

Μια φορα θα αγορασεις μηχανημα, αγορασε το σωστο να τελειωνεις. Μπροστα σου θα το βρεις.

Link to comment
Share on other sites

ω, μη νομίζεις αγαπητέ panoc. δουλεύω πολλά χρόνια (από το 1994) και έχω στήσει δουλειές και σε νοτεβοοκ 10'' σε σουίτα cs3!! σίγουρα η μεγάλη οθόνη είναι πιο ξεκούραστη, αλλά αν η διαφορά τιμής είναι σοβαρή, γίνεται δουλίτσα και σε πιο μικρή οθόνη. (για να μη χρειαστεί να μειώσω από ταχύτητα ή χώρο δίσκου)

Link to comment
Share on other sites

ε καλα, δεν ειπαμε να παρεις 30αρα :p

εγω παντως με την 26αρα νοιωθω πιεσμενος σε σημειο που τελικα εχω συνδεσει αλλα 2 μονιτορ αριστερα και δεξια για να μοιραζω παλετες και παραθυρα.

Κατω απο 24 παντως οσο και ειναι θεμα τιμης δε νομιζω οτι αξιζει.

Προσωπικα θα πηγαινα σε i5 και οθονη ips 27+ 2560X1400

Link to comment
Share on other sites

ήταν απάντηση στο προηγούμενο!

για την κάρτα μάλλον θα συμφωνήσω να βάλω μία αφου λες ότι γίνονται πιο γρήγορα. πόσο είπαμε ότι έχει? (γιατι μη νομίζετε πως ξέρω τι είναι όλα αυτά στη λίστα) μόνο τις μνήμεσ και τους δίσκους αναγνώρισα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.