sebagia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να στήσω ένα pc για επαγγελματική χρήση (γραφίστας) δηλαδή Photoshop, dreamweaver, επεξεργασία και ριπάρισμα μεγάλων αρχείων. Έχω βρεί αυτό εδώ Turbo-X Atlas F4650 - Έτοιμοι υπολογιστές αλλά θα ήθελα να το αγοράσω από κάποιον στο νησί. Θέλω να του πω ποιά ακριβώς θέλω και να μου το στήσει. Να του πώ τα ίδια ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο, γιατί οι γνώμες για turbox διχάζονται. Και αν ναί, θα μπορούσα με τα 1100 να είχα και οθόνη?:thank_you2::thank_you2:Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Επισης Οθονη εχεις ; πληκτρολογια-ποντικια κλπ ;Στη τιμη να συμπεριλαβουμε και λειτουργικο (windows) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 (edited) 2 προτασεις εαν εχεις πληκτρολογιο-ποντικι-λειτουργικο ειναι απο το eshop.gr μπορεις να τους πεις να το στησουν και να στο στειλουν. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2014 από panoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebagia Νοέμβριος 12, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 σε ευχαριστώ!!!! θα τα μελετήσω ιδιαίτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 εαν θες και λειτουργικο χωρις να ξεφυγεις πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 επειη ασχολουμε με τα ιδια πανω κατω εαν και οχι επαγγελματικα, θα σου προτινα σε καθε περιπτωση τιποτα λιγοτερο απο τον Ι5 και 16GB ram, κοινως στο 1ο συστημα απλα προσθεσε αλλα 100Ε για το λειτουργικο.Ξεφευγεις λιγο αλλα θα σε αποζημειωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebagia Νοέμβριος 12, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 θα ήθελα τον Ι7 και μπορώ νε μειώσω από την οθόνη γιατί είναι πολύ μεγάλη για το γραφείο μου. με το λειτουργικό τι γίνεται, ούτε ξέρω. Τόσα χρόνια χειρίζομαι χπ προφεσσιοναλ. είναι αντίστοιχα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 καλα κανεις και θες τον ι7οθονη διαλεγε καποια απο αυτες που ειναι IPS E-SHOP.GR: δε χρειαζεσαι professional λειτουργικο.απλα μη ξεχασεις να προσθεσεις στο συστημα με τον ι7 και το λειτουργικο http://www.e-shop.gr/microsoft-windows-81-64-bit-greek-dsp-p-PCF.01577. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebagia Νοέμβριος 12, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 ευχαριστώ πολύ. Άμεση βοήθεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebagia Νοέμβριος 12, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 ξανθιά ερώτηση: τί ειναι IPS??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2014 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 ειναι το ειδος του panel στην οθονη, υπαρχουν 2 κυριως κατηγοριες τα TN panel και τα IPS panel. Τα IPS αποδιδουν μεγαλυτερο μερος του sRGB οποτε εφοσον σε ενδιαφερει το Photoshop σε ενδιαφερει και το IPS panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebagia Νοέμβριος 12, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Νοέμβριος 12, 2014 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 συνθεση στα 850 ευρω που δεν εχει κατι να ζηλεψει απο τις παραπανω συνθεσεις. 1) δεδομενου οτι προοριζεται για επαγγελματικη χρηση, η καρτα γραφικων ειναι ουσιαστικα αχρηστη - η onboard της intel ειναι αρκετα ισχυρη για οτι χρειαζεσαι. για αυτο και δεν εβαλα καρτα. 2) οσον αφορα την οθονη, 27'' αξιζουν μονο αν εχει αναλυση 2560x1440, οι οποιες ειναι πανακριβες (400++ ευρω). οποτε μια 23'' IPS ειναι μια χαρα, και αν χρειαζεσαι περισσοτερο χωρο περνεις μια δευτερη 23'' για multitasking. 3) μην πληρωσεις για λειτουργικο - πεταμενα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2014 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 (edited) Δεν εχεις λειτουργικο βρε.... οποτε παμε στα 950, και οχι η onboard οταν παιζεις σοβαρα με Photoshop Και τα συναφη δε κανει δουλεια, η καρτα γραφικων κανει διαφορά.Οσο για την οθονη, στη φωτογραφια οι ινστες κανουν τη διαφορα, η 24αρα ειμαι μικρη ποσο μαλλον η 23αρα. Στο Photoshop παιζεις με 100% για να βλεπεις τα Pixel οχι για να τα ψαχνεις με μεγενθυντικο φακο. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2014 από panoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebagia Νοέμβριος 12, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 ευχαριστώ όλους! αλλά προβληματίστηκα. τι να προτιμήσω??? η onboard είναι στον επεξεργαστή? (ξανθιά, είπαμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2014 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 η onboard ειναι του επεξεργαστη.Photoshop και επεξεργασια Multimedia αρχειων μπορουν να γινουν και χωρις καρτα γραφικων απλα με την ενσωματωμενη. ΑΛΛΑ, με τη ξεχωριστη θα γινονται πολυ πιο γρηγορα και ανετα.Μια φορα θα αγορασεις μηχανημα, αγορασε το σωστο να τελειωνεις. Μπροστα σου θα το βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebagia Νοέμβριος 12, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 ω, μη νομίζεις αγαπητέ panoc. δουλεύω πολλά χρόνια (από το 1994) και έχω στήσει δουλειές και σε νοτεβοοκ 10'' σε σουίτα cs3!! σίγουρα η μεγάλη οθόνη είναι πιο ξεκούραστη, αλλά αν η διαφορά τιμής είναι σοβαρή, γίνεται δουλίτσα και σε πιο μικρή οθόνη. (για να μη χρειαστεί να μειώσω από ταχύτητα ή χώρο δίσκου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2014 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 ε καλα, δεν ειπαμε να παρεις 30αρα εγω παντως με την 26αρα νοιωθω πιεσμενος σε σημειο που τελικα εχω συνδεσει αλλα 2 μονιτορ αριστερα και δεξια για να μοιραζω παλετες και παραθυρα. Κατω απο 24 παντως οσο και ειναι θεμα τιμης δε νομιζω οτι αξιζει. Προσωπικα θα πηγαινα σε i5 και οθονη ips 27+ 2560X1400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebagia Νοέμβριος 12, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 ήταν απάντηση στο προηγούμενο!για την κάρτα μάλλον θα συμφωνήσω να βάλω μία αφου λες ότι γίνονται πιο γρήγορα. πόσο είπαμε ότι έχει? (γιατι μη νομίζετε πως ξέρω τι είναι όλα αυτά στη λίστα) μόνο τις μνήμεσ και τους δίσκους αναγνώρισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebagia Νοέμβριος 12, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 θα έπαιρνες Ι5 για μεγαλύτερη οθόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts