Jump to content

Ποια 17ich crt να παρω???

SetoS

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες.

Θα ηθελα τη γνωμη σας για το ποια ΚΑΛΗ οθονη 17ιντσων flat crt να διαλεξω. Βασικα θελω να ειναι οπωσδηποτε flat και να εχει onsite εγγυηση. Επισης απο αναλυσεις να σηκωνει 1024x768@>ή=100Hz kai 1280x1024@>ή=85Hz. Οσον αφορα τα χρηματα max180. Θα προτημουσα αν γινεται να ειναι απο το e-shop για να μη μπλεκω με μεταφορικα αλλα ουτε και να τρεχω να την παιρνω.

Υ.Γ:ειδα στο e-shop τις: SAMSUNG SYNCMASTER 797DF, LG 17'' F700P TCO'99, PHILIPS 107P FLAT ICE, τις εχει κανενας ή μηπως μπορει να μας πει τη γνωμη του???

Διονυσης.

Εγω για την samsung θα παω..αν κατσεις να ακους τον καθενα δυσκολα θα βγαλεις ακρη. νομιζω πως καλυτερα ειναι να δεις μονος σου τι σ αρεσει γιατι ολο και σε καποιον θα χει βγαλει προβλημα και θα σου πει μακρια απο ταδε..και καλα θα κανει βεβαια, αλλα ετσι δε καταληγεις.. καλη επιογη:) :) :):T: :T:

Αρχική απάντηση από Isolated [Σήμερα, στις 13:58]

Εγω για την samsung θα παω..αν κατσεις να ακους τον καθενα δυσκολα θα βγαλεις ακρη. νομιζω πως καλυτερα ειναι να δεις μονος σου τι σ αρεσει γιατι ολο και σε καποιον θα χει βγαλει προβλημα και θα σου πει μακρια απο ταδε..και καλα θα κανει βεβαια, αλλα ετσι δε καταληγεις.. καλη επιογη:) :) :):T: :T:

thanks man. Ποτε λες να την παρεις?

Αρχική απάντηση από Isolated [Σήμερα, στις 15:44]

Μεθαυριο κατα πασα πιθανοτητα θα τη παραγγειλω...απο e-shop.. αν θες να περιμενεις και να σου πω και εγω εντυπωσεις οκ.. θα ποσταρω!:)

Ακριβως αυτο θα θελα.

Αρχική απάντηση από SetoS

E τοτε θα σου πω εγω. Δεν αντεχω αλλο με 15αρα:toomuchne :toomuchne :toomuchne

Με βλεπω μεχρι το τελος της βδομαδας να την κανω την κινηση.

Κι εγω 15αρα!!!... αντε να δουμε(και κυριολεκτικα και μεταφορικα :p )

Τι θα ελεγες να σου εδινα εγω τη δικια μου μια που σκεφτομαι να την αλλαξω???!

Εχω μια SONY HMD A230.

Την εχω 2 χρονια περιπου οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι εκτος εγγυησης.

Εγώ θα έλεγα παιδιά να πάτε σε 19 CRT στα 200! Αρκεί να μην υπάρχει πρόβλημα χώρου. Έχω την Samsung 957 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ένα παράπονο έχω μόνο : το ποντίκι για να πάει από την μια πλευρά της οθόνης ώς την άλλη κάνει ολόκληρο ταξίδι και είναι κάπως κουραστικό...:)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.