Κοπρίτης Δεκέμβριος 2, 2014 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Απότι φαίνεται το έλυσα το θέμα με την xfi. Αφού δοκίμασα χωρίς επιτυχία ccleaner, driver sweeper και driver magician, ξεκίνησα να σβήνω στην registry οτιδήποτε είχε τον όρο "creative" και οτιδήποτε ξεκινούσε από "ct". Ξέρω ότι δεν ήταν ότι ασφαλέστερο, ωστόσω δεν πήγαινε άλλο το θέμα καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο ήχος έβγαινε παραμορφωμένος και εν τέλει χανόταν οπότε και επανερχόταν μόνο μετά απο restart. τα ιδια τραβηξα κι εγω προσφατα με την ιδια καρτα με μπλε οθονες κτλ...με εκδοση driver που μεχρι προτεινος επαιζε μια χαρα για σχεδον ενα χρονο!(2.17.0009)δοκιμασα κι εγω δυο τρια διαφορετικα driver versions πιστευοντας οτι θα εστρωνε αλλα ματαια....απο οτι αποδειχθηκε ολο το θεμα ηταν να γινει πληρης απεγκατασταση και καθαρισμος registry απο παλαιοτερα entriesαλλαγη θεσης καρτας στη μητρικη κι εγκατασταση του 2.17.0008c (beta) και μονο Console launcher & DTS/DDL...ουτε web update ουτε τπτ...so far so goodτωρα τι τις επιασε ολες και αρχισαν να σκανε σε παρομοιο χρονικο διαστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Δεκέμβριος 2, 2014 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Εγω με τη δικη μου ειχα προβλημα απο την πρωτη μερα,ηθελε μονο drivers και τιποτα αλλο και παλι κουτσο επαιζε.Και λογο Pci-x slot δεν μπορουσα να την βαλω αλλου.Το παραδοξο ειναι οτι με openelec παιζει χαρτι και την εχω στο htpc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Δεκέμβριος 2, 2014 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Η Creative είναι πασίγνωστη για το άθλιο support της, στο επόμενο pc που θα φτιάξω θα κοιτάξω προς xonar μεριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts