Jump to content

Πως διαβάζω αυτό το δισκάκι??

Passenger57

Recommended Posts

Καλησπέρα...μου έφεραν ένα μικρό δισκάκι dvd 1.4 gb το οποίο έχει γραφτεί υλικό video από handycam camera.Αλλά ο πιτσιρικάς είχε άλλη γνώμη και όπως μου ανέφεραν ..." το έσβυσε πατώντας κατι στην κάμερα".Επειδή δεν νομίζω πως έχει σβυστεί κάτι...υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος δακτύλιος γραμμένος στο δισκάκι....υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να πάρω το οποιοδήποτε υλικό από το δισκάκι; Ας σημειωθεί πως φαίνεται κενός ο δίσκος οταν το βάζω στο dvd rom!

Όταν σβήνεις κάτι ουσιαστικά γράφεις πάλι, γι αυτό ίσως να ξεχωρίζεις δακτύλιο.

Εάν ο δίσκος αναγνωρίζεται, είναι προσπελάσιμος και φαίνεται κενός μάλλον είναι.

Υπάρχουν προγράμματα ανάκτησης δεδομένων σε μορφή trial που ίσως σε βολέψουν. (αν και νομίζω οτι άμα έχει φορμαριστεί το δισκάκι δεν θα κάνεις δουλειά)

Περίμενε όμως να σου απαντήσει και κανείς άλλος μήπως μου διαφεύγει κάτι

Προφανώς και να σβήσεις τα δεδομένα από το δισκακι δεν θα διαγραψει και τον δακτυλιο που βλεπεις. Αυτος μένει. Το ότι τον δείχνει κενό, μάλλον είναι κενός. to finalize νομίζω το κανουν για να παιζει σε ολες τις συσκευες, δεν εχει σχεση με το εαν εχει διαγραφει η οχι και ουτε αποδεικνευει κατι.

Τωρα ανμπορεις να επαναφερεις τα δεδομενα, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, και δυστυχως δεν γνωριζω να σε βοηθησω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.