Passenger57 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2014 Καλησπέρα...μου έφεραν ένα μικρό δισκάκι dvd 1.4 gb το οποίο έχει γραφτεί υλικό video από handycam camera.Αλλά ο πιτσιρικάς είχε άλλη γνώμη και όπως μου ανέφεραν ..." το έσβυσε πατώντας κατι στην κάμερα".Επειδή δεν νομίζω πως έχει σβυστεί κάτι...υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος δακτύλιος γραμμένος στο δισκάκι....υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να πάρω το οποιοδήποτε υλικό από το δισκάκι; Ας σημειωθεί πως φαίνεται κενός ο δίσκος οταν το βάζω στο dvd rom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 12, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Όταν σβήνεις κάτι ουσιαστικά γράφεις πάλι, γι αυτό ίσως να ξεχωρίζεις δακτύλιο.Εάν ο δίσκος αναγνωρίζεται, είναι προσπελάσιμος και φαίνεται κενός μάλλον είναι.Υπάρχουν προγράμματα ανάκτησης δεδομένων σε μορφή trial που ίσως σε βολέψουν. (αν και νομίζω οτι άμα έχει φορμαριστεί το δισκάκι δεν θα κάνεις δουλειά)Περίμενε όμως να σου απαντήσει και κανείς άλλος μήπως μου διαφεύγει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Νοέμβριος 12, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 στο δισκάκι...δεν εχει γινει finalize....και μου το δείχνει κενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Νοέμβριος 12, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Προφανώς και να σβήσεις τα δεδομένα από το δισκακι δεν θα διαγραψει και τον δακτυλιο που βλεπεις. Αυτος μένει. Το ότι τον δείχνει κενό, μάλλον είναι κενός. to finalize νομίζω το κανουν για να παιζει σε ολες τις συσκευες, δεν εχει σχεση με το εαν εχει διαγραφει η οχι και ουτε αποδεικνευει κατι.Τωρα ανμπορεις να επαναφερεις τα δεδομενα, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, και δυστυχως δεν γνωριζω να σε βοηθησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Νοέμβριος 12, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Κανε μια δοκιμη με το file scavenger, εχω εχω την εκδοση 3 ειναι λιγο παλια αλλα αποδιδει. (Δεν το εχω δοκιμασει σε δισκακι, μονο σε usb και hard disk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.