kv3d Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2004 εχω απο χθες την msi k8n neo2H vga μου ,μια Wildcat VP πο την 3dlabs κρασαρει το συστημαοι chipset drivers ειναι οι 5.03Αυτους εχει και το site της MSI και προτεινει να μην βαλω νεοτερους απο αλλου.Στην Νvidia υπαρχουν οι 5.10Τι προτεινεται?Ειναι οκ να τους εγκαταστησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 έχω βάλει τους 5.10 στην συγκρικριμένη μητρική πολλές φορές και δεν θυμάμαι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 10, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 ευχαριστω spc θα τους δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 μιλάμε πάντα για XP (το λέω απλώς γιατί παρόλο που στο readme λέει για 2K/XP στο site τους δίνει μόνο για XP)εννοείται βέβαι ότι καλό είναι να κάνεις unistall τους προηγούμενους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.