Jump to content



Μικρό σε όγκο και οικονομικό PC


Recommended Posts

Ακριβώς αυτό εννοώ, ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να overclockαρω, αλλά η μητρική δεν υποστηρίζει oc και ο 3258 ενδείκνυται για τέτοια, λένε...

 

Το κουτί είναι το turbo-x cube που έχω βάλει πιο πάνω λινκ, περίπου 25Χ25Χ5εκ.! Δεν έχει όμως DVD.

 

Τώρα για τα win8.1, τι να σου πω, έτσι το πήρα, τελικά δεν είναι ενεργοποιημένα όποτε έφαγα άκυρο απο win10, δυσκολεύμαι και να τα συνηθίσω...Μάλλον θα κάνω downgrade σε 7 (που έχω καλά ;) )  και μετά αναβάθμιση σε 10.

Link to comment
Share on other sites

για την χρηση που το θες, δεν χρειαζεσαι OC, οποτε μην σε απασχολει...! 

 

αργοτερα, μπορεις -ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ- να βρεις μια μεταχειρισμενη μητρικη Η97-Ζ97, και να εχεις και αυτη τη δυνατοτητα...!  ομως, ειχα την εντυπωση οτι μερικες μητρικες, ακομα και με Η81, εδιναν μια δυνατοτητα OC...!!  ισως να μην θυμαμαι καλα..! 

Link to comment
Share on other sites

Υποστηρίζει Oc απλά έχει ταβάνι λόγω κλειδωμένων ρευμάτων. Μπορείς μέχρι τα 3.8 με στοκ ψυκτρα. Το θέμα είναι ότι το κουτί σου θα γίνει ένας φούρνος μικροκυμάτων [emoji14]

Ειδικά αν λες ότι ζεσταίνεται εύκολα ( υποθέτω έβαλες πρόγραμμα και είδες υψηλές θερμοκρασίες ). Μπορεί να μη πατά καλά η ψυκτρα ή να θέλει αλλαγή παστας, μπορεί να φταίει το airflow του κουτιού, κλπ κλπ. Σε κάθε περίπτωση αν μπορείς εξήγησε τι εννοείς λέγοντας "ζεσταίνεται" :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.