dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2014 Ψάχνω ένα αθόρυβο πληκτρολόγιο, έχω δοκιμάσει και το φτηνιάρικο τις microsoft, αλλα και κάνει πολύ θόρυβο... θέλω ένα όσο πιο αθόρυβο γίνετε, (απλά να είναι full το πληκτρολόγιο χωρίς να λείπει πχ το numpad) δεν με ενδιαφέρουν τα extra κουμπιά για mail etc (το μονο που είναι "ψιλοβολικο" αλλα k αυτό είτε υπάρχει είτε όχι δεν παίζει ρολο είναι το calculator)προτίμηση με καλώδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 Κάποιο από Keysonic για μένα που να έχει laptop keys. Έχω ένα τέτοιο στη δουλειά και το μόνο που ακούω είναι το κλασικό ελαφρύ τσίκι-τσίκι™ των laptop keyboards. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 Κάποιο από Keysonic για μένα που να έχει laptop keys. Έχω ένα τέτοιο στη δουλειά και το μόνο που ακούω είναι το κλασικό ελαφρύ τσίκι-τσίκι™ των laptop keyboards.Και εγώ σκέφτομαι low profile τύπου laptop, αλλα δεν έχει το skroutz KeySonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 Επειδή δεν τα βλέπω πουθενά, υποψιάζομαι φαλιμέντο που δεν το πήρα χαμπάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 11, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 bump? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 11, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 Keysonic keyboards. Compact, Wireless, Full size, Wired. Soft touch Technology, Silent Keyboards. KBS offers the full Keysonic rangeκοιτάς επίσης για Topre διακόπτες καθώς και τα Matias Quiet. Ακριβά όλα τους, η Coolermaster έχει ένα με τέτοιους διακόπτες σε γήινη τιμή αλλά είναι χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Νοέμβριος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 Ένα οικονομικό με low profile keys NATEC NKL-0401 ZANDER KEYBOARD USB BLACK - . Τώρα πόσο αθόρυβο είναι και εάν αντέχει δεν το γνωρίζω αλλά στα 9.90 νομίζω ότι αξίζει η αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 17, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Απ΄ ότι κατάλαβα θέλεις να κινηθείς σε προσγειωμένες τιμές, αλλά ίσως να θέλεις να κοιτάξεις οποιοδήποτε μηχανικό με κόκκινους διακόπτες + ο-rings . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts