dexter1810 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2014 Καλησπερα παιδια! Ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να κανω μια ερωτηση.Ειχα συνδεση wind με ενα ρουτερ 5ετιας και απο τοτε που μου δωσαν το νεο ρουτερ ΖΤΕ εχω πολλα προβληματα. Δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα στο PS3 και κανει συνεχεια διακοπες. Εχω πηξει στις επανεκκινησεις. Τα ιδια και τωρα που εβαλα ΟΤΕ και μου δωσαν και αυτοι ενα ρουτερ ΖΤΕ.Σκεφτομαι πλεον να αγορασω ενα ρουτερ που σιγουρα θα ειναι καλυτερο.Θελω καποιο γυρω στα 60-70€ το οποιο να εχει δυνατο σημα wi-fi χωρις να μου δημιουργει προβληματα.Μπορω να παρω κατι τετοιο στα λεφτα αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 τι διακοπές; πέφτει το ασύρματο; πέφτει η σύνδεση; επανεκκινεί; κάτι άλλο;πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter1810 Νοέμβριος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 εννοω οτι κανει διακοπες και καποιες φορες αποσυνδεσεις το wi fi. Οχι με ολες τις συσκευες ομως. Κυριως με το PS4, το κινητο και το tablet. Ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη ενσυρματα και ασυρματα με τον εκτυπωτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.