Jump to content

TheLab.gr Version 3.0

DJD

Recommended Posts

Ευκαιρία να βγείτε και λίγο έξω το Σαββ/κο... :hehe:

Και όταν πάμε έξω τι θα κάνουμε? Τοτε έιναι που θελουμε τον Λάμπη. Στις δυσκολες στιγμές... :p

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply
Και πριν πείτε μερικοί, "καλά 6.5 γίγα είναι μόνο οι τσόντες στο κινητό μου γιατί θα πάρει 2 μέρες η μεταφορά" θα πεταχτώ να πω πως πριν τις μεταφέρουμε πρέπει να τις ελέγξει όλες ο Αστρόμπαλος!

Εσύ δε πιστεύω να έχεις ΜΟΝΟ 6,5 gb τσόντες :p

Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες!

μπραβο μπραβο

βαλε και μια φωτο απο το πως θα ειναι η επομενη αρχικη σελιδα!!!

και υποθετω το ΠΟΘ thread θα ειναι παρα πολυ ευκολα προσβασιμο

Επισυνάπτω teaser από το Home όπως ζήτησες. :p

attachment.php?attachmentid=65054&stc=1&d=1415701634

Βασικός και απαράβατος κανόνας της πληροφορικής: "Όταν κάτι δουλεύει δεν το πειράζουμε!!!":whip::whip::whip:

Καλή επιτυχία!!!

Thanks, αν και αναβάθμιση σε κάτι νεότερο, σταθερότερο και με περισσότερες δυνατότητες είναι πάντα χρήσιμο.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] Δώσε μία το όνομα της πλατφόρμας εάν επιτρέπεται! :p

Απαγορεύεται :p

Γιατι ομως ρε παιδια τη Παρασκευη ; θα χασουμε το ΣΚ μας... :p

Καλυτερα τωρφα να ειμαστε μεσα το ΣΚ. :)

Καλύτερο να χάσουμε το ΣΚ μας για τη μεταφορά και να γίνει σωστά, παρά να φάμε απογεύματα/βράδια + σκόπρια διαλείματα από τις δουλειές μας.

Τα οποία τα τρώμε ούτως ή άλλως, αλλά τέσπα :hehe:

post-1347-1416078982,1348_thumb.png

Περιμένουμε τα καλύτερα παιδιά! Και ότι χρειαστείτε, εδώ είμαστε ;)

PS: Πορτοκαλί βλέπω, θα ταιριάζει με το avatar μου :victory:

Ελπίζω το νεό site να μην είναι (κλασσικά) compatible _μόνο_ με chrome και internet explorer και το νέο look να μην είναι το γνωστό "αφήνουμε >100 pixels κενό ανάμεσα από κάθε element γιατί αυτό είναι το μοντέρνο και λειτουργικό". Μου αρέσουν τα συμμαζεμένα πράγματα στο desktop view και όχι τα απλωμένα.

Εγώ πάλι βλέπω υποψία metro και flat design.

Θα ταιριάζει και με το δικό μου avatar πάντως.

Ωραία πράγματα :happy2: , χρειαζόταν μια ανανέωση στην κόμμωση ο Λάμπης..

Καλά κουράγια και υπομονή!

Μπράβο ρε παίδες ....δυναμη υπομονη και κουράγιο σε όσους μετέχουν στην αναβάθμιση....άντε να δουμε τώρα που κάνουμε Log in στο ΣΚ

Επιτέλους!!!!

Θα περιμένω με αγωνία το νέο look και είμαι σίγουρος ότι θα τα σπάει! :)

Καλή δύναμη στην μεταφορά και εύχομαι να πάνε όλα ρολόι

Δεν postάρετε μια και τον κώδικα που θα κάνει το transition?

Θα είχε ενδιαφέρον απο προγραμματιστική άποψη.

Δεν postάρετε μια και τον κώδικα που θα κάνει το transition?

Θα είχε ενδιαφέρον απο προγραμματιστική άποψη.

#include <DJD.h>

:laughing:

εγω απο τωρα λεω οτι δε μ αρεσει και πως το κανατε ετσι και το προηγουμενο ηταν καλυτερο.:tw:

Λόγω του ότι η ασφάλεια μας απασχολεί αρκετά, δεν μπορούμε να δώσουμε κάποιες από τις πληροφορίες που ζητάτε.

:)

εγω απο τωρα λεω οτι δε μ αρεσει και πως το κανατε ετσι και το προηγουμενο ηταν καλυτερο.:tw:

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] style? :p

αντε με το καλο να ερθουν οι αλλαγες...

στους υπευθυνους της μεταφορας/αναβαθμισης εκτος απο κουραγιο και δυναμη εχω να πω και το εξης:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ChjuOerjYyY]ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ . . . ΡΕΜΑΛΙΑ ! - YouTube[/ame] :p

Μια παράκληση: Εαν είναι δυνατό, βάλτε να έχουμε και επιλογή για χρώμα background.

Πχ ένα μαύρο background το βράδυ είναι πολύ πιο ξεκούραστο από ένα ανοιχτόχρωμο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.