BasiliCeLew Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω κάποια μεταχειρισμένα κομμάτια (ram + mobo ) για να φτιάξω ένα pc σε φίλο.Αυτά που βρήκα μου λέει ο άλλος ότι είναι σε καλή κατάσταση, πως μπορώ να τα ελέγξω μόνος μου για να το δώ και εγώ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Νοέμβριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 Αν δουλεύουν και οπτικά ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές τεκμαίρεται και ότι είναι σε καλή κατάσταση. Δεν μπορείς να κάνεις άλλο έλεγχο. Το καλύτερο είνα να έχουν υπόλοιπο εγγύησης. Αν μιλούσαμε για σκληρό δίσκο θα μπορούσες να ζητήσεις scrennshot με το health του, γι αυτά όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 9, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 Ίσως και κάποιο αποτέλεσμα από memtest για τις μνήμες. Τώρα για τη μητρική, αν bootαρει, όλα τα σατα και οι πίσω θύρες δουλεύουν και όλες οι υποδοχές μνήμης αναγνωρίζουν τα ντιμακια, ε οκ καλυμμένος πρέπει να είσαι. Ο έλεγχος της μητρικής κατ'αυτόν τον τρόπο μάλλον απαιτεί τη φυσική σου παρουσία εκεί να κάνεις όλες τις δοκιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 9, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 Εε ο έλεγχος θα γίνει από μένα στο στημένο σύστημα.Και εγώ κάπως έτσι το σκεφτόμουν είναι η αλήθεια τις ram να τις τρέξω κανένα memtest και την μητρική να δοκιμάσω όσα μπορώ. [MENTION=15582]fantomas[/MENTION] [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] Πείτε μου λίγο για την τιμούλα αν είναι οκ. ~Μητρική Asus 775 P45 ddr3 FSB:1600 max ram 16Gb δεν ακριβώς μοντέλο καθώς το είδα επιφανειακά και μονο τα χαρακτηριστικά κράτησα.~4x2Gb ddr3 1333 MhzΜαζί με τα μεταφορικά 90 ευρώ αν και καινούρια μπορείς να τα βρεις με λίγα παραπάνω λεφτά (ίσως όχι τόσο καλή μητρική) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 9, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 Τα υπόλοιπα μέρη υπάρχουν; Αν στήνεις εξαρχης κ πας σε μεταχειρισμένα, γιατί δεν πας σε κάτι νεότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 9, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 Cpu, Case, Gpu , σκληρός (ssd/hdd), τροφοδοτικό , coolers υπάρχουν όλα. Δεν πάω σε κάτι νεότερο γιατί έχω στην άκρη κάτι τετραπύρινους (E5450~Q9650)επεξεργαστές από ένα project. Και βασικά επειδή δεν υπάρχουν λεφτά. Πόσο θα πάει το πακέτο μητρική επεξεργαστής ραμ για να πάρω ένα καλύτερο σύνολο σε σχέση με ένα που έχει τον Q9650? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 9, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 Οκ τότε. Δεν θυμάμαι καλά, υπήρχαν 775 μητρικές με υποστήριξη μονο σε DDR3 ή είναι από εκείνες που υποστήριζαν είτε DDR2 είτε DDR3? Ήταν λίγο δύστροπες αυτές. Πήγαινε να την δεις κ βλέπεις. Πάρε και κάνα cpu/vga μαζί να βεβαιωθείς οτι όλα είνα συμβατά μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 9, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 Οκ τότε. Δεν θυμάμαι καλά, υπήρχαν 775 μητρικές με υποστήριξη μονο σε DDR3 ή είναι από εκείνες που υποστήριζαν είτε DDR2 είτε DDR3? Ήταν λίγο δύστροπες αυτές. Πήγαινε να την δεις κ βλέπεις. Πάρε και κάνα cpu/vga μαζί να βεβαιωθείς οτι όλα είνα συμβατά μεταξύ τους.Η μητρική είναι αυτή έχει μόνο ddr3 και δέχεται μέχρι 16Gb. Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας, για αυτό θα τα ελέγξω με τα δικά του κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 9, 2014 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 Έτσι, κάνε κ κάνα παζάρι, ποτέ δεν ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 9, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 Αντε να δουμε τι θα γίνει :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 13, 2014 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Η μητρική είναι αυτή έχει μόνο ddr3 και δέχεται μέχρι 16Gb. Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας, για αυτό θα τα ελέγξω με τα δικά του κομμάτια.Την ειχα αυτή, πολύ καλη, αλλα μου χαλασε/την χαλασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 13, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Παιδιά δεν πάρθηκε τελικά λόγω διαφωνίας στην τιμούλα, οπότε άκυρο. [MENTION=30050]slalom[/MENTION] Και εγώ καλά πραγματα διάβασα για αυτήν αλλά τζιφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.