Jump to content

P4 64bit

fonzi

Recommended Posts

• 4 weeks later...

μπορεις αν σου ειναι ευκολο να δωσεις το link ?? αν ειναι ετσι καλα νεα για τα τιμολογια

αυτο δυστυχως ειναι για server και οχι για desktop αλλωστε το λεει ... παντως απο οτι φαινεται δεν θα αργησουν και παρα πολυ αφου απο οτι φαινεται ξεκινανε παντως το σιγουρο ειναι οτι η amd εχει κανει καλα την δουλεια της παντως ανυπομονω να βγουν για desktop να δουμε συγκριτικα ...

..there is still no timetable for positioning the 64-bit chips in the desktop segment..

ομορφια αυτα τα F GHz. εγω εχω εναν 2.56F GHz επεξεργαστη. εσυ ποσα F GHz επεξεργαστη εχεις;

κακά τα ψέματα παίδες και μεις θέλουμε να βγούν επιτέλους αυτοί η F για να βγει και το OS για να τελειώνουμε, πολύ το αργήσανε...

Αρχική απάντηση από ea6gka

δεν λεγανε οτι ολοι οι κιανουριοι με τα 2μβ κασέ θα ειναι F?

ναι αλλά μέχρι να βγουν αυτοί θα πάμε 3Κ8:P (θα βγαίναν λέγαν και σαν F0 ή δε ξέρω γω με 1Mb cache)
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

παιδια εχει βγει η 600 σειρα και τους εχει η quest στο site της.Απλα δεν ξερω αν ειναι ετοιμοπαραδοτοι.

αν κυκλωφωρησει η ιντελ 64βιτ μη περιμενετε να πεσουν οι τιμες.

οποιος περιμενει να βγαλει η ιντελ 64βιτ για να αγορασει πιο φτηνο τον ΑΜΔ μαλλον τσαμπα περιμενει.

στους υπολογιστες δεν ισχυει ο ανταγωνισμος οπως σε αλλα αγαθα.

γιατι οταν βγαλει η ιντελ 64βιτ 8α τους βαλει λογικα ακριβοτερα απο τους ΑΜΔ λογω καινουργιου μοντελου. οποτε η ΑΜΔ δε 8α "ριξει" τις τιμες τις οπως περιμενουν πολλοι και ετσι δε 8α συμβει τιποτα απολυτως στο θεμα τιμων.

με τη λογικη αυτη επρεπε οσο ηταν και οι δυο στα 32βιτ να εχουν πεσει οι τιμες πολυ χαμηλα. ομως δεν ειναι χαζες οι εταιριες.

εξαλλου οσο ακριβα και να βαλουν τις τιμες παντα θα υπαρχουν ατομα που θα αγοραζουν το ποιο ακριβο μοντελο :hehe:

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν και πολλά με τον EMT64, αφού το πλεονέκτημα το έχει η AMD λόγω του ενσωματωμένου memory Controller και όχι απο τα 64bit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.