Jump to content

Προετοιμασίες για την υποδοχή...

darkCount

Recommended Posts

Αυτό που βλέπετε τώρα βέβαια δεν θα είναι η τελική μορφή. Το μπλοκ αυτό θα μπει μόνο του στο κύκλωμα που πάει στο chiipset τώρα.

Αχρηστο είναι ούτως η άλλως εκείνο.

Το μπλοκ είναι ο Σταυροφόρος με την προσθήκη ενός coldplate που ήρθε στα χέρια μου πρόσφατα και ταίριαζε γάντι στην περίσταση. Βρίσκω το μπλοκ αυτό ιδανικό για να βάζεις TEC στην κάρτα γραφικών. Έχει τέτοιο μέγεθος που επιτρέπει και να σφίξεις το coldplate πάνω του αλλά και για να το κουμπώσεις στην κάρτα πάνω χρησιμοποιώντας πλεξι τοπ.

Στη φωτό παραπάνω φαίνονται μόνο οι βίδες του πλειτ. Θα μπουν αλλες 4 για να κουμπωθει στην κάρτα.

Εδω τα θερμόμετρα...Της vga είχε κολλήσει στο -21. Μπούρδες έλεγε το σαιτ που τα αγόρασα...μέχρι -50 λέει δείχνουν. ϊσως φταίει όμως και ότι έκοψα κατα λάθος το σενσορα του και κόλλησα άλλον:tomato:

Στους 11κατι ανέβηκε η θερμοκρασία του Mobile με την προσθήκη ενός ακόμα 226watt TEC στο κύκλωμα του.

4-5 βαθμούς πήρε πανω σε idle από προηγούμενη κατάσταση.

Εν αναμονή του δώρου Xmas για να πάρούμε και την καρτούλα και να αλλάξουμε και τα κυκλώματα:T:

post-694-1416071416,8589_thumb.jpg

Πολύ ωραίος darkCount :T: μεγείες και καλοδούλευτη. Με αυτό το block έτσι πως είναι τα ρακορ δεν είναι λίγο δύσκολη η εγκατάσταση? δε θα ταν καλύτερα να βάλεις άλλα ρακορ?

Που κοιτάνε κάτω λες; Ναι είναι λιγάκι δύσκολο αλλά εκεί θα κολλήσουμε;

Δεν βγαίνουν όμως τα ρακόρ. Δεν ξέρω αν είναι βιδωτά πλέον τα ρακόρ του crusader αλλά αυτό που έχω εγώ είναι κολλημένα...αρα no go.

Θα χρησιμοποιήσω clearflex σωλήνα όπως το χοντρο που βλέπεις τώρα και δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.

Ετσι όπως το έχω τώρα το δουλευα τόσο καιρό. Απλά χωρίς ΤΕΚ....σκέτο νεράκι στη vga.

ps. ρε συ endu θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με vmod...αλλά πάω να ανοίξω άλλο θέμα....έχε το νου σου...

Τις βιδουλες που εβαλες πανω στον σαυροφορο κ το κολντ πλειτ απο που τις πηρες???

Θελω τουλαχιστον 20εκατοστα λεπτεw βιδες,για να στηριξω κατι παρομοιο αλλα πιο μεγαλο κ δεν βρισκω πουθενα....!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.