PGM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2014 Καλησπερα , ειχα το LG Gpad 8.3 αλλα οι ιντσες μου φαινονται λιγες και θελω να παω σε 10αρι ....το budget ειναι μαξιμουμ 300 ευρω για καινουργιο ή μεταχειρισμενο Εχω βρει σε μεταχειρισμενο το Samsung Note 2014 LTE με γνησια θηκη /64gb sd στα 300 ευρω....Καποια αλλη προταση? Ειδα βεβαια και το TAB S στις ιδιες ιντσες και επαθα πλακα με την οθονη αλλα τα λεφτα ειναι πολλα !!! Χρηση : απ'ολα....δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο Ευχαριστω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2014 Το ΝΟΤΕ 10.1 το εχω. Πολυ ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες. Και root 4.4 χωρις να ριξει το knox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Νοέμβριος 12, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 [MENTION=43]icy20[/MENTION] Μαριε το τσιμπησα -lte και ειναι πολυ καλο μεχρι στιγμης ...εχω 2 γρηγορες ερωτησουλες1. για hdmi με τιβι εχεις καμια δοκιμασμενη προταση2. φωτεινοτητα ? τι ρυθμιση εχεις?Θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.