intercoolerr730 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2014 εχω αυτη την υδροψυξη Cooler Master: Seidon 120M κ σκεφτομαι να αλλαξω τα σωληνακια σε χρωμα πορτοκαλι (μαλλον) κ το υγρο επισης πορτοκαλι! Ξερει κανεις να μου πει ποσα ml περνει το ψυγειο γτ στα spec δε το λεει πουθενα. Επισης τι τυπος ειναι τα σωληνακια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Νοέμβριος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2014 Βγάζεις αυτό που έχει ήδη μέσα, το μετράς και βάζεις το νέο.Δεν γνωρίζω όμως αν έχει επιπτώσεις αυτή η αλλαγή του υγρού μιας και είναι διαφορετικά το ένα με το άλλο (closed loop vs custom) και σίγουρα κάτι παραπάνω θα περιέχει το πρώτο λόγω της μη συντήρησής του σε σχέση με μια custom υδρόψυξη.Επίσης για ποιό λόγο θες να βάλεις και πορτοκαλί σωλήνες και πορτοκαλί υγρό;Το ένα θα είναι περιττό!Άσε που πρέπει να σκεφτείς και το θέμα της εξαέρωσης μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 10, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2014 Βγάζεις αυτό που έχει ήδη μέσα, το μετράς και βάζεις το νέο.Δεν γνωρίζω όμως αν έχει επιπτώσεις αυτή η αλλαγή του υγρού μιας και είναι διαφορετικά το ένα με το άλλο (closed loop vs custom) και σίγουρα κάτι παραπάνω θα περιέχει το πρώτο λόγω της μη συντήρησής του σε σχέση με μια custom υδρόψυξη.Επίσης για ποιό λόγο θες να βάλεις και πορτοκαλί σωλήνες και πορτοκαλί υγρό;Το ένα θα είναι περιττό!Άσε που πρέπει να σκεφτείς και το θέμα της εξαέρωσης μετά.θελω να βαλω κ πορτοκαλι σωληνακια αλλα κ υγρο, γιατι εχω λευκους ανεμιστηρες κ μια σειρα με 6 led πορτοκαλι, για να δειχνει πιο εντονα. οταν λες εξαερωση; τι παιζει ακριβως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.