Constandinos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2014 Παιδιά καλησπέρα!!!Εχω μια πτυχιακη εργασια σε WP8.1 (Υποχρεωτικά) και για να τρέξει ο emulator χρειαζεται υποστήριξη SLAT και Hyper-V (System requirements for the emulator for Windows Phone 8) και ο υπολογιστής που έχω δε τα υποστηρίζει.Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες εναλλακτικές σε θέμα hardware?To budget μου είναι μέχρι 250 ευρώ.Ευχαριστώ.Επεξεργαστής:Intel Core2 Duo E6850 3.00 GHzΜητρική: ASUS P5KCΚάρτα γραφικών:NVIDIA GeForce 8800GTΜνήμη RAM: Corsair XMS3 ddr3 2x2GB Τροφοδοτικό:Corsair GS700
panoc Νοέμβριος 7, 2014 #2 Νοέμβριος 7, 2014 χρεαιζεσαι κατι σε intel i3/i5/i7 ευκαιρια για αναβαθμιση οποτε πας σε κατι τετοιο INTEL CORE I5-4430 3.00GHZ LGA1150 - BOX - πιο οικονομικα ARK | Intel και μια μητρικη ASROCK H87M PRO4 RETAIL - η πιο οικονομικα ASROCK B85M PRO4 RETAIL - το SLAT το λεει EPT η intel και το Hyper-V το αναφερει σαν VT-x. και εδω οδηγιες για ενεργοποιηση στα 8 Step-By-Step: Enabling Hyper-V for use on Windows 8.1 - Canadian IT Professionals - Site Home - TechNet Blogs
Constandinos Νοέμβριος 7, 2014 Author #3 Νοέμβριος 7, 2014 Φίλε panoc σε ευχαριστω και για τις προτάσεις και για το link για την ενεργοποίηση!!! Sorry που αργησα να απαντήσω.Οι λύσεις που μου προτείνεις είναι comple!!!Και πάλι ευχαριστώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.