redux Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2014 καλησπερα σε ολους!!πριν 2 μηνες αγορασα την συγκεκριμενη καρτα ASUS R9 270X-DC2T-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL..εχω ενα αρκετα δυνατο κουτι..με 6πυρινο amd επεξεργαστη!!8 gb ram..οταν ο υπολογιστης λειτουργει κ βλεπω καποια ταινια η ειμαι στο ιντερνετ η καρτα ειναι αθορυβη!!δεν ακουγεται καν..οταν ομως αρχιζω να παιζω ενα παιχνιδι..κ στην συγκεκριμενη περιπτωση το metro 2033 redux..μετα απο 1-2 λεπτα παιχνιδιου η καρτα αρχιζει κ κανει θορυβο κ φτανει σε ενα σημειο που ειναι πολυ ενοχλητικος...η θερμοκρασια της καρτας ειναι αρκετα καλη..γυρω στους 55 βαθμους οταν παιζω!!θελω να ρωτησω αυτους που εχουν αυτη την καρτα η οσους ξερουν..ειναι φυσιολογικο να κανει θορυβο κατα την διαρκεια gaming?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2014 Ακουγεται σαν θορυβος ανεμηστήρων η σαν τσιριγμα ένα πράγμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redux Νοέμβριος 7, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2014 ακουγεται σαν θορυβος ανεμιστηρων..σαν να δουλεουν οι ανεμιστηρες πιο γρηγοραμετα απο 1-2 λεπτα gaming..ξεκιναει απο σιγα σιγα κ μετα απο 2 λεπτα εχει φτασει σε ενα σημειο κ μενει εκει καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 7, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2014 Λογικό μου ακούγετε..Προσπαθεί να ψύξει την GPU κατέβασε το GPU-Z και δώσε ένα Screenshot με Full τιμές..Ξεκίνησε ξαφνικά ή έτσι ήταν πάντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Νοέμβριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2014 (edited) ακουγεται σαν θορυβος ανεμιστηρων..σαν να δουλεουν οι ανεμιστηρες πιο γρηγοραμετα απο 1-2 λεπτα gaming..ξεκιναει απο σιγα σιγα κ μετα απο 2 λεπτα εχει φτασει σε ενα σημειο κ μενει εκει καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου!!Καλησπέρα.Απο αυτά που περιγράφεις έχω καταλάβει οτι κάτι συμβαίνει με την κάρτα σου και στο λέω διότι έχω την ίδια ακριβώς και είναι αστέρι! Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Τσέκαρε την κάρτα σου με ένα stress test με ανοιχτό GPU-Z και δες τι στροφές πιάνει και σε ποιά θερμοκρασία. Απο κεί και πέρα η συγκεκριμένη κάρτα το μόνον που χρειάζεται για να λειτουργεί απροβλημάτιστα είναι το τελευταίο VBIOS απο το site της ASUS. Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση το οτι κάνουν τέτοιο θόρυβο οι ανεμιστήρες της (στην δική σου περίπτωση). Εγώ manual να τους βάλω στο 100% δεν κάνουν ιδιαίτερο θόρυβο! Φυσικά εάν δεν ξεπεράσουν το 60-70% (πράγμα σπάνιο), πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ΑΝ δουλεύουν η οχι! Η περιπτωσή σου πρέπει σίγουρα να κρύβει κάποιο issue με την κάρτα! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2014 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
redux Νοέμβριος 13, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!τελικα τον θορυβο τον εκανε ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη!!η καρτα γραφικων δουλευει αψογα...απλα γελαστηκα οταν τσεκαρα το κουτι στα γρηγορα!!ειχα ενα προβλημα με την μητρικη κ την αλλαξα...εβαλα τον ιδιο επεξεργαστη..εβαλα κ παστα χωρις να εχω ξαναβαλει...κ το προβλημα εμφανιστηκε αμεσως μετα...μετα απο 2-3 λεπτα gaming ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη αρχιζει να ανεβαζει στροφες κ φτανει τις 6000...η θερμοκρασια γυρω στους 50-58..ισως δεν εβαλα την παστα σωστα...ισως επειδη αλλαξα την μητρικη ο ανεμιστηρας δουλευει τερμα!!!μαλλον θα αλλαξω το συστημα ψυξης κ τον ανεμιστηρα να ειμαι ησυχος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Νοέμβριος 13, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Από τη φύση του είναι θορυβώδης ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή σου, δεν είναι κάτι περίεργο αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Νοέμβριος 13, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 [MENTION=33690]redux[/MENTION] γενικα οι ψυκτρεσ τησ amd απο θορυβο δεν παλευονται ιδικα το καλοκαιρι.. παρε μια κοστουμ υλοποιηση, να γινει ταφοσ το μηχανημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Νοέμβριος 13, 2014 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 [MENTION=33690]redux[/MENTION] γενικα οι ψυκτρεσ τησ amd απο θορυβο δεν παλευονται ιδικα το καλοκαιρι.. παρε μια κοστουμ υλοποιηση, να γινει ταφοσ το μηχανημα σου. καλησπερα σε ολους!!πριν 2 μηνες αγορασα την συγκεκριμενη καρτα ASUS R9 270X-DC2T-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL..εχω ενα αρκετα δυνατο κουτι..με 6πυρινο amd επεξεργαστη!!8 gb ram..οταν ο υπολογιστης λειτουργει κ βλεπω καποια ταινια η ειμαι στο ιντερνετ η καρτα ειναι αθορυβη!!δεν ακουγεται καν..οταν ομως αρχιζω να παιζω ενα παιχνιδι..κ στην συγκεκριμενη περιπτωση το metro 2033 redux..μετα απο 1-2 λεπτα παιχνιδιου η καρτα αρχιζει κ κανει θορυβο κ φτανει σε ενα σημειο που ειναι πολυ ενοχλητικος...η θερμοκρασια της καρτας ειναι αρκετα καλη..γυρω στους 55 βαθμους οταν παιζω!!θελω να ρωτησω αυτους που εχουν αυτη την καρτα η οσους ξερουν..ειναι φυσιολογικο να κανει θορυβο κατα την διαρκεια gaming?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redux Νοέμβριος 14, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 τον εχω 3 χρονια τον υπολογιστη..κ ποτε δεν εκανε τοσο θορυβο ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη!αρχισε να κανει θορυβο μετα που αλλαξα την μητρικη..μηπως εχεις να κανει με αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Νοέμβριος 14, 2014 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Άλλαξες την πρώτη μητρική με μια άλλη διαφορετική λογικά και το Fan profile για τον PWM ανεμιστήρα προφανώς είναι διαφορετικό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Νοέμβριος 14, 2014 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 [MENTION=12545]Dj_ALeX[/MENTION] αναφερομουν για το το ποστ 6 του φιλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redux Νοέμβριος 25, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 οποτε μπορω με καποιον τροπο να ρυθμισω το fan μεσω μητρικης κ bios??ωστε να μην ανεβαζει 6000 στροφες το ανεμιστηρακι?αν αποφασισω να αλλαξω συστημα ψυξης..πως σας φενεται αυτο??http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-p-PER.806761η αυτοhttp://www.e-shop.gr/arctic-cooling-alpine-64-plus-amd-cpu-cooler-92mm-p-PER.650175 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antisocial_ Νοέμβριος 25, 2014 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Αν εχεις τον στοκ κουλερ 3 χρονια μπορει απλα να τα επαιξε το φανακι του, εχω ακουσει φθηνα ''αθορυβα'' φανακια να κανουν σαν ελικοπτερα μετα απο 1 χρονο χρησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Νοέμβριος 25, 2014 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 (edited) @redux,Αν θέλεις να βρούμε κάποιο σύστημα ψύξης για τον επεξεργαστή σου, θα ήταν πολύ καλή ιδέα να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην αντίστοιχη ενότητα και να το συζητήσουμε όπως πρέπει εκεί.Εδώ θα χαθεί το θέμα σου και ΔΕΝ θα μπορέσεις να πάρεις γνώμες απο τα μέλη του φόρουμ!Πάντως αυτές που έβαλες είναι low budget ψύκτρες.... ελαφρώς καλύτερες απο την μαμά... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2014 από Dj_ALeX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redux Νοέμβριος 25, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 ενταξει..ευχαριστω παιδια..θα ανοιξω ενα αλλο θεμα στο καταλληλο τοπικ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts