nobig Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 Επειδή σκέφτομαι να βάλω υδρόψυξη αλλά με τέτοια που ακούω τον τελευταίο καιρό και επειδή δεν έχω όρεξη να κάψω την 6800 το σκέφτομαι. Γενικά πόσο αξιόπιστη είναι η υδρόψυξη και σε πόσους έχει συμβεί ατύχημα;;;Όσοι έχουν μπλοκ μπορούν να ποστάρουν διαστάσεις μπλοκ για 6800 socket 754 & socket A; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Φιλε μου αμα προσεξεις και την στησεις σωστα δεν θα εχεις κανενα προβλημα και ζημια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από nobig Επειδή σκέφτομαι να βάλω υδρόψυξη αλλά με τέτοια που ακούω τον τελευταίο καιρό και επειδή δεν έχω όρεξη να κάψω την 6800 το σκέφτομαι. Γενικά πόσο αξιόπιστη είναι η υδρόψυξη και σε πόσους έχει συμβεί ατύχημα;;;Όσοι έχουν μπλοκ μπορούν να ποστάρουν διαστάσεις μπλοκ για 6800 socket 754 & socket A; Δε μας λες όμως τι ακούς τον τελευταίο καιρό για να καταλάβουμε κι εμείς. Η υδρόψυξη έχει το ρίσκο της αλλά εαν εισαι προσεκτικός και υπομονετικός δε θα έχεις πρόβλημα. Τα μπλοκ για τα CPU ειναι πανω κάτω τα ιδια και χωράνε άνετα στο σοκετ, ειναι αρκετά μικρότερα απο τις ψύκτρες των εταιριών. Για την 6800, δες στο thread που άνοιξα για το μεγάλο μπλοκ της Danger Den, το οποίο ειναι το μεγαλύτερο που υπάρχει ... Καλη αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Λίγη πεοσοχή στην συναρμολόγιση και ένα 24ωρο δοκιμών, είναι αρκετά για να συγουρευτείς για την αξιοπηστεία της υδρόψυξής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 και γω έχω την ίδια απορία.Θα δώσω μεφγάλη προσοχή στο στήσιμό της όσο και στο 24ωρο δοκιμής της και μετά θα τη βάλω πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 ακομα και σε μεγαλες πλυμμυρες (λαστιχα που παρατανε τις αντλιες και κουτια που σταζουν απο παντου), τιποτα δεν εγινε. μητρικες, καρτες, μνημες, τροφοδοτικα, ολα ηταν ενταξει. βαλε απιονισμενο νερο, χωρις καποιο προσθετο για χρωμα, δοκιμασε το για παρα πολλες ωρες, και εισαι ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 10, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 1.5χρονο τωρα ποτε δεν ειχα προβλημα, και ποτε δεν εκανα 24ωρο testing. Απλα προσεχα ολες τις συνδεσεις μου να ειναι σωστα σφιγμενες και τα εβαζα αμεσως πανω στο μηχανημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 10, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper Δε μας λες όμως τι ακούς τον τελευταίο καιρό για να καταλάβουμε κι εμείς. Η υδρόψυξη έχει το ρίσκο της αλλά εαν εισαι προσεκτικός και υπομονετικός δε θα έχεις πρόβλημα. Τα μπλοκ για τα CPU ειναι πανω κάτω τα ιδια και χωράνε άνετα στο σοκετ, ειναι αρκετά μικρότερα απο τις ψύκτρες των εταιριών. Για την 6800, δες στο thread που άνοιξα για το μεγάλο μπλοκ της Danger Den, το οποίο ειναι το μεγαλύτερο που υπάρχει ... Καλη αρχή. Φυσικά μέσα απο το forum ακούω άτομα. Μια ο samael Νομιζώ και ο .38-.45??? που του έπεφτε νερό στην SB liveΕρώτηση γενικού περιεχομένου. Θέλω για αρχή να δοκιμάσω να φτιάξω κάποιο δικό μου μπλοκ και αν δεν ικανοποιηθώ ή αν δεν τα καταφέρω τότε αγοράζω. Θα ήθελα για αρχή κάποιες διαστάσεις ώστε να έχω κάποια στάνταρΈχει καλύτερη απόδοση όταν το μπλοκ έχει μικρό χώρο για νερό άρα το νερό περνάει με μεγαλύτερη πίεση ή το αντίθετο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 10, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Η πεπατημένη σε κυκλώματα νερού είναι να δοκιμάζονται σε αρκετά μεγαλύτερη πίεση από αυτήν που θα λειτουργήσουν.Αυτό προϋποθέτει εργαλεία: Αντλία αέρος, λάστιχα. τάπες, αντάπτορες.Εάν δεν τα έχεις: Δοκιμάζεις το σύστημα έξω, είσαι προσεκτικός, ελέγχεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, και κρεμάς ματόχαντρο προσευχόμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 10, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αν κατάλαβα καλά θέλει να πάρεις το μπλοκ, το ψυγείο και αντί να τα βάλεις με την αντλιούλα που βγάζει χ μπαρ να τα δοκιμάσεις με αντλία που βγάλει 2χ;;Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός για την διαδικασία;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.