Jump to content

Πρόβλημα με LG M2262D

mpoumpis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα στην Παρέα!!

Φίλος έχει την παρακάτω οθόνη

Link

Ενώ παίζει ξαφνικά μετά από 1 λεπτό σβήνει και δεν ανάβει ξανά.

Περιμένουμε λίγο βγάζοντας την πρίζα και μετά από ένα λεπτό ανάβει ξανά και σβήνει πάλι...

Καμία ιδέα τι παίζει και αν αξίζει η επισκευή της...;

Οταν σβηνει σου βγαζει και το λογοτυπο της LG η απλα σβηνει. Σημα παιρνει απο την μοναδα? Δηλ το φωτακι ειναι αναμμενο η αναβοσβηνει οπως ειναι σε standby mode? Στα ρωταω αυτα γιατι και εγω ειχα μια 24αρα LG και μ εκανε αυτα τα νερα. Την εδωσα για επισκευη στην αρχη μου ειπε οτι ειναι το τροφοδοτικο και μετα μου εβγαλε οτι φταιει και η μητρικη πλακετα της.

Οταν σβηνει σου βγαζει και το λογοτυπο της LG η απλα σβηνει. Σημα παιρνει απο την μοναδα? Δηλ το φωτακι ειναι αναμμενο η αναβοσβηνει οπως ειναι σε standby mode? Στα ρωταω αυτα γιατι και εγω ειχα μια 24αρα LG και μ εκανε αυτα τα νερα. Την εδωσα για επισκευη στην αρχη μου ειπε οτι ειναι το τροφοδοτικο και μετα μου εβγαλε οτι φταιει και η μητρικη πλακετα της.

Απλά σβήνει ξαφνικά και το λαμπάκι παραμένει σβηστό

Πηγαινε την να στο δουνε το προβλημα σε εναν ηλεκτρονικο μπορει να ειναι απλα το τροφοδοτικο της. Με 30 ευρω φτιαχνεται απο οτι μου ειχε πει ενας που ειχα παει την δικια μ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.