mpoumpis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2014 Καλημέρα στην Παρέα!!Φίλος έχει την παρακάτω οθόνηLinkΕνώ παίζει ξαφνικά μετά από 1 λεπτό σβήνει και δεν ανάβει ξανά.Περιμένουμε λίγο βγάζοντας την πρίζα και μετά από ένα λεπτό ανάβει ξανά και σβήνει πάλι...Καμία ιδέα τι παίζει και αν αξίζει η επισκευή της...;
Worldwide Νοέμβριος 8, 2014 #2 Νοέμβριος 8, 2014 Οταν σβηνει σου βγαζει και το λογοτυπο της LG η απλα σβηνει. Σημα παιρνει απο την μοναδα? Δηλ το φωτακι ειναι αναμμενο η αναβοσβηνει οπως ειναι σε standby mode? Στα ρωταω αυτα γιατι και εγω ειχα μια 24αρα LG και μ εκανε αυτα τα νερα. Την εδωσα για επισκευη στην αρχη μου ειπε οτι ειναι το τροφοδοτικο και μετα μου εβγαλε οτι φταιει και η μητρικη πλακετα της.
mpoumpis Νοέμβριος 8, 2014 Author #3 Νοέμβριος 8, 2014 Οταν σβηνει σου βγαζει και το λογοτυπο της LG η απλα σβηνει. Σημα παιρνει απο την μοναδα? Δηλ το φωτακι ειναι αναμμενο η αναβοσβηνει οπως ειναι σε standby mode? Στα ρωταω αυτα γιατι και εγω ειχα μια 24αρα LG και μ εκανε αυτα τα νερα. Την εδωσα για επισκευη στην αρχη μου ειπε οτι ειναι το τροφοδοτικο και μετα μου εβγαλε οτι φταιει και η μητρικη πλακετα της.Απλά σβήνει ξαφνικά και το λαμπάκι παραμένει σβηστό
Worldwide Νοέμβριος 8, 2014 #4 Νοέμβριος 8, 2014 Πηγαινε την να στο δουνε το προβλημα σε εναν ηλεκτρονικο μπορει να ειναι απλα το τροφοδοτικο της. Με 30 ευρω φτιαχνεται απο οτι μου ειχε πει ενας που ειχα παει την δικια μ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.