Jump to content

periergo provlima

n1k3man

Recommended Posts

ρε μ@μωτο δε ξερω τι εχει παθει το pc.. κα8ε φορα που φορτωνουν τα 'παραθυρα' XP στο welcome screen μου βγαζει το λαθος:

There is no disk in the drive. Please insert a disk into drive \Device\Harddisk2\DR4

Με το try again δε γινεται κατι [δεν φευγει το μηνυμα] ενω αν πατησω το continue η το cancel 2φορες μπαινω κανονικα.

Το προβλημα δεν σταματαει εδω ομως κα8ως πρεπει να εχω προβλημα με το dvd-rw στη συνεχεια.. δεν αναγνωριζει τα dvd [πολυ δυσκολα μετα απο ωρα και αυτα που γραφω ευτυχως σε επανεγγραψιμο δεν παιζουν..]

Αny help?? [εχω scannarei με τον nortona αλλα τπτ]

μήπως έχεις εγκατεστημένους τίποτα οδηγούς για Virtual drive, αν είχες κάνει mount image και μετά έσβησες το image χωρίς να κάνεις unmount μάλλον σου κάνει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις unmount το image ή κάνε mount ένα καινούργιο (κάνε ακόμα και Unistall το Virtual driver)

Start -> Run -> Regedit & [ENTER]

Ανοιγε τους φακελους μεχρι να φτασεις στον φακελο "Run" οπως στο επισυναπτωμενο screenshot.

(My Computer -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run)

Στο δεξι panel θα δεις τί ξεκιναει με την εναρξη των Windows. Τσεκαρε ποιο απο αυτα δοκιμαζει προσβαση σε καποιο drive (Μηπως παιζει κανα shortcut π.χ. F:\autorun.exe)

Αν δεν βγαζεις ακρη, κανε ενα screenshot με αυτα τα περιεχομενα και ποσταρησε το εδω.

post-129-1416071416,7695_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 03:34]

μήπως έχεις εγκατεστημένους τίποτα οδηγούς για Virtual drive, αν είχες κάνει mount image και μετά έσβησες το image χωρίς να κάνεις unmount μάλλον σου κάνει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις unmount το image ή κάνε mount ένα καινούργιο (κάνε ακόμα και Unistall το Virtual driver)

δεν καταλαβαινω jesus christ απο αυτα που γραφεις.. mount image??? whass this?

@chosen: μπηκα regedit αλλα επειδη δε βγαζω ακρη σου ποσταρω το screenshot..

post-1549-1416071417,0886_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από n1k3man [Σήμερα, στις 20:09]

δεν εχω κανει καποιο partition.. τι ειναι το page file ωρε ζακ!?

Έχεις ελεύθερο χώρο στο C?

Page file = Virtual memory = Εικονική μνήμη = αρχείο που δημιουργούν τα windows στο σκληρό σου και χρησιμοποείται σαν...παραπάνω μνήμη!

Αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό για το πρόβλημά σου!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.