n1k3man Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 ρε μ@μωτο δε ξερω τι εχει παθει το pc.. κα8ε φορα που φορτωνουν τα 'παραθυρα' XP στο welcome screen μου βγαζει το λαθος: There is no disk in the drive. Please insert a disk into drive \Device\Harddisk2\DR4 Με το try again δε γινεται κατι [δεν φευγει το μηνυμα] ενω αν πατησω το continue η το cancel 2φορες μπαινω κανονικα.Το προβλημα δεν σταματαει εδω ομως κα8ως πρεπει να εχω προβλημα με το dvd-rw στη συνεχεια.. δεν αναγνωριζει τα dvd [πολυ δυσκολα μετα απο ωρα και αυτα που γραφω ευτυχως σε επανεγγραψιμο δεν παιζουν..] Αny help?? [εχω scannarei με τον nortona αλλα τπτ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 μήπως έχεις εγκατεστημένους τίποτα οδηγούς για Virtual drive, αν είχες κάνει mount image και μετά έσβησες το image χωρίς να κάνεις unmount μάλλον σου κάνει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις unmount το image ή κάνε mount ένα καινούργιο (κάνε ακόμα και Unistall το Virtual driver) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Start -> Run -> Regedit & [ENTER] Ανοιγε τους φακελους μεχρι να φτασεις στον φακελο "Run" οπως στο επισυναπτωμενο screenshot. (My Computer -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run) Στο δεξι panel θα δεις τί ξεκιναει με την εναρξη των Windows. Τσεκαρε ποιο απο αυτα δοκιμαζει προσβαση σε καποιο drive (Μηπως παιζει κανα shortcut π.χ. F:\autorun.exe) Αν δεν βγαζεις ακρη, κανε ενα screenshot με αυτα τα περιεχομενα και ποσταρησε το εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Δεκέμβριος 10, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 03:34] μήπως έχεις εγκατεστημένους τίποτα οδηγούς για Virtual drive, αν είχες κάνει mount image και μετά έσβησες το image χωρίς να κάνεις unmount μάλλον σου κάνει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις unmount το image ή κάνε mount ένα καινούργιο (κάνε ακόμα και Unistall το Virtual driver) δεν καταλαβαινω jesus christ απο αυτα που γραφεις.. mount image??? whass this? @chosen: μπηκα regedit αλλα επειδη δε βγαζω ακρη σου ποσταρω το screenshot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Δεκέμβριος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 μήπως δεν έχεις χώρο στο partition που έχεις βάλει το page file! Το έχουμε πάθει αυτό με page file >1GB...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Δεκέμβριος 10, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 δεν εχω κανει καποιο partition.. τι ειναι το page file ωρε ζακ!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 10, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Ελληνικα και στους τιτλους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Δεκέμβριος 10, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από n1k3man [Σήμερα, στις 20:09] δεν εχω κανει καποιο partition.. τι ειναι το page file ωρε ζακ!? Έχεις ελεύθερο χώρο στο C?Page file = Virtual memory = Εικονική μνήμη = αρχείο που δημιουργούν τα windows στο σκληρό σου και χρησιμοποείται σαν...παραπάνω μνήμη! Αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό για το πρόβλημά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Δεκέμβριος 21, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 τελικα το προβλημα εφυγε.. αλλαξα τον 2ο σκληρο με ενα καινουριο 80αρη. o παλιος 40αρης μπηκε στη θηκη chronos και μαλλον πηρε και το προβλημα μαζι του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.