Jump to content

Αγορα ~30'' οθονης

Narzul

Recommended Posts

@Narzul την περιμένω σε μία ώρα :)

@stolidis 99,999% όχι. Όπως το καταλαβαίνω, αυτός τις παραγγέλνει από Κινά, πληρώνει τελωνείο και τις προωθεί στους πελάτες. Από την στιγμή που θα φύγει από Ιταλία (Ευρωζώνη) δεν πληρώνεις τίποτα.

Απλά λόγω του ότι είναι μεσάζοντας, η τιμή είναι ΑΡΚΕΤΑ παραπάνω από απ'εύθειας αγορά από Κορέα (περισσότερα ρώτα εδώ να μην χαλάμε και το θέμα :) )

• Μέγεθος: Τέρας (ερχόμενος από 26άρα και με στενό γραφείο) και άβολο (λόγω του γραφείου)

Έχουν μόνο το νορμάλ Displayport. Και η 6870 και το laptop έχουν miniDP.

Παρατήρησα ΤΡΕΛΟ ghosting (trailing..πως λέγεται) σε ένα monitor test που κατέβασα. Στο BFBC2 δεν το κατάλαβα, αν και κάτι με χαλούσε στο παιχνίδι. Κατα τύχη, αλλάζω drivers, βάζω και το AMD Gaming Evolve, το οποίο μου 'πε να χαμηλώσω settings στο παιχνίδι. Μετά ήταν καλύτερα. Μάλλον η 6870 δεν είναι ούτε για 2560χ1440 στο BFBC2!!!

Γωνίες θέασης κομπλέ. (Επιτέλους είδα σωστά όλο το "λευκό" εξώφυλλο της πτυχιακής μου από πάνω μέχρι κάτω)

Με ρυθμίσεις δεν έπαιξα ακόμη.

Αυτά προς ώρας :)

• Like 2

• 4 weeks later...

Έφυγε για έλεγχο η οθόνη. Τα  “overdrive artifacts”, ή “inverse ghosting” (πως σκ@τά λέγεται) κατήντησε πολύ ενοχλητικό. Για να δούμε τι λέει το service.

Και έχω μείνει μόνο με το laptop της δουλειάς. Η παλιά οθόνη πουλήθηκε με την μία :(