gbdanis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 στισ 24 κατα 90 % θα έρθω Αθήνα . θα πάω λιπόν ΄για να πάρω κανένα DVD That's απο το disk impex hellas αλλα δεν ξέρω που είναι . ξέρει κανένας πως πάμε ??????κανένα καλό shop για pcια θα μήνω 5-6 μέρες θα πάμε και για κανένα καφέ :flower: :flower:
BanOr Δεκέμβριος 9, 2004 #2 Δεκέμβριος 9, 2004 δεν ξέρω τπτ για αυτά που λες αλλα θέλω να ρωτίσω που είσαι τώρα...
Isolated Δεκέμβριος 10, 2004 #3 Δεκέμβριος 10, 2004 Κοιτα να δεις τι μπορει να χει ενας ανθρωπος στο συρταρι του!!!!! πλαγιαστο για ευνοητους λογους..
morius Δεκέμβριος 10, 2004 #4 Δεκέμβριος 10, 2004 Isolated Αυτό θα έστελνα και εγώ Δεν είναι μαγαζί,...μία αποθήκη είναι!!!!!
Isolated Δεκέμβριος 10, 2004 #5 Δεκέμβριος 10, 2004 παντως μην περιμενεις και τρελες τιμες.. πενηνταδα cd με 16-16.5 για dvd δε ξερω..κεντρο αθηνα εχει ενα μαγαζακι που απο οτι εχω δει εχει πολυ καλες τιμες(κοντα πλαισιο ειναι).. @morius:D
gbdanis Δεκέμβριος 10, 2004 Author #6 Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Isolated [Σήμερα, στις 15:35] παντως μην περιμενεις και τρελες τιμες.. πενηνταδα cd με 16-16.5 για dvd δε ξερω..κεντρο αθηνα εχει ενα μαγαζακι που απο οτι εχω δει εχει πολυ καλες τιμες(κοντα πλαισιο ειναι).. @morius:D στειλέ στοιχεία τα That's με ενδιαφέρουν αλλά αν έχει να μου προτίνεισ τίποτα καλύτερο δεκτό :daisy:
Tsunami Δεκέμβριος 12, 2004 #7 Δεκέμβριος 12, 2004 Ναι παιδιά και εγώ ενδιαφέρομαι.Αν ξέρει κανείς κανα μαγαζί Στουρνάρη με ΤΥ αν μπορεί ας το πεί ή τουλάχιστον πμ πλζ...
Isolated Δεκέμβριος 12, 2004 #9 Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis στειλέ στοιχεία τα That's με ενδιαφέρουν αλλά αν έχει να μου προτίνεισ τίποτα καλύτερο δεκτό :daisy: δε μπορω να ακριβως να εξηγησω γιατι δεν ξερω τι σημεια να σου δωσω!! το μαγαζι ειναι φωτογραφειο νομιζω η κατι τετοιο δεν εχει pc...και η βιτρινα ειναι γεματη σιντια... στο δρομο που ειναι το βιβλιοπωλειο(κομικαδικο) Solaris...δε ξερω αν σου λεει τιποτα.?.. βασικα για αθηνα δε εννοουσες??? η για το disk implex??.
gbdanis Δεκέμβριος 12, 2004 Author #10 Δεκέμβριος 12, 2004 Όλα δεκτά από Αθήνα αλλά καλύτερα Στουρνάρα Από Στουρνάρα τα πιο χτυπητά είναι το Πλαίσιο ο ΠαπασωτηρίουΑρχική απάντηση από sotiris mediacenter, έναντι του hac. έχεις πάρει απο εκεί τίποτα ??????σου βγήκαν καλλά ?????????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.