Dorian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2014 έχει κανείς εμπειρία χρήσης/δει από κοντά την LG IPS 24MP76HM ; δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο ιντερνετ για αυτή. είναι από τις φθηνότερες 24άρες με ips από όσο έψαξα. + πολύ μικρό πλαίσιο,+precalibrated (τώρα πως γίνεται αυτό χωρίς την κάρτα γραφικών δεν ξέρω) +για μένα reader mode με ένα κουμπί + πρωτότυπο μινιμαλιστικό σχέδιο. είμαι 6+ χρόνια με ΤΝ 24αρα, οπότε θέλω κάτι με όσο εντυπωσιακή ποιότητα χρωμάτων γίνεται, για φώτο, surfing διάβασμα, ταινία και απλώς αξιοπρεπές gaming καθώς gaming χαλαρό στα όρια του casual,, οπότε 120Hz κλπ νέα κόλπα... δεν. 4Κ 1400p οθόνες κλπ εκτός από το ότι είναι οι ίδιες τσιμπημένες θα ανατινάξουν τον προϋπολογισμό σε γενικότερες αναβαθμίσεις cpu vga, εκτός και αυτές.LG 24MP76HM | Skroutz.grLED ΟΘΟΝΕΣ LG 24MP76HM | LG Electronics Greece
Dorian Νοέμβριος 5, 2014 Author #3 Νοέμβριος 5, 2014 κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να πάρεις 16:101920X1200 έχω τώρα μία παλιά ΤΝ. έχει τα θετικά του αλλά μειώνονται πολύ οι επιλογές και οι τιμές μετά ξεκινάνε από 250+ για ips. πλην της Dell UltraSharp U2412M, δεν ξέρω, όμως κάπως παλιά δεν είναι; Με αυτές τις φθηνές benq με τρελά χαμηλούς χρόνους 2-1!!! ms τι παίζει; ΤΝ λογικά θα είναι
SirDiman Νοέμβριος 5, 2014 #4 Νοέμβριος 5, 2014 Ειναι πολυ καλη οθονη , εμενα εχει ημερομηνία κατασκευής το Δεκ 13 -οχι και τοσο "παλια":p(την αγορασα το πασχα). Εξαλλου ποσο συχνα αλλαζουν οι οθονες ? (εχει dp, dvi κλπ) Μη κοιτας το χρονο αποκρισης δεν εχει καμια πραγματική αξια, εμενα ας πουμε η προηγουμενη μου Samsung 206BW εχει 2 ms αλλα τετοιο ghosting που ορισμενες φορες ξενερωνα (να τραβας το ποντικι και να βλεπεις μια λευκη σκια πχ). Το προβλημα των ips οπως τελικα ειδα ειναι το IPS glow που εχουν κατα τα αλλα τα χρωματα ειναι πολυ ανωτερα απο TN (ακομα και καλιμπραρισμενο) , το λευκο ειναι λευκο! Αμα πας σε 1080 θα σου φανει οτι εκανες υποβαθμιση, κριμα που ο αντικαταστατης της ειναι στα 2πλασια κοντα $
Dorian Νοέμβριος 6, 2014 Author #5 Νοέμβριος 6, 2014 Αμα πας σε 1080 θα σου φανει οτι εκανες υποβαθμιση, κριμα που ο αντικαταστατης της ειναι στα 2πλασια κοντα $δεν έχει βέβαια και άδικο αλλά έχω την υποψία ότι θα ανέβουν οι τιμές όταν πέσει η παραγωγή λόγω νέων 4Κ που θα είναι αυτές ακριβές. Βρήκα και το απόλυτο review για την εν λόγω LG/.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0Aj3VtFCguM]Видео-обзор монитора LG 24MP76HM-S - YouTube[/ame]εμένα με έπεισαν:happy2:. πότε θα δούμε κάτι ανάλογο σε reviews και στο thelab;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.