Jump to content

τι θα γίνει με τους αστυνομικούς....?

BanOr

Recommended Posts

Όχι φίλε, δεν φαίνεται και ξέρεις γιατι ρώτησα? Η άποψη σου μου φάνηκε για άποψη 15άρη που δεν έχει πάει μια βόλτα μόνος του σε κακόφημο δρόμο, ή που δεν βγήκε με γκόμενα κάπου απόμερα κτλ κτλ και έπεσε θύμα σωματικού ελέγχου ή και αναγνώρισης στο τμήμα. Δεν ξέρω, το θεωρώ πολύ πιθανό να έχει συμβεί στους περισσότερους μας. Και είναι το λιγότερο. Σκέψου αυτά που λέει ο Zarras. Αν λοιπόν σου έχει συμβεί, δεν καταλαβαίνω πως έχεις την άποψη αυτή. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν κατάλαβα τι είναι οι φορείς του AIDS, ή άλλων ασθενειών. Οι νοσοκόμοι τι πρέπει να κάνουν δεν κατάλαβα. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να κάνουν σωματική έρευνα, και γιατί να έχουν το δικαίωμα να σε ψάξουν και σενα και το αμάξι σου.

Οι βάσεις τους όντως είναι αυξημένες με το νέο σύστημα και των αξιωματικών και των αστυφυλάκων. Με τις δέσμες δεν ξέρω που ήταν οι βάσεις. Σε πληροφορώ επίσης πως δεν πρέπει κανείς να τους ζηλεύει. Στο κάτω κάτω αν έχεις πρόβλημα οικονομικό πήγαινε γίνε στρατιωτικός, όχι σκατόμπατσος.

Το πρόβλημα είναι του κράτους που τους δίνει τόσα δικαιώματα και επιλεκτικές υποχρεώσεις.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Επειδη λοιπον δεν ειμαι 15ης σε πληροφορω οτι σε αλλες πιο δυσκολες εποχες εχω υποστει πολυ χειροτερα απο εναν απλο ελεγχο ρουτινας (δεν καταλαβαινω γιατι σ'ενοχλει ενας απλος ελεγχος).

Αλλα ετσι ειναι,οσο περνανε οι εποχες τοσο πιο καλομαθημενα γινεστε.

Το παραδειγμα με τους βρωμικους το ανεφερα για να καταλαβετε τις συνθηκες που εργαζονται και οτι δεν πινουν ολοι καφεδακι (οπως βεβαια και οι νοσοκόμοι).

Τωρα.. εγω δεν ανεφερα την λεξη ζηλια εσυ την ειπες.

8.000 υποψηφιοι νεοι δεν ειναι χαζοι και ουτε εχουν τον μπαμπακα τους να τους ταϊζει μια ζωή.

Εχουν επιλεξει να κανουν αυτη την εργασια...δικαιωμα τους.

Ειναι αναγκη να τους βριζετε επειδη κανουν την δουλεια τους?

Τώρα θυμήθηκα κάτι...

Ήταν ο κολλητός μου με κάτι ξαδέρφια του σε ένα αυτοκίνητο...Απο πίσω ένα κόλι...Μπαίνουνε σε ένα στενό,σταματάνε και απο πίσω οι μπάτσοι...Κάθονται στο αυτοκίνητο και βγαίνουν οι μπατσοι με τα όπλα και τους σημάδευαν...Τους έβαλαν μέχρι και να ξαπλώσουν κάτω...Μετά τους τρέχαν στο τμήμα και όταν είπε ο κολλητος οτι ξέρει κάποιον ανώτερο(ενώ δεν ήξερε) τους πήγαν καφέ με μπισκότα...

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Όχι φίλε, δεν φαίνεται και ξέρεις γιατι ρώτησα? Η άποψη σου μου φάνηκε για άποψη 15άρη που δεν έχει πάει μια βόλτα μόνος του σε κακόφημο δρόμο, ή που δεν βγήκε με γκόμενα κάπου απόμερα κτλ κτλ και έπεσε θύμα σωματικού ελέγχου ή και αναγνώρισης στο τμήμα. Δεν ξέρω, το θεωρώ πολύ πιθανό να έχει συμβεί στους περισσότερους μας. Και είναι το λιγότερο. Σκέψου αυτά που λέει ο Zarras. Αν λοιπόν σου έχει συμβεί, δεν καταλαβαίνω πως έχεις την άποψη αυτή. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν κατάλαβα τι είναι οι φορείς του AIDS, ή άλλων ασθενειών. Οι νοσοκόμοι τι πρέπει να κάνουν δεν κατάλαβα. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να κάνουν σωματική έρευνα, και γιατί να έχουν το δικαίωμα να σε ψάξουν και σενα και το αμάξι σου.

Οι βάσεις τους όντως είναι αυξημένες με το νέο σύστημα και των αξιωματικών και των αστυφυλάκων. Με τις δέσμες δεν ξέρω που ήταν οι βάσεις. Σε πληροφορώ επίσης πως δεν πρέπει κανείς να τους ζηλεύει. Στο κάτω κάτω αν έχεις πρόβλημα οικονομικό πήγαινε γίνε στρατιωτικός, όχι σκατόμπατσος.

Το πρόβλημα είναι του κράτους που τους δίνει τόσα δικαιώματα και επιλεκτικές υποχρεώσεις.

Κοιτα οι μπατσοι η αστυνομικοι η οτι θες πες το αμα δουν σαξοραλα και φτιαγμενα αμαξια με 18-20 χρονω παιδια μεσα σταματανε...Τωρα εχουν αδικο η οχι?Απο την μια λες:Τι λαμαδες ειναι αυτοι και οι ηλιθιες προκαταλαηψεις τους!.Απο την αλλη λες:Υπαρχουν ατομα σαν τον Μπλεοθονη που πανε με 220 στη εθνικη..δεν πρεπει να φανε εστω μια κλιση?

Η λυση ειναι απλη.Παρε το αμαξι του πατερα σου(ο πατερας ενος φιλου μου πηρε T-sport) και εισαι οκ:p :P :p

Τα παιδια που θα πανε να γινουν αστυνομικοι ( aka μπατσοι ) στρατιωτικοι ( aka καραβαναδες ) κανουν την επιλογη τους.Δεν ειναι ολοι κακοι στραβοι αναποδοι , δεν λεω εχω πεσει και εγω σε περιεργο βλαχο αλλα εχω πεσει και σε καλο ανθρωπο.Παιδια απο φτωχες οικογενειες επιλεγουν συνειδητα να γινουν μπατσοι -καραβαναδες , δεν τους περνει για κατι καλυτερο , εαν καταφερουν και μεινουν παιδια , βλεποντας το αστυνομιλικι σαν δουλεια που τους αποφερει λεφτα και τιποτα αλλο τοτε πιστευω ολα καλα...Το οτι ομως κωλοπαιδαρακια που τα βρηκαν ολα ετοιμα στην ζωη τους , δεν καταφεραν να περασουν πουθενα τους εχωσαν καποιοι για μπατσους και νομιζουν οτι γ@μ@νε και σπερνουν ε αυτοι , θελουν ενα γερο μαθημα να στρωσουν χαρακτηρα....Δεν βρισκω κατι κακο στον ελεγχο για εξακριβωση στοιχειων , βρισκω λαθος ομως την αδια φορια τους οταν <<εφυγαν>> καποια κοντινα μου προσωπα λεγοντας μου : ειναι ρωσοποντιος ο τυπος τι να κανουμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι...........Βρηκα λαθος την συμπεριφορα του μπατσου οταν με τρακαραν κατι <<πιωμενοι>> ε και τωρα ρε φιλε που να τους βρουμε και τι εγινε που εχεις την πινακιδα....Απο την αλλη εχω συμμαθητη που περασε και εγινε μπατσος , ενα υσηχο παιδακι ευγενικοτατο , που οποτε το βλεπω και μιλαμε λεει δεν ειχα και πολλες επιλογες εως εκει με επαιρνε , αλλα ειναι καλα εδω εαν εξαιρεσεις τις περιπολιες ...τι να πω στο παιδι αυτο που ειναι μαλαμα εισαι μπατσος?Τοτε θα ειμαι καφρος εγω ......Δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι.Οπως υπαρχουν και "καλα" μαγαζια για υπολογιστες αλλα και κακα υπαρχουν και καλοι και κακοι μπατσοι.Ολα ειναι στον ανθρωπο , ισως οντως στις δημοσιες υπηρεσιες το ποσοστο των "στραβων" να ειναι παραπανω αλλα και παλι ολα ειναι στον ανθρωπο....

Και γω θα συμφωνήσω σε αυτό, και το ξαναείπα. Υπάρχουν και καλοί. Αλλά πόσοι είναι αυτοί? 1%? Πολύ θα λέω. Ο ντάφι από κεί, λέει ότι γινόμαστε καλομαθημένοι... Ότι σας αρέσει λέτε μου φαίνεται. Δεν κατάλαβα γιατί δηλαδή έχει το δικαίωμα να με ακουμπήσει, όχι να με ψάξει κιόλας! Αλλά τι να συζητάμε, πάλι πουθενα δεν πάει η κουβέντα. Εγώ θα κλείσω λέγοντας το εξής. Όλα αυτά τα μαγκάκια, γίνονται μουγκοί όταν τους λές βγάλε τα διακριτικά σου και έλα να τα πούμε. Αυτό με ικανοποιεί εμένα τουλάχιστον. Έχω τύχει και σε αστυνομικό που σταμάτησε όλη την κηφισίας για να στρίψω, επειδή γινόταν πορεία και απαγορευόταν να πάω ευθεία, αλλά εγώ ήθελα να πάω στη Νέα Σμύρνη και δεν με βόλευε ο δρόμος που μας έστελνε. Έχω τύχει και σε μπουμπούκια όμως...

Μπράβο Vag!!Πολυ σωστόςςς...’νθρωποι καλοί και κακοί θα υπάρχουν πάντα.Εφόσον όλα τα επαγγέλματα τα κάνουν άνθρωποι είναι λογικό και επόμενο σε όλα τ6α επαγγέλματα να υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες...

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Ο ντάφι από κεί, λέει ότι γινόμαστε καλομαθημένοι...

Ισως γιατι οταν ηταν ο "Νταφυ" στην ηλικια σου, η τοτε "αστυνομια" δεν σε σταματουσε για επικινδυνη οδηγηση, αλλα επειδη απλως επεστρεφες περπατωντας στο σπιτι σου στις 22:00. Κι αν ειχες και την ατυχια να μη συμφωνεις 100% με τα φρονηματα της "κυβερνησης", η προσαγωγη στο τμημα δεν γινοταν για εξακριβωση στοιχειων, αλλα για "φαλαγγα". Και μετα ερχοντουσαν και οι γονεις σου να σε παραλαβουν για το νοσοκομειο...

Δε ξερω αν σκεφτεσαι υπερβολικα εσυ ή ο Χρηστος, απλα δικαιολογω καποιος ανθρωπος να εχει τις αποψεις που εχει, οταν ειναι βασισμενες σε 5 εμπειριες παραπανω απο μενα...

Αρχική απάντηση από Ilias83

Για το σωματικό έλεγχο, επειδή αναφέρθηκε, δεν έχει κανένα δικαίωμα να τον κάνει παρα μόνο με εντολή εισαγγελέα... (Είτε έγγραφη είτε παρουσία)

Nαι ε?

Για πες αυτο στον "...λυτη" την ωρα που "τρως πεσιμο"

Αρχική απάντηση από fantacid

Nαι ε?

Για πες αυτο στον "...λυτη" την ωρα που "τρως πεσιμο"

Αυτό ξαναπέστο...

Για την ιστορία βέβαια, να σου πω οτι το έχω πει στο γήπεδο, στο σωματικό έλεγχο...

Όμως ήμουνα περίπου 16 και έμοιαζα πολύ μικρότερος...

Συνοδευόμουνα κιόλας από μια παρέα 3 ατόμων όλοι από 35 και πάνω.

Ο μπάτσος αστειέυτηκε λέγοντας "δεν μιστεύω να είσαι χούλιγκαν;"

Αρχική απάντηση από LordOfRings

εχω ενα φίλο , ήταν το καλύτερο παιδι πολύ ήσυχο και τώρα που ειναι "μπάτσος" το εχει δει πολύ εξουσία. . .. .

Και εγώ άλλον ένα...

Ξέρω επίσης άλλα 2 άτομα που είναι στην αστυνομία, μεγάλοι και οι 2, απλοί μπάτσοι, και λένε οτι αν τους έπαιρνε στην ηλικία τους να βρούνε άλλη δουλειά και να μπορέσουν να ζήσουν την οικογένειά τους θα το έκαναν...

Από αυτούς να ακούσεις τι αλητίες γίνονται...

Να ακούσεις οτι υπάρχουν μπάτσοι που βγαίνουν για πλιάτσικο στο δρόμο...

Μέχρι και τραυματίες όταν φτάνουν πριν τα ασθενοφόρα κλέβουν...

Να ακούσεις για αξιωματικούς που πουλάνε προστασία σε μαγαζιά και τέτοιες ιστορίες...

Το μόνο που δεν έχω ακούσει απο αυτούς τους 2 είναι για ξύλο στην κράτηση...

Αυτό το ξέρω από ένα γνωστό στο ΕΚΑΒ που τους παίρνουν τηλέφωνο να μαζέψουν από το τμήμα τους λιπόθυμους...

το οτι αρκετοι απο εσας που ετυχε να ριξετε μια ματια στο ποστ ,η εστω να απαντησετε, εχετε καποια φιλομπατσικα αισθηματα ,για τους δικους σας φυσικα μικροαστικους λογους,δεν ειναι κακο.μπορειτε ελευθερα να πειτε την αποψη σας.καλο ειναι να ξερουμε και λιγα πραγματα ο ενας για τον καθενα.πως σκεφτεται,ποια ειναι η γενικοτερη αντιληψη κλπ κλπ.μην φοβαστε να μιλησετε παιδες.ειναι μια μπατσοκρατουμενη εποχη,απειρως χειροτερη απο την εποχη που δραματοποιησε αποτυχημενα ο "chosen" 5 ποστ επανω. καποιος εζησε χουντα,οχι σαν ποντικας ομως, ΕΖΗΣΕ με κεφαλαια και κρατησε την αξιοπρεπεια του με νυχια και με δοντια.αυτος ο καποιος μπορει και να ειναι καποιος γνωστος σας,που δεν ηταν μπατσος τοτε,που κραταγε απο αλλου η φαρα του..μπορει λεω γιατι ολοι ηταν αντιχουντικοι και ολοι την βγαλαν λαδι καποτε.συνεχιζεται το φιασκο με τους δηθεν κατατρεγμενους ....βρειτε εναν.μιληστε θα σας πει πολλα....

η χουντα που βιωνουμε σημερα,για να μην μακρυγορω ειναι διαχυτη σε ολες τις εκφανσεις τις ζωης .απο το πιο απλο,να βγεις μια βολτα στην αθηνα βραδυ πχ,με χιλιες καμερες να σε εχουν λογκαρισμενο,να ξερουν τι σκατα εκανες,με ποιον μιλησες στο τηλεφωνο,τι κατεβασες απο το ιντερνετ,ποτε κατουρησες κλπ....η αδιαφορια μας ειναι τετοια που επιτρεπει χουντικους φιλοχουντικους και μπατσοκρατουμενες ψυχες να ξεφαντωνουν ...

ποσοι απο σας τους αγωνιστες εχετε κατεβει σε πορειες? τοσα χρονια στην αθηνα πηγατε σε καμια πορεια για την επετειο του πολυτεχνειου? η φοβαστε μην πεσει κανα δακρυγονο και παρει φωτια το κωλ@ρακι σας. σε καμια αντιπολεμικη εστω??

στον χριστ που εκανε τον κοπο να μου δειξει τις βασεις τι να πω? εγω οταν εδινα με δεσμες θυμαμαι ηταν για τα πανηγυρια....τωρα κανα 3αρι χρονια γιναν "αξιοκρατικα τα πραγματα εκει"

εχω και γνωστα μπατσακια φιλους που γιναν απο αναγκη.τα λεμε που και που....κανουν τις παπιες να βγαλουν κανα φραγκο....τι να κανεις?

τεσπα δεν εχω σαν σκοπο να μετακινησω συνειδησεις με αυτα που λεω,απλα ειναι αποψεις μου .θελώ να ακουσω γενικα τις αποψεις ολων επ αυτου,ειναι μαλλον πολυ πιο εντος θεματος και ουσιαστικο απο πολλα αλλα "σοβαρα" θεματα αυτου του φορουμ.εκφραζονται πολλες αποψεις και χαιρομαι,ας μην ποσταρουμε ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι.

Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 16:03]

...ειναι μια μπατσοκρατουμενη εποχη,απειρως χειροτερη απο την εποχη που δραματοποιησε αποτυχημενα ο "chosen" 5 ποστ επανω...

Γιατί "δραματοποίησε αποτυχημένα"΄;

Kαι κυρίως ,γιατί η σημερινή εποχή είναι "απείρως χειρότερη" από την τότε εποχή ;

Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 16:03] ποσοι απο σας τους αγωνιστες εχετε κατεβει σε πορειες? τοσα χρονια στην αθηνα πηγατε σε καμια πορεια για την επετειο του πολυτεχνειου? η φοβαστε μην πεσει κανα δακρυγονο και παρει φωτια το κωλ@ρακι σας. σε καμια αντιπολεμικη εστω??

Κατσε ρε αρχηγε, εσυ ετσι την οριζεις δηλαδη την αποτελεσματικοτητα; Αντε πηραμε τους δρομους και φωναζουμε να μας ακουσουνε; Που ειμαστε, στην Χιλη; Εχεις διαβασει τιποτα, εχεις συλλεξει αποψεις απο ατομα που τα ζησαν και τα ζουν, ή ο,τι πει ο οχλος; Γιατι το να φυγεις απο οπαδος της μιας ακρης και να πας στην αλλη, δεν σε κανει να ξεφευγεις απο τον οπαδισμο, παλι στα ιδια σκατα θα βρεθεις.

Ισως και να κουραστηκα, ισως και να μη με αγγιξε και πολυ στην τελικη, αλλα εχω περασει προ πολλου την φαση που "ακολουθουσα" αυτον που τα ελεγε πιο πειστικα. Καπου εκει ανακαλυψα οτι ολη η δυναμη ειναι στα δικα μου χερια και μονο. Επειδη ειναι πολλοι οι λογοι υπαρξης μιας "ομαδας" και δυστυχως οι περισσοτεροι απο αυτους κρυβουν περιεργα συμφεροντα, θα το παλεψω μονος μου.

...εχετε καποια φιλομπατσικα αισθηματα ,για τους δικους σας φυσικα μικροαστικους λογους...

Α, ετσι πες ντε, τωρα σε πιανω. Καλα, πηγαινε ξυπνα καμια συνειδηση με το σπρεϋ στο ντουβαρι :p;)

Προσεξε μονο μην συνειδητοποιησεις οτι γινεσαι και συ προβατο, απλα σε διαφορετικο κοπαδι...

Αρχική απάντηση από ea6gka

ριχτα chosen μ ειδα κατι "αγωνιστες" στη νομικη Αθηνων την παρασκευη που μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο , καγκελο λεμε.

..γιατι ρε ea6gka??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.