Jump to content

τι θα γίνει με τους αστυνομικούς....?

BanOr

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Μωρέ δεν πα να ψοφήσουν όλοι...

Ξέρω ξέρω, οι απόψεις μου μπορει να είναι λίγο xtreme και φάσιστικές και δεν ξέρω τι άλλο, σκοτίστηκα όμως. Και όλοι που λέτε ότι είναι μερικοί διεφθαρμένοι, βασικά είναι μερικοί που είναι καλοί, οι άλλοι είναι σκάρτοι. Αλλά και οι καλοί έχουν αρκετά χρόνια μπροστά τους να γίνουν σκάρτοι. Οπότε να ψοφήσουν όλοι.

Ρε Zarras, πολύ ταλαιπωρημένος είσαι από τους βρωμιάρηδες και δεν λέει. Τι να κάνεις όμως. Αλλιώς τα πράγματα σε μεγάλη πόλη, αλλιώς σε μικρή. Εδώ δεν κάνουν και πολλά πολλά.

Κάποιος είπε για παράλογα όρια και τέτοια. Θα διαφωνήσω. Τα όρια δεν είναι παράλογα. Η "εθνική" είναι. Δεν νοείται εθνική με κατοικημένες περιοχές, δρομάκια, και εξόδους χωματόδρομους. Η εθνική θα έπρεπε να είναι αποκλεισμένη για να έχει τα όρια που της αρμόζουν.

κοιτα λογικα ολοι θα ηθελαν να καθονται (πολυ 'η λιγο) και να γεμιζει η τσεπη τους...

αυτο το πετυχαινεις με διαφορους τροπους....

να γινεις σωματεμπορας...κλεφτης...εμπορος...'η ακομα να εχεις φτασει τα 30 και να περιμενεις το εμβασμα του μπαμπα....

οι περισσοτεροι απο δω μεσα τουλαχιστον, πιστευω οτι δεν θα το δεχοντουσαν, ομως υπαρχει δυστηχως και η αλλη πλευρα...

Τους μπαγουδο ποτε δεν τους συμπαθησα για τους λογους που προανεφερα, φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι αλλα..

η συντριπτικη πλειοψηφια δυστηχως ειναι ετσι... και τελικα αυτοι που χαρακτηριζουν εναν κλαδο...ειναι οι πολλοι και οχι οι εξαιρεσεις.

Την Τεταρτη στην σχολη ειχαν ερθει μερικοι πολιτικοι(ειδα και τον Παπαθεμελη...ειναι οντως πολυ κοντος παιδια) για να μιλησουν για το μακεδονικο και λοιπα ζητηματα.Ηταν καλεσμενοι μιας παραταξης δεν υπαρχει νοημα να αναφερω πια.Τελικα δεν μιλησε κανεις τους αφου μια παρεα ατομων δεν τους αφηνε να μπουν στην αιθουσα...η παραταξη που τους ειχε καλεσει δεν τους πλακωσε ομως.Ως γνωστον το πανεπιστημιο ειναι ασυλο-αστυνομιες και τετοια δεν παιζουν.Εγω προσωπικα που στηριζω αυτην την παραταξη θα τους εκανα ασηκωτους αλλα δεν μπορω να ενεργω μονος,τι θελουν να παραστησουν αυτα τα ατομα δεν μπορω να καταλαβω??Και μια μερα οι ιδιοι ανθρωποι θα ειναι στελεχη μιας πολυεθνικης με μαυρη βαλιτσα και handsfree

αγωνιστες με ΚΟΚΚΙΝΗ BMW δεν υπαρχουν

sorry για το off-topic

ζαρα δεν εχουμε διαφωνησει και πολλες φορες....

Zarra, ποσων χρονων εισαι αν επιτρεπεται?????Εχεις περασει πολλα με τους βλαχομπατσους ρε φιλε...

Ουτε εγω συμπαθω τους μπατσους...3 φιλοι θελουν να γινουν μπατσοι..."γιατι ρε μλκ?", "θα τα ξυνω ολη μερα, θα γραφω για τριγωνα κ φαρμακεια στα αυτοκινητα, θα ριχνω κ μια σουζα με την μπατσομηχανη..."

Ουστ κοπροσκυλα...

χαχα τελικά μαζευτήκατε πολλοί μεταρυθμιστές εδώ μέσα.... Και όλοι δουλευταράδες και έντιμοι πολίτες που δεν παίρνουν αρκετά... Ρε δεν κόβετε την πλάκα; Αν μπορούσατε θα ήσασταν και σεις στην θέση τους να πέινετε καφέ από τις 8.30. ¨Ετσι είναι η κοινωνία μας και έτσι θα παραμείνει με τον ισοπεδωτικό τρόπο που σκέφτετε.

Υ.Γ. FX και άλλα πανάκριβα μηχανήματα δεν παίρνεις αν δεν έχεις λεφτά.

Μωρε τι μας λες? Πλακα ε? Δουλευω απο τις 9 το πρωι εως τις 8 η 9 η 10 το βραδυ. Ειναι πολυ πανω απο το κλασσικο οχαωρο και Ο μισθος μου ειναι κατι παραπανω απο 1000 Ευρω. Ξερεις ομως κατι. Ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενος. κανω αυτο που γουσταρω, κ εχω χρονο για την προσωπικη μου ζωη, τα χομπυ μου κ οτι αλλο γουσταρω. Γ@μιεμαι ολες τις ωρες σε μια 15' παλια οθονη και σε αμετρητα τηλεφωνα με αποστευτο αγχος !

Ξερεις κατι ομως.....γουσταρω ομως επειδη ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ! Κατι που ισως δεν το εχεις νοιωσει κ ουτε προκειται, αν το ονειρο σου ειναι να πηγαινεις για καφε απο το πρωι κ να παιρνεις τα λεφτακια σου

ΥΓ

Ο FX ειναι πανακριβος, αλλα οταν εχεις κατι χομπυ, κανεις κ θυσιες !

Επισης οταν οι βλ@χομπατσοι που κατεβηκαν απο τα βουνα μαθουν κ εχουν κανει ασκησεις αναλογες του εξωτερικου...τοτε ισως γινει επαγγελμα...μεχρι τοτε θα ειναι καταντια...

Τι ασκησεις κανουν τωρα?Ταβλι κ φραπε? Ειναι γνωστες οι πατατες των μπατσων...

Πχ στο θεμα που ειχε κανει ο Αριστος...που ηταν οι μπατσοι?

Μονο για τριγωνακια...αντε κ για κανα προβολακι να γραφουν!

Ουστ!

....απλα θα συμφωνησω απολυτα με τον dinopoulo ...ετσι ακριβως ειμαι και εγω και ετσι ακριβως νιωθω για την δουλεια που κανω......αν το ονειρο σας ειναι να καθεστε ολη την ημερα και να πινετε καφε....χωρις να υπαρχει καποιο ενδιαφερον για αυτην....τοτε πιστευω οτι δεν υπαρχει νοημα για παραπερα συζητηση.....!!!!!!

Λοιπόν YDINOPOYLLOS νομίζω έχεις αρκετά ψηλό δείκτη IQ για να καταλάβεις ότι αυτά που έγραψα δεν απευθύνονται σε όλους τους χρήστες του forum αλλά σε αυτούς που διατύπωσαν τις ανάλογες απόψεις στο συγκεκριμένο ΘΕΜΑ. Από ότι βλέπω εσύ δεν διατυπωσες καμία άποψη περί του θέματος. Οπότε ηρέμησε. ¨οσο για το αν ΝΟΙΩΘΩ ή όχι κάτι να σου πώ πως η δικιά μου "δουλειά" σου επιτρέπει να ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ αλλά χωρίς να ανταμοίβεσαι. Ρώτα κάποιον γνωστό σου που "εργάζεται" στα ...18.000FT.

snips...

Αυτο που κανεις δεν ξεπληρωνεται με χρηματα γιατι ξερω πολυ καλα οτι δεν το κανεις για τα χρηματα..Ζεις αληθινα φιλε μου!Αβαταρ και τρελλα απο μικρος βλεπεις...

'Ιπατμενος φροντιστης' μαλλον...Ξερω, ξερω....μια φιλη μου δουλευει σε μια αεροπορική εταιρια! Ξερω τι κανουν και ποσο κουραζονται...! Eσυ αν επιτρεπεται, τι δουλεια κανεις ? Αν θες μην το ποσταρεις, αλλα στειλέ το σε ΡΜ για να δω αν μπορω να σε καταλαβω καλυτερα.

Και ξερω πολυ καλα τι λεω !!!

Αρχική απάντηση από Snips

χαχα τελικά μαζευτήκατε πολλοί μεταρυθμιστές εδώ μέσα.... Και όλοι δουλευταράδες και έντιμοι πολίτες που δεν παίρνουν αρκετά... Ρε δεν κόβετε την πλάκα; Αν μπορούσατε θα ήσασταν και σεις στην θέση τους να πέινετε καφέ από τις 8.30. ¨Ετσι είναι η κοινωνία μας και έτσι θα παραμείνει με τον ισοπεδωτικό τρόπο που σκέφτετε.

Υ.Γ. FX και άλλα πανάκριβα μηχανήματα δεν παίρνεις αν δεν έχεις λεφτά.

snips ποιος μίλησε για δουλευταράδες????Το οτι έχουμε διαφορετικά πιστεύω απο τα στρουμφακια δεν λεει κάτι...Απλά δεν γουσταρουμε αυτους που την εχουν δει υπερανω...

Μπαρούτι...

Την είχα ψιλιαστεί τη δουλειά και γι'αυτό έγραφα σε ήρεμους τόνους και γι' αυτό σταμάτησα να γράφω από ένα σημείο και μετά...

Νομίζω οτι σε αυτό το θέμα γράφηκαν πράγματα που τουλάχιστον θα χαρακτήριζα απαράδεκτα...

Κάποιος ρώτησε (νομίζω ο Snips) αν εγώ είμαι σε θέση να ζήσω σε μια κοινωνία χωρίς αστυνόμευση... (ήμουν έτοιμος να πω ναι)

Το θέμα αυτό είναι ολοζώντανη απόδειξη του γιατί χρειαζόμαστε αστυνόμευση.

Μέσα στη μικρή κοινωνία που λέγεται forum, κάοιοι εκμεταλεύονται το γεγονώς της ανονυμίας και προσβάλουν άτομα που ούτε ξέρουν ούτε έχουν δει ποτέ τους.

Εδώ δεν μπορούμε σε μια μικρή κοινωνία να συνυπάρξουμε αρμονικά χωρίς αστυνόμευση...

Λυπάμαι πραγματικά για αυτό...

Από εκεί και πέρα...

Κάποιοι είπαν για επαναστάτες (στις σχολές), κάποιοι είπαν για πολιτικούς που δεν μίλησαν, κάποιοι είπαν για άσκηση βίας από αστυνομικούς, κάποιοι είπαν για δουλευταράδες, κάποιοι είπαν οτι όλοι θα θέλαν να γίνουν μπάτσοι, αλλά δεν μπορούν...

Λοιπόν θα μιλήσω όπως μιλάτε...

Δεν ανοίκω στους επαναστάτες, δεν είμαι οργανομένος και ούτε πρόκειτε...

Ξέρω πολλούς επαγγελματίες, που κοιτάνε την μετέπειτα καριέρα τους από τώρα, ξέρω πολλούς ψευτοεπαναστάτες, αλλά ξέρω και παιδιά που τρέχουν για την εξάπλωση των ιδεών τους, που κάθε πρωί μοιράζουν φυλλάδια έξω από τα σχολεία, που πιστεύουν και έχουν ιδέες και αυτά τα άτομα εγώ τα σέβομαι ακόμα και αν δεν συμφωνούμε σε όλα...

Για τους αστυνομικούς, αν θέλεται τη γνώμη μου, τους θεωρώ άτομα που για να επικοινωνήσεις στοιχειωδώς μαζί τους χρειάζεσαι μειωτήρες ευφυήας...

Ξέρω "καλά παιδιά" που αποφάσισαν να γίνουν αστυνομικοί, τελικά γίνανε μπάτσοι, γίνανε γουρούνια, γίνανε κάφροι και αλήτες...

Πως μπορώ να σεβομαι άτομα που δέρνουν και βαράνε ανθρώπους απλά επειδή πήραν διαταγή; Και το χειρότερο είναι οτι δεν είναι η διαταγή που τους κάνει να δέρνουν, είναι οτι το ευχαριστιούντε, κ@υλώνουν με αυτό (ελάχιστη λογοκρισία εδώ για να γίνει αντιληπτό), γουστάρουν που βαράνε, γουστάρουν να ρίχνουν χημικά μέσα σε καροτσάκια με παιδιά στις πορείες...

Γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή τους, να δείξουν οτι είναι άντρες, να ξεγελάσουν τον εαυτό τους θα έλεγα εγώ...

Και ποιος θα ήθελε να γίνει μπάτσος και δεν μπορεί; Για να θέλεις να γίνει μπάτσος πρέπει να είσια κομπλεξικός...

Τελειώνω λέγοντας για ακόμα μια φορά οτι λυπάμαι για την κοινωνία στην οποία ζω (και δεν λέω το forum).

Δεν είμαι απογοητευμένος, πιστεύω οτι όλα αλλάζουν, αλλά αλλάζουν με αγώνα, τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο...

Απλά βλέπω οτι κανένας δεν προσπαθεί, όλοι προσπαθούν να αποτινάξουν την ευθύνη από πάνω τους, λέγοντας οι άλλοι...

Προσπαθώ πάντα να βελτιώνω τον ευατό μου άσχετα με το τι κάνουν οι άλλοι...

Και νομίζω οτι αυτός είναι και ο τρόπος να αλλάξουμε την κοινωνία, αρχίζοντας πρώτα από μέσα μας...

Σωστος ο ea6gka.. ο καθενας πιστευει οτι εκεινος εχει δικιο.. ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση καποιος να πιστευει πραγματικα οτι ειναι λαθος, σε τοσο μεγαλο βαθμο, που να αλλαξει ριζικα τη ζωη του.. ισως τα εφυη ατομα να κανουν υποχωρησεις και απλα να καταλαβαινουν τους αλλους αλλα δεν νομιζω οτι προκειται να πει κανεις "αλλαζω πεποιθησεις, αλλαζω χαρακτηρα"...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.