Jump to content

τι θα γίνει με τους αστυνομικούς....?

BanOr

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 14:46]

αν ειναι να σας παρουν τα ζουμια, ευχαριστουμε, δε θα παρουμε.

υπαρχουν κι αλλοι τροποι, μακρια απο εμας.

sorry αλλα τι εννοεις?

φυσικα δεν προκειται να το συνεχισουμε ουτος οι αλλος δεν θα βγαλει πουθενα η κοντρα, ασχετα με τη γνωμη εχω για τον τυπα πιο πανω...

αλλα σοβαρα τι εννοουσες με αυτο?

Ζαρρα , αυτο που ειπα ειναι αοριστο και δεν απευθυνοταν σε εσενα, αν ομως θεωρεις οτι προσβληθηκες τοτε ειδες κατι που νομιζεις οτι σε αντιπροσωπευει στο κειμενο μου. Λυπαμαι για αυτο αλλα την αποψη μου την εξεφρασα με βαση την εμπειρια μου σε αυτους τους χωρους. ΕΠισης δεν σε εχω χαρακτηρισει ποτε με επιθετα οπως το "βλαμμενος" , αν θελεις να το συζητησουμε αυτο που σε πειραξε καλως αλλα αμφιβαλω αν κρινω απο τις αντιδρασεις σου οτι εισαι ικανος να το κανεις, ελπιζω να με διαψευσεις.

θες να προσδιορισεις λιγο το "αοριστο" λεγοντας σε ποιο μελος τελικα απευθυνοσουν?

γιατι δεν γινεται... αυτο που εγραψες πριν λογικα "παει" σε καποιον που ποσταρε πριν απο την απαντηση σου,

απλως πες μου σε ποιον αναφεροσουν....

Εμενα παντως ο αδερφος μου οταν τελειωσαν την σχολη πηγαν σε ενα στριπτιτζαδικο ολο ο θαλαμος του και επισυνναψαν σχεσεις με τους ιδιοκτηκες και τα κοριτσια!

Και μολις πριν ενα μηνα τελειωσε το κ@λοπαιδο !!:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:59]

sorry αλλα τι εννοεις?

εννουσα, πως θα προτιμουσαμε να μην δουμε για αλλη μια φορα στιγμες απειρου καλλους απο το επεισοδιο "εσυ εισαι τετοιος - κι εσυ εισαι αλλιως - και θα φωναξω το μπαμπα μου να σε κανει ντα - και θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω, να δεις εσυ".

οσο για τους αλλους τροπους, λεγονται msn, icq, etc etc..

Αρχική απάντηση από unseen

Εμενα παντως ο αδερφος μου οταν τελειωσαν την σχολη πηγαν σε ενα στριπτιτζαδικο ολο ο θαλαμος του και επισυνναψαν σχεσεις με τους ιδιοκτηκες και τα κοριτσια!

Και μολις πριν ενα μηνα τελειωσε το κ@λοπαιδο !!:hehe: :hehe:

Αυτο τη σχεση εχει με την ολη ιστορια??!!:D:p

Νομιζω πως καθε μορφη εξουσιας οδηγει στην υπεροψια.. κανω λαθος? ετσι λοιπον ενεργουν χωρις να μπαινουν στη θεση του αλλου(οχι οτι γινεται κιολας αυτο) τωρα το αν οι αυθεραιτες ενεργειες θα ειναι καλες η κακες ειναι θεμα τυχης, δεν εχουν ολοι οι αστυνομικοι τον ιδιο χαρακτηρα.

....εγω ενα πραγμα εχω ....να πω ....ξερετε ποσα λεφτα παιρνουν τα *******σμενα της δημοτικης αστυνομιας που γυριζουν στους δρομους και τα ξυνουν.....1000 καθαρα πρωτος μισθος χωρις προυπηρεσια....και ολα αυτα με μονο 9 μηνες ...και καλα εκπαιδευση...εχω ενα γνωστο φιλο ο οποιος πηγε προσφατα....και πηγε εκει γιατι ειναι τυπος...που δεν θελει να κουραζεται για τιποτα....και γενικα να μη κανει και πολλα πραγματα που θα πρεπει να χρησιμοποιησει το μυαλο του.....

Οταν τον ειδα μετα απο περιπου 2μηνες που ειχε ξεκινησει ...και τον ρωτησα ....πως παει η δουλεια ρε ...."κολομπατσε" (για πλακα ετσι) ...τι ωρα σχολας???.... ξερετε τι μου απαντησε....δεν κανω τιποτα...απο την ωρα που παω (8:30) ...εχω σχολασει....παμε για κανα καφε....πειραζουμε κανα πλανοδιο.....:mad: :mad: ......κρατιομουνα λεμε για να μην του συρω οτι δεν εχει ακουσει στην ζωη του...αλλα κρατηθηκα .....

Δουλευω απο τα 17 μου και ειμαι τωρα στα 29 ....και οταν με απολυσανε απο την τελευταια εταιρεια που δουλευα (Polygon) ....επαιρνα με το ζορι 800 καθαρα....αυτο τα λεει ολα πιστευω.........

Αρχική απάντηση από Isolated

Αυτο τη σχεση εχει με την ολη ιστορια??!!:D:p

Νομιζω πως καθε μορφη εξουσιας οδηγει στην υπεροψια.. κανω λαθος? ετσι λοιπον ενεργουν χωρις να μπαινουν στη θεση του αλλου(οχι οτι γινεται κιολας αυτο) τωρα το αν οι αυθεραιτες ενεργειες θα ειναι καλες η κακες ειναι θεμα τυχης, δεν εχουν ολοι οι αστυνομικοι τον ιδιο χαρακτηρα.

o αδερφος μου μολις τελειωσε την σχολη αστυνομιας

Λοιπόν αρχίζω...

Σίγουρα υπάρχουν καλοί και κακοί αστυνομικοί όπως και σε όλα τα επαγγέλματα..

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ απλά οι περισσότεροι που έχω δει...είναι...

ea6gka προσωπική εμπειρία:Πήγαινα να αφήσω ενα μηχανάκι...Κατέβαινα εναν δρόμο και οι αστυνομικοι ήταν στην άλλη λορίδα...Και κάναν επιτόπου και με πήραν απο πίσω..Μετα πως να τους έχω σε εκτίμηση οταν οι περισσοτεροι ειναι διευθαρμένοι???Ξέρω προσωπικά αστυνομικό(ένας απο τους 4 με τον Ματεϋ)και ένα μαμω τα άτομα..αλλά εχω δει και άλλους που την εχουν δει καλα εγω κυβερνώ...

Δεν είναι λόγος να τσακωθείτε γιαυτό...Zarra καλά τα λες re man.

Τεσπα εγώ πιστεύω οτι αν δεν πάψουν να την έχουν "ακουσμενη"...θα είναι μια χαρά η κοινωνία χωρίς να βλέπουμε καρούμπαλο και να αλλάζουμε δρομο(το λέω γιατι ενα φιλαράκι το είχαν γράψει μέχρι και γιατι δεν είχε πανάκι κατω απο τη σέλα...)

Anyway μην τσιτώνετε ρε παιδιά.

Και το σκέφτηκα για να το ανοιξω το θέμα...

Αρχική απάντηση από Hero

Ένα φέρετρο στα μέτρα σου βρε!!! :hehe:

δεν μου αρεσε καθολου ...

Το είχα καταλάβει αλλα δεν ήθελα να φανταστώ αυτο....ΦΑΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 15:58]

....εγω ενα πραγμα εχω ....να πω ....ξερετε ποσα λεφτα παιρνουν τα *******σμενα της δημοτικης αστυνομιας που γυριζουν στους δρομους και τα ξυνουν.....1000 καθαρα πρωτος μισθος χωρις προυπηρεσια....και ολα αυτα με μονο 9 μηνες ...και καλα εκπαιδευση...εχω ενα γνωστο φιλο ο οποιος πηγε προσφατα....και πηγε εκει γιατι ειναι τυπος...που δεν θελει να κουραζεται για τιποτα....και γενικα να μη κανει και πολλα πραγματα που θα πρεπει να χρησιμοποιησει το μυαλο του.....

Οταν τον ειδα μετα απο περιπου 2μηνες που ειχε ξεκινησει ...και τον ρωτησα ....πως παει η δουλεια ρε ...."κολομπατσε" (για πλακα ετσι) ...τι ωρα σχολας???.... ξερετε τι μου απαντησε....δεν κανω τιποτα...απο την ωρα που παω (8:30) ...εχω σχολασει....παμε για κανα καφε....πειραζουμε κανα πλανοδιο.....:mad: :mad: ......κρατιομουνα λεμε για να μην του συρω οτι δεν εχει ακουσει στην ζωη του...αλλα κρατηθηκα .....

Δουλευω απο τα 17 μου και ειμαι τωρα στα 29 ....και οταν με απολυσανε απο την τελευταια εταιρεια που δουλευα (Polygon) ....επαιρνα με το ζορι 800 καθαρα....αυτο τα λεει ολα πιστευω.........

αυτο ειναι η γενικοτερη αντιληψη της νεοελληνικης κοινωνιας η οποιο εχει ωσ συνθημα το "οποιος δουλευει ειναι ******* και οποιος λουφαρει ειναι μαγκας" . Δεν ειναι οι μπατσοι , ειναι βαθυτερα τα αιτια.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:28]

εννουσα, πως θα προτιμουσαμε να μην δουμε για αλλη μια φορα στιγμες απειρου καλλους απο το επεισοδιο "εσυ εισαι τετοιος - κι εσυ εισαι αλλιως - και θα φωναξω το μπαμπα μου να σε κανει ντα - και θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω, να δεις εσυ".

οσο για τους αλλους τροπους, λεγονται msn, icq, etc etc..

αντιληπτο & κατανοητο, thnx για την διευκρινηση

@EA6GKA: Aκομα περιμενω να μου πεις σε ποιον αναφεροσουν ωστε να τελειωσει αυτη η παρεξηγηση...

Αρχική απάντηση από ea6gka

κλασικη περιπτωση "αναρχικου" ο οποιος μετα απο 10 χρονια τα εχει πλακακια με τις διοικητικες αρχες και βγαζει λεφτα με το τσουβαλι μου θυμιζουν μερικα απο αυτα που γραφονται εδω μεσα. Οπως στο πανεπιστημιο που θυμαμαι ολους τους "αγωνιστες" , τωρα οι μισοι ειναι στο δημοσιο και οι αλλοι μισοι ειναι με δερματινα βαλιτσακια και το παιζουν γιαπις, δεν μας χεζεται λεω εγω

LOLLLLLLL,τι μου ερχεται στο μυαλο τωρα..

Οι αγωνιστες του πανεπιστημιου??.....υπαρχουν μερικα παιδια που πιστευουν καποια πραγματα και καποιοι αλλοι που απλα θελουν να τα σπανε και να κανουν φασαρια.Και οι δυο ζουν σε μια ουτοπια,σε μια ψευτια για μενα!.Το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην τους ψηφιζω γιατι αυτα που λενε απλα δεν υπαρχουν παρα μονο για μια κοινωνια 100 ατομων και οχι 10.000 που ειμαστε στην σχολη!

Υγ:δεν αναφερομαι σε κανενα απο εδωμεσα,το λεω προκαταβολικα μην παρεξηγηθει κανεις!

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:05]

αυτο ειναι η γενικοτερη αντιληψη της νεοελληνικης κοινωνιας η οποιο εχει ωσ συνθημα το "οποιος δουλευει ειναι ******* και οποιος λουφαρει ειναι μαγκας" . Δεν ειναι οι μπατσοι , ειναι βαθυτερα τα αιτια.

.....ναι οκ δεκτη η γενικοτερη "σημερινη αντιληψη" ....απλα ειναι μια ακομη πορτα ...για easy money......και επιδειξη εξουσιας απο ανεγκεφαλα οντα...(και προσθετω οτι δεν ειναι ολοι ετσι....!!!)......

συμφωνω οτι οι ψευτοαναρχες που κατεβαινουν και σπανε οτι βρουνε μπροστα τους χωρις να λογαριαζουν τπτ, και μην εχοντας δουλευψει ουτε λεπτο στη ζωη τους ...λογο..."ιδεολογιας" ειναι για πολλες μπατσες...πολλες ομως...

απο την αλλη μερια ομως, υποτιθεται οτι οι αλλοι θα πρεπει να εχουν μια καποια πρεπουσα συμπεριφορα στους πολιτες της χωρας αυτης... και εκει ειναι που μπερδευει το πραμα... ειναι η τριλογια που λεει ο ManuDhthen1..

παιδακι>εξουσια>ανουσια εκσπερματωση....

οι τυποι ετσι ηταν απο παντα και φυσικα ετσι θα ειναι και στο μελλον μονο οι στολες αλλαζουν, τα μυαλα μενουν ιδια...

οσο για την ψηφο που αναφερεις εχω να ψηφισω απο τα 22 μου, και δεν σκοπευω να ξαναβρεθω μπροστα σε καπλη, ακομα και αν βρισκομουν θα εριχνα "μορταδελλα" μεσα στην καλπη. Δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμο... και μιλαω για ολες τις πολιτικες δυναμεις, αναιξερετος...(μαζι και με τους αντιρισιες/αναρχικους (αλλα κολλημενα ατομα))

ισως για 1η φορα θα συμφωνησω με τον ΝοsDio

Ισως θα πρεπει να ανοιξουμε ενα section στο lab

"Πολιτικες και αλλες βλακωδεις συζητησεις..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.