fanisk Δεκέμβριος 11, 2004 #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από JimmyFox Παπαδόπουλο? Τον γνωστό και μη εξαιρετέο τρελό δικτάτορα? Έχασα επεισόδια φαίνεται. Ω ναι....ea6gka κ ποιος θελει να συζητησει σοβαρα μαζι της????Ολοι εχουν ονειρα...αλλα πραγματοποιουνται...αλλα παραμενουν ονειρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 11, 2004 #102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Νος -Ντιος αν βαλεις στην συζητηση αυτο το θεμα -το οποιο εχουμε ξανασυζητησει- δεν θα βγει πουθενα ,αστο καλυτερα . Παπατσονης απλα διαφορετικη αποψη της ζωης και διαφορετικα βιωματα ,δεν ειναι θεμα ξεροκεφαλιας ΟΚ Πασχαλια σεβαστη η επιθυμια σου απλα εγω δεν το ειπα για να ανοιξω καινουργιο θεμα ομως μου φαινεται περιεργο οταν δεν μπορεις να καταλαβεις μια βασικη ανθρωπινη αξια πως μπορουμε να συζητησουμε για κατι ευαισθητο!Επισης το "τιμημενο" το nickname ειναι: Nos-Dio.Εαν δεν σου αρεσει μπορεις να με λες Γιαννη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 11, 2004 #103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Aμαν , κι'αλλος Γιαννης ?Πω, του ΑιΓιαννιου θα μεινουν μονο τρια ατομα εδω μεσα γιατι ολα τα υπολοιπα θα εχουν παει επισκεψη στους Γιαννηδες του φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Δεκέμβριος 11, 2004 #104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 17:39] Ειχα δει το Thread στις αρχες τις γεννησης του,οταν ακομα ονομαζοταν"τι θα γίνει με τους μπατσους....?" αλλα εω χασει κανα 3-4 σελιδες κ δεν ξερω γιατι οι μπατσοι γινανε αστυνομικοι!!!κ δεν ειμαι διατεθυμενος να διαβασω τα προηγουμενα για να το μαθω,απλα δε μου αρεσε αυτο το ειδος λογοκρισιας!Υποθετικα οι αστυνομικοι επιβλεπουν τη τηρηση των νομων,αλλα οι σκατομπατσοι κανουν καταχρηση αυτης της εξουσιας που τους δινετε κ εξελισσοντε σε "νομιμους αλητες" χαρακτηριστηκα αναφερω τα φυντανια της ομαδας ΖΦυσικα διπλα στα ξερα δε θελω να καψω κ τα χλωρα γιαυτο γινεται η χρηση των λεξεων "αστυνομικοι" κ "σκατομπατσοι" μια απο τα ιδια και γω.....ολοι οι παιδικοι συμαθητες φιλοι κλπ που γιναν στρουμφακια ηταν με αποδειξεις οι πιο καθυστερημενοι μαθητες της ταξης,τρωγαν μαπες στο διαλειμα κλπ κλπ.... τωρα απο edit se edit αν βγει καμια ακρη να με χεσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 11, 2004 #105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 18:44] Aμαν , κι'αλλος Γιαννης ? Πω, του ΑιΓιαννιου θα μεινουν μονο τρια ατομα εδω μεσα γιατι ολα τα υπολοιπα θα εχουν παει επισκεψη στους Γιαννηδες του φορουμ Φορουμ χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει! :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 11, 2004 #106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από naz μια απο τα ιδια και γω.....ολοι οι παιδικοι συμαθητες φιλοι κλπ που γιναν στρουμφακια ηταν με αποδειξεις οι πιο καθυστερημενοι μαθητες της ταξης,τρωγαν μαπες στο διαλειμα κλπ κλπ.... τωρα απο edit se edit αν βγει καμια ακρη να με χεσετε χεχε..Tωρα ομως θα δινουν φαπες σε σενα αν δεν καθεσε φρονημα.Αν ομως ειναι καθυστερημενοι οπως λες τοτε πως εφθασαν τις βασεις των σχολων τους εκει πανω??Πιστευω οτι πολλοι απο σας που τους κατηγορατε θα θελατε πολυ να εισασταν στη θεση τους.Αλλοι παλι δεν σας αφηνουν οι μπαμπαδες σαςΚαι σε σας που λετε οτι δεν δουλευουν δεν εχετε παρα να πατε ενα βραδυ σε καποιο τμημα να δειτε ποσοι κακοποιοι περνανε απο εκει. Αυτο σημαινει καταθεσεις δικογραφιες και πολυ βρώμα.Για σκεφτειτε πως βρωμαει ενας πρεζακιας η ενας μεθυστακας που μολις εκανε εμμετο.....Αληθεια εσεις θα κανατε σωματικη ερευνα σε εναν απο αυτους η χειροτερα.... σε ενα φορεα του aids??Για σκεφτειτε ποσες ωρες θελετε για να συνελθετε απο ενα εξαντλητικο ξενυχτι.... Μη κοιτατε λοιπον μονο το δενδρο υπαρχει και το δασοςΑν καποιοι απο σας ειχατε δυσαρεστες εμπειριες με καποιους αστυνομικους δεν σημαινει οτι πρεπει να βριζετε ολους τους αλλους.Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.Ζαρα ηρεμησε παλικαρι μου .....ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΤΕΜΟΝΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 11, 2004 #107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 χεχε..Tωρα ομως θα δινουν φαπες σε σενα αν δεν καθεσε φρονημα.Αν ομως ειναι καθυστερημενοι οπως λες τοτε πως εφθασαν τις βασεις των σχολων τους εκει πανω??Πιστευω οτι πολλοι απο σας που τους κατηγορατε θα θελατε πολυ να εισασταν στη θεση τους.Αλλοι παλι δεν σας αφηνουν οι μπαμπαδες σαςΚαι σε σας που λετε οτι δεν δουλευουν δεν εχετε παρα να πατε ενα βραδυ σε καποιο τμημα να δειτε ποσοι κακοποιοι περνανε απο εκει. Αυτο σημαινει καταθεσεις δικογραφιες και πολυ βρώμα.Για σκεφτειτε πως βρωμαει ενας πρεζακιας η ενας μεθυστακας που μολις εκανε εμμετο.....Αληθεια εσεις θα κανατε σωματικη ερευνα σε εναν απο αυτους η χειροτερα.... σε ενα φορεα του aids??Για σκεφτειτε ποσες ωρες θελετε για να συνελθετε απο ενα εξαντλητικο ξενυχτι.... Μη κοιτατε λοιπον μονο το δενδρο υπαρχει και το δασοςΑν καποιοι απο σας ειχατε δυσαρεστες εμπειριες με καποιους αστυνομικους δεν σημαινει οτι πρεπει να βριζετε ολους τους αλλους.Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.Ζαρα ηρεμησε παλικαρι μου .....ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΤΕΜΟΝΤΕ. Ετών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Δεκέμβριος 11, 2004 #108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 καταφεραν και πιασαν τις βασεις; τις απιαστες βασεις των σχολων ? αυτες που κοιταγαμε οταν συμπληρωναμε τα μηχανογραφικα μας και γελαγαμε εννοεις? που με τα αθληματα κλπ επιανες το 80% της απαιτουμενης βαθμολογιας? που μεχρι πριν λιγα χρονια δεν υπηρχαν καν βασεις και μπαιναν αβερτα με βισμα και οτι αλλο θες? ας μας πεις μιας και φαινεται οτι κατεχεις ποσο ειναι οι τρεχουσες βασεις να δουμε μηπως εχω αδικο....τεσπα μην συνεχισεις γιατι θα αρχισεις τα edit μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 12, 2004 #109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Πριν 3 χρονια ειχα περασει αστυφυλάκων .. . καλα εκανα και δεν πήγα, :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 12, 2004 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Ειδες λοιπον οτι δεν ξερεις τι σου γινεται? Τα αθληματα εχουν τα ιδια ορια με την Ικαρων κλπ. και δεν εχουν καμμια σχεση με τη βαθμολογια. Και μη μου πειτε οτι οι αξιωματικοι δεν ειναι ''μπατσοι''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 12, 2004 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 εδω θα συνηγορίσω , τα αθλήματα είναι ακριβώς ίδια με την ικάρων (όχι δεν εδινα εγω ) και η βάση με το παλιό σύστημα ήταν όντως ψηλή , απο 5400+ νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 12, 2004 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings Πριν 3 χρονια ειχα περασει αστυφυλάκων .. . καλα εκανα και δεν πήγα, :P:P Καλα εκανες. Ειμαι βεβαιος οτι εσυ δεν εισαι βλαχακι.. ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 12, 2004 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22Και μη μου πειτε οτι οι αξιωματικοι δεν ειναι ''μπατσοι''. Στο μυαλλο ειναι μπατσοσκυλα κ στους νεους ειναι σκατομπατσοι !!! Εξαλλου ολες αυτες οι σχολες εχουν παρομοια προγραμματα πλυσης. Φυσικα δεν τους περνει ολους το ποταμι.(ξες εσυ ποιους εννοω! ) Α οσο για τα "ψαχτηρια" σε αστεγους κ junkies δεν αναγκη να σιχενεσαι ακομα κ συφιλη να εχει! εχουν πλαστικα γαντακια απο αυτα που χρησιμοποιουνε στα νοσοκομεια κ να εισαι σιγουρος οτι ψαχνουν καθε πιθανη κρυψωνα................... μπλεοθονης@ ετων .......... 22 δε φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 12, 2004 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 ειχα δωσει με 10% σπούδαζα και σπουδάζω οικονομικά , το μονο καλο που βρήκα οτι εχει η αστυφυλάκων ειναι οτι πέρνεις χρήματα απο 18χρονών , Ενω εγω στα οικονομικά οσπου να τελειώσω την σχολή να κάνω μεταπτυχιακό να πάω φαντάρος και θα βρώ δουλεια οταν γίνω 28-30χρονών.. ετισι ειναι ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 12, 2004 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 alex........:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 12, 2004 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 αχα, οποτε ενας που τελειωσει ιατρικη ειναι καλυτερος ανθρωπος απο εναν αστυφυλακα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 12, 2004 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka αχα, οποτε ενας που τελειωσει ιατρικη ειναι καλυτερος ανθρωπος απο εναν αστυφυλακα? Οχι βεβαια.. απλα καποιος ειπε για καθυστερημενους μαθητες. Οι εξυπνοι ανθρωποι δεν σημαινει οτι ειναι και οι καλυτεροι ανθρωποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 12, 2004 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 μπλεοθονης@ ετων .......... 22 δε φαινεται 45 μαλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 12, 2004 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Οχι βεβαια.. απλα καποιος ειπε για καθυστερημενους μαθητες. Οι εξυπνοι ανθρωποι δεν σημαινει οτι ειναι και οι καλυτεροι ανθρωποι. τωρας μιλας σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 12, 2004 #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K 45 μαλλον... μηπως η δουλεια σου σχετιζεται με αστυνομικους ή κατι τετοιο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.