karakokas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 Εχω την K8N-E deluxe η οποια υποτιθεται οτι κλειδωνει τα agp pci.Mεσα αποτο bios βεβαια δεν βρηκα ρυθμιση lock αλλα μου δινει επιλογη να αναβασω το agp μanual.Ανεβαζοντας το fsb στα 210 ,απο default 200 , στο bios ,μπαινω windows και βλεπω με το agp στα 75.Κανω restart ,στο bios τιμη 66.??τι παιζει,καμια ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Δεκέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Υπάρχει περίπτωση αλλάζοντας το agp να αλλάζει ανάλογα και το PCI. η αναλογία είναι 2:1 66/33.Καλύτερα να μην αλλάξεις καν τo agp bus, το μόνο που θα σε βοηθήσει είναι λιγάκι στο oc'ing της κάρτας γραφικών σου. Παίζει και να χαλάσεις τη κάρτα γραφικών σου έτσι.Κατέβασε το clockgen, σου δίνει τα bus speeds για agp και pci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Δεκέμβριος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 To θεμα ειναι πια απο τις δυο ενδειξεις ειναι η σωστη.Αυτη του μπαιος ,66, η του Ntune utility της Nvidia ,75?Διοτι εαν ισχυει η τελευταια το ο/c ειναι για μενα απαγορευτικο αφου ανεβαζοντας το fsb μου ανεβαινει και το αgp.Tελικα εχει η δεν εχει lock η mobo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 δοκίμασε να βάλεις το AGP στην τιμή 67 ή 68 και ξαναπροσπάθησε, πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα. Αναβάθμισε και στο τελευταίο BIOS για την μητρική σου καλού κακού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Δεκέμβριος 10, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Επιασε Ευχαριστω φιλε εντου Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 τίποτα κλασικές λαμαδιές της MSI και ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.