Jump to content

DVDR + ή - για PS2

Dj Netrino

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος τι δισκάκια να χρησιμοποιείσω για την αντιγραφή παιχνιδιών του playstation 2?

Σύν ή πλήν?

Θα υπάρχει καμια διαφορά στο διάβασμα απο το Play?

Αρχική απάντηση από Dj Netrino [Χθες, στις 20:59]

Έτσι..!!!

Ο τολμον νικά! Την άλλη εβδομάδα θα ξέρω!

Υπάρχει κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρία?

- Φίλε μου έχω γράψει κάτι + και αργεί στο φόρτομα!!!!!(Στην αρχή πίστευα ότι είναι χαλασμένο το δισκάκι)

Γράφε σε - και θα ΜΑΣ θυμηθείς...

;)

το booktype ειναι για να καταλαβαινει το player (ακα playstation 2) οτι το δισκακι δεν ειναι + αλλα κανονικο (δηλαδη πρεσας).ετσι λυνονται τα περισσοτερα προβληματα συμβατοτητας με + δισκακια.οποτε αν το recorder σου υποστηριζει αλλαγη booktype δεν θα εχεις κανενα προβλημα με +.

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 13:36]

- Φίλε μου έχω γράψει κάτι + και αργεί στο φόρτομα!!!!!(Στην αρχή πίστευα ότι είναι χαλασμένο το δισκάκι)

Γράφε σε - και θα ΜΑΣ θυμηθείς...

;)

Επειδή είχα ακούσει απο κάτι τύπους οτι είχαν μερικά προβλήματα με τα + δισκάκια και απο οτι βλέπω έχουν και άλλοι...

Πάω κατευθείαν στσ -

Αρχική απάντηση από Larry [Σήμερα, στις 15:37]

το booktype ειναι για να καταλαβαινει το player (ακα playstation 2) οτι το δισκακι δεν ειναι + αλλα κανονικο (δηλαδη πρεσας).ετσι λυνονται τα περισσοτερα προβληματα συμβατοτητας με + δισκακια.οποτε αν το recorder σου υποστηριζει αλλαγη booktype δεν θα εχεις κανενα προβλημα με +.

Ευχαριστώ πολύ Larry!

Το αντιγαφικό που θα μου έρθει την επόμενη εβδομάδα είναι το Nec 3500!

Και νομίζω οτι την υποστιρίζει αυτή την επιλογή που μου είπες!

Οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με τα + ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.