Dj Netrino Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 Όπως λέει και ο τίτλος τι δισκάκια να χρησιμοποιείσω για την αντιγραφή παιχνιδιών του playstation 2?Σύν ή πλήν?Θα υπάρχει καμια διαφορά στο διάβασμα απο το Play? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Με τα + είχα πολλά προβλήματα καλήτερα τα - για PS2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Για τα παιχνίδια με ενδιφέρει ποιο πολύ...Για τις ταινίες οχι τόσο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Και στα παιχνήδια το ίδιο πρέπει να ισχύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 9, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 ’ρα πάω για πλήν..Προβλήματα στο ''φόρτωμα'' ή στην αναγνώριση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Και στα δύο...Γενηκκα τα + δεν τα συμπαθεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 9, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αυτό φοβόμουν...Μπορεί να παίζει ρόλο και τι τσιπάκι έχεις βάλει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Δεν έχω τσιπάκι...Πρόβλημα στα παιχνήδια με + έχει ένα φηλαράκιΚαι στις τενίες σε εμένα τα - παίζουν μια χαρά ενώ 2 από τα 3 + αρνούντε να παίξουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 9, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Τελικά είναι πεισματάρικα πολύ τα +... Τα δισκάκια θα είναι TAIYO YUDEN +R 4Χ. Λές να έχω ελπίδα με αυτά? Νομίζω οτι δεν θα έχω... Θα δείξει όταν θα τα δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Δοκήμασε μόνο έτσι θα είσαι σύγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 9, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Έτσι..!!!Ο τολμον νικά! Την άλλη εβδομάδα θα ξέρω!Υπάρχει κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Δεκέμβριος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Προς το παρών έχω γράψει παιχνίδια σε -R ΤDK 4Χ και παίζουν. Αν γράψεις σε +R δοκίμασε να αλλάξεις το booktype σε DVD-rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 9, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Παίζει σημαντικό ρόλο αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Δεκέμβριος 10, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Ποιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 10, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Dj Netrino [Χθες, στις 20:59] Έτσι..!!! Ο τολμον νικά! Την άλλη εβδομάδα θα ξέρω! Υπάρχει κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρία? - Φίλε μου έχω γράψει κάτι + και αργεί στο φόρτομα!!!!!(Στην αρχή πίστευα ότι είναι χαλασμένο το δισκάκι) Γράφε σε - και θα ΜΑΣ θυμηθείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 10, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από anonymous-root [Σήμερα, στις 10:17] Ποιο; Την αλαγή στο booktype σε DVD-rom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Δεκέμβριος 10, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 το booktype ειναι για να καταλαβαινει το player (ακα playstation 2) οτι το δισκακι δεν ειναι + αλλα κανονικο (δηλαδη πρεσας).ετσι λυνονται τα περισσοτερα προβληματα συμβατοτητας με + δισκακια.οποτε αν το recorder σου υποστηριζει αλλαγη booktype δεν θα εχεις κανενα προβλημα με +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 10, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 13:36] - Φίλε μου έχω γράψει κάτι + και αργεί στο φόρτομα!!!!!(Στην αρχή πίστευα ότι είναι χαλασμένο το δισκάκι) Γράφε σε - και θα ΜΑΣ θυμηθείς... Επειδή είχα ακούσει απο κάτι τύπους οτι είχαν μερικά προβλήματα με τα + δισκάκια και απο οτι βλέπω έχουν και άλλοι... Πάω κατευθείαν στσ - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Δεκέμβριος 10, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Larry [Σήμερα, στις 15:37] το booktype ειναι για να καταλαβαινει το player (ακα playstation 2) οτι το δισκακι δεν ειναι + αλλα κανονικο (δηλαδη πρεσας).ετσι λυνονται τα περισσοτερα προβληματα συμβατοτητας με + δισκακια.οποτε αν το recorder σου υποστηριζει αλλαγη booktype δεν θα εχεις κανενα προβλημα με +. Ευχαριστώ πολύ Larry!Το αντιγαφικό που θα μου έρθει την επόμενη εβδομάδα είναι το Nec 3500!Και νομίζω οτι την υποστιρίζει αυτή την επιλογή που μου είπες!Οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με τα + ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.