Kildeth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2014 Χαίρεται. Θέλω να πάρω μια ταμπλέτα για την μητέρα μου μέσα στη βδομάδα. Κοιτάω τώρα εδώ τα τοπικς, αλλά θα θελα και κάποια γνώμη. Συγκεκριμένα, το ταμπλετ πρέπει: Η τιμή του να είναι γύρω στα 200ε. Να ειναι 8'' Να υποστηρίζει 3G/Wifi επέκταση flash αποθηκευκτικού χώρου Η μητέρα μου το χρειάζεται μόνο για να σερφάρει, να ακούει μουσική και να βλέπει 1080p ταινίες είτε στη ταμπλέτα,είτε μεσω της ταμπλέτας στην τηλεόραση. Άντε να παίζει και κανά Angry Birds. Δεν το θέλει για τίποτα αλλο. Σκεφτόμουν κάποιο Samsung να πάρω σαν μαρκα, αλλά δεν ξερώ τι μοντέλο. ιδεες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Σε αυτα που λες το tab pro ειναι το 8.4 αλλα φοβαμαι οτι με 3g θα ειναι αρκετα παραπανω απο 200... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kildeth Νοέμβριος 4, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Σε αυτα που λες το tab pro ειναι το 8.4 αλλα φοβαμαι οτι με 3g θα ειναι αρκετα παραπανω απο 200...η έκδοση με το 3g δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει ακόμη ε; δεν το βρίσκω στο skroutz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.