Πριονέτο Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 Πριν απο λίγες μέρες αγόρασα αυτήν την καρτούλα απο το e-shop και μου εμφανίζει artifacts στα παιχνίδια τύπου λευκών τελιών και διάφορες γραμμές που αναβοσβήνουν.Δοκίμασα αρκετά παιχνίδια και οδηγούς αλλά τίποτα.Δεν έκανα overclocking και οι θερμοκρασίες είναι 46/56c. Τι κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Πηγαινε την πισω για αλλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Mαλλον πηγαινεις για rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Στείλτην.... για rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Δεκέμβριος 9, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αυτά τα κούριερ τα έχω κάνει πλούσια!Πριν απο ένα μήνα είχα κάνει RMA την μητρική μου. Μήπως είμαι λίγο γκαντέμης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.