GoMaR Νοέμβριος 27, 2014 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 τουλάχιστον, καλή η φίλη σου; μη σου θυμώσει και την χάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 27, 2014 Author #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Καλη αλλα μικρη και ειναι απλα φιλη (ετσι λεμε οταν εχουμε γκομενα ). Ασε εχασα μερικα μαλλια μολις μου ειπε οτι πηρε λαπτοπ. Και οταν της ειπα οτι μαλλον εκανε μεγαλο λαθος, μου αραδιασε ενα σωρο π@παριες του τυπου "να σταματησω να κραζω και πως οτι και να επαιρνε θα εκραζα και οτι ειχε 1002 λογους να παρει λαπτοπ" . Εγω απορρησα φυσιολογικοτατα, γιατι δε μου ειπε εστω τους 2 απο τους 1002 , οταν με εβαλε να κανω θεμα για το τι θα ηταν καλο να επιλεξει. Μετα το γυρισε το τροπαρι και ειπε οτι "δεν ειχε χρονο να ψαξει" . Γελανε και τα μουστακια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2014 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 δε πειραζει , το χρεος σου σαν φιλος το εκανες...απο εκει και περα οτι νομιζει αυτη καλυτερο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts