abril Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2014 Καλήμερα:hi: πριν από λίγες μέρες το laptop μου άρχισε να βγάζει διαρκώς BSOD και θεώρησα ότι θα ήταν κάποιος ιός μιας και όταν έκανα scan μετά από κάποιο σημείο έβγαζε BSOD ,αν και βεβαία την μια bootare κανονικά και κράσαρε μετά από κανένα 10 λεπτό και άλλοτε με το που έμπαινα από τον user μου.Έκανα format χθες βάζοντας τα driver της κάρτας μου πετάει bsod και μετά έκανα disable την κάρτα μήπως έχει καεί και έβγαλα και τα driver άλλα πάλι τα ίδια.Έκανα ελέγχο για τον δίσκο και δεν μου βρήκε κάτι.Τέλος έβαλα το memtest86 και έβγαλα την μια ram και το έτρεξα και μου έβγαλε αφού το άφησα για ώρες τα εξής: και τώρα το τρέχω με την άλλη.Αν έχει χαλάσει μόνο η μια,και βάλω μια διαφορετική θα έχω μειωμένες αποδόσεις? (η συγκεκριμένη είναι τελείως ψόφια έτσι ;γιατί δεν το έχω ξανάχρησιμοποιησει το πρόγραμμα...) Επίσης μερικες μνημες έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής αν δεν κάνω λάθος 'η είναι τρέχα γύρευε? Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.