slalom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2014 Όπως τα λεει ο τιτλος, δεξι κλικ στον υπολογιστή μου, κλικ στη Διαχειριση και δεν ανοιγει το παραθυρο.Αν τρεξω από το start το compmgmt.msc τρεχει κανονικαΕχω τρεξει το sfc /scannow και διορθωσα και το μητρωο, όπως λεει εδώhttps://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/86fceb80-7fef-4094-a703-ed608d445e86/windows-7-computer-management-error?forum=w7itprogeneralΌλα αυτά εμφανιστηκαν όταν εγκατεστησα τον καινουριο δισκο, μαζι με ένα παλιο. Χρησιμοποιησα και το δευτερο controller (αν εχει σημασια), η μητρικη είναι η Gigabyte P55-US3LGIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-P55-US3L (Rev. 1.0)(Μητρικές,Chipset P55,Socket 1156) /Για να ανοιξει χρειαστηκε γυρω στα 20 λεπτα, βγαζοντας το γνωστο μηνυμα "Ολοκληρωθηκε Χ%..." που βγαζει στις αναβαθμίσεις λογισμικού. Επειδή είναι το κατεβαστηρι δε θυμαμαι αν "χρωσταγα" restart, που δεν το νομιζω.Επιπλέον εβγαλε και ένα άλλο μηνυμα περι εκκαθαρισης στο ιδιο στυλ με το "Ολοκληρωθηκε Χ%..." Βεβαια πρωτη φορα ειδα αυτή την "εκκαθαριση"Καμια ιδεα να επαναφερω το compmgmt.msc στη Διαχειριση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Νοέμβριος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Για διαβασε και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 4, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Μου φαινεται πολύ ρισκο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Νοέμβριος 4, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Δεν ξερω αν εχεις την δυνατοτητα να κανεις επαναφορα συστηματος, παντως με επιδιορθωση, αν ακολουθησεις ακριβως τις οδηγιες, δεν θα εχεις κανενα προβλημα, το εχω κανει απειρες φορες, για να αποφυγω το format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 4, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Οκ θα το δω καποια στιγμη, ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Νοέμβριος 4, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2014 Να προσεξεις να επιλεξεις αναβαθμιση και δεν θα εχεις κανενα προβλημα, απλως, αν δεν το εχεις ξανακανει, μελετησε το λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.