Jump to content

ΑMD64 ή Intel P4???????

solidusgr

Recommended Posts

Mεταξυ των δυο χαλαρα 3400+ .Απο την αλλη ομως ο p4 εχει κατι που μου αρεσει παρα μα παρα πολυ (ΗΤ)... Τρελλες διαφορες δεν θα καταλαβεις.Με απλο ανεμιστηρακι ο α64 δεν θα ανεβει πολυ ενω ο p4 θα παει στα 3500 τουλαχιστον....

Αν και εχω Α64 και δεν εχω προβλημα με τις επιδοσεις του (καθε αλλο) , θα επαιρνα τον p4 ,αλλα για τους δικους μου λογους...

Οι περισσότεροι θα πουν Α64

Αν πας εκεί μάλλον πρέπει να κοιτάξεις από 3500+ - 939 και πάνω σε 939

Ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματά του (ο P4 συνίσταται για συγκεκριμένες εφαργμογές που τον εκμεταλλεύονται)

Θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται για κανέναν

Εννοείται Athlon 64. Οι πιο πολλοί λένε socket939. Πάντως και ο 3400+ socket 754 δεν είναι κακός. Τα τελευταία κομμάτια ανεβαίνουν πολύ με stock ψύξη. Δεν θα σε απογοητεύσει...

Πάρε Intel γιατί μέινανε λίγοι Intelαδες...Και εμείς μεμ τους amd με ποιούς θα κοντραριζόμαστε :p

πέρα απο την πλάκα οι amd αυτή την στγμή είναι power..αλλά το μεγάλο ατού των p4 έιναι το ΗΤ...Δες απο κοντά αν μπορείς 2 τέτεια μηχανήματα και αποφάσισε...Προσωπική επιλογή AMD.

Αν η Ιντελ ειναι το Αγγελάκι και η AMD το διαολάκι εγώ που τα έχω και τα δύο τί είμαι?¨ενας Αντίχριστος Αρχάγγελος???Το λεπον φίλε ο λαός μίλησε και φωνή λαού οργή Θεού.AMD και φρέσκο ψωμί!!!

Απο τα πραγματα για τα οποια θα παρεις αυτο το PC, ποιο απο αυτα θα κανεις περισσοτερο;

Ενδεικτικα:

Games: AMD64>P4

Encoding: P4>AMD64

Και η λιστα μπορει να γινει πολυ μεγαλη και πολυ πιο αναλυτικη...

Ψαξτο λιγο, δεν υπαρχει "Ο Καλυτερος Επεξεργαστης", υπαρχουν επεξεργαστες καλυτεροι στον τομεα τους...

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 16:08]

A64

Έτσι.... λιτός και κατατοπιστικός:boxed::p:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.