Jump to content

πρόβλημα με THRUSTMASTER T100 και μάλλον όχι μόνο

xtrmsnpr

Recommended Posts

ήρθε πριν 2 μέρες η τιμονιέρα THRUSTMASTER T100.

όμως,....αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα που αντιμετόπιζα με το gamepad(είμαι με φρέσκα windows 8.1,έγινε φορματ πριν 8μέρες)...η τιμονιέρα απενεργοποιείται....ακόμα και μέσα στα windows μετά από 1-2 λεπτά.Την βγάζω και την βάζω στην θύρα του usb(4 θύρες άλλαξα) κουνιέται μόνη της,και μετά από λίγο σβήνει...και μέσα στο παιχνίδι(asseto corsa/grid3) μένει κλειστεί....

Έχω βγάλει και έχω περάσει τους drivers 10 φορές κοντά..

Είδα από το bios,έχω ανοιχτές τις επιλογές για τα usb,μέχρι και το legacy ανοιχτό είναι..Και τίποτα..

Από το power plan των windows το ρύθμισα να μην σβήνει τα usb..

Τί άλλο να κάνω;Που είναι το πρόβλημα;;

το δοκίμσα σε ότι θύρα usb είχα,μέχρι και μονο του,και τίποτα πάλι..μέχρι και στο usb hub που έχω το έβαλα

Όλες οι άλλες usb συσκευές δουλεύουν κανονικά..

Μόνο αυτό και το xbox360 gamepad(το έχω στείλει για αντικατάσταση) το παρουσίασαν,και γιαυτό πίθομαι ότι δεν πρέπει να είχε πρόβλημα το gamepad..

Από device manager έβαλα όλα μου τα usb να μην κάνουν power off,από το power plan στα usb έκανα disable το selective suspend setting..

Στην registry βρήκα το key του usb και το έκλεισα και από κει το Enhanced Power Management για την θύρα,πάλι τα ίδια..

Κατάφερα να το κάνω να δουλέψει για λίγη ώρα,πχ 20-25 λεπτά χωρίς να κλείσει,και έπαιξα μισο round μέχρι που έκλεισε επιτόπου και βγήκα από το παιχνίδι..

Μόνο με replug ανάβει πάλι,και σβήνει

Οπότε έκανα κάτι τραβιγμένο για δοκιμή,έκανα disable το HID-compliant game controller,η τιμονιέρα μένει ανοιχτή για ώρα,αλλά εννοείται δεν λειτουργεί ούτε για καλιμπράρισμα,αλλά ούτε και ingame(asseto corsa/grid3)..Όμως έτσι έμεινε ανοιχτή,δεν απενεργοποιήθηκε..Μας βοηθάει σε κάτι αυτό;

Έχω φάει όλο το internet αλλά δεν βρίσκω τίποτα.

PS

την δοκίμασα,απλώς την εγκατέστησα, και σε άλλο pc με windows 7 32bit..πάλι τα ίδια,δούλεψε για λίγο και έσβησε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.