pettakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2014 Στον Explorer στο network μαζι με τους υπολογιστες μου εμφανιζεται τωρα τελευταια και ο router της hol με την ονομασια intracom, ειναι το netfaster iad2. Δεν νομιζω οτι ειναι απαριατητο να εμφανιζεται, δεν προσφερει τιποτα. Υπαρχει τροπος να το βγαλω?Ευχαριστω.
asot Νοέμβριος 4, 2014 #2 Νοέμβριος 4, 2014 Αν μιλάς για το Network Locations στον Windows Explorer, κάνεις δεξί κλικ και Remove Device.
pettakos Νοέμβριος 4, 2014 Author #3 Νοέμβριος 4, 2014 Τετοια επιλογη με δεξι κλικ δεν εχει.Δεν εμφανιζεται στα network locations, αλλα αριστερα κατω απο το Homegroup, This Pc, Network, με τη σειρα απο πανω προς τα κατω.
asot Νοέμβριος 5, 2014 #4 Νοέμβριος 5, 2014 Χμ, δεν χρησιμοποιώ homegroup, οπότε δεν μπορώ να το δω στο PC μου.Αν σου είναι απαραίτητο το homegroup, στη θέση σου δε θα το πείραζα. Διάβασα ότι μπορείς να το κάνεις disable (το router), αλλά υπάρχει πιθανότητα να σου δημιουργήσει προβλήματα.Εννοείται, αν δε χρησιμοποιείς το homegroup προτείνω να το καταργήσεις (νομίζω αυτό γίνεται κάνοντας disable τα services HomeGroup Listener & HomeGroup Provider).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.