gregorisvas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2014 Καλησπέρα,προχθές πήρα την εν λόγω κάρτα και μου παρουσιάζει το εξής θέμα. Μετά απο 1-2 λεπτά λειτουργίας αρχίζει και εμφανίζει κάτι μπλέ γραμμές στυλ flicker στην οθόνη. Κατέβασα το furmark, στη χαμηλότερη ανάλυση ανοίγει/τρέχει και οι μπλέ γραμμές είναι έντονες.Στη 1920x1080 με το που πατήσω burnin test κάνει shut down ο υπολογιστής.Αυτό το θέμα με τις μπλέ γραμμές το είχα και με τη HD6850 που είχα πρίν αλλα συνήθως μετά απο reboot έστρωνε.Θέμα κάρτας ή PSU?Έχω το Enermax Liberty 620W (1 6pin + 1 6+2pin για GPU). Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2014 Ποια υλοποίηση ειναι? Μηπως dcii Asus? Νομιζω psu ειναι, αν δεν εχεις αλλο στειλε πμ να σου στειλω ενα για δοκιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2014 Ένα update.Στο PCI-E x16 έχει την παραπάνω συμπεριφορά.Στο δεύτερο το οποίο είναι όμως x4 όλα κανονικά, παιχνίδια burnin σε fhd τα πάντα κομπλέ.Άρα θέμα μητρικής; :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 1, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2014 Pins στην μητρικη ειναι κομπλε? Παιζει να ειναι μητρικη, ναι :bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 2, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 Ντάξ με έχει κουφάνει.Έκανα κάτι αλλαγές στην τροφοδοσία και φαινομενικά δουλεύει.Όταν βάζω κανα παιχνίδι (πχ Skyrim) σε fhd ultra κλπ όλα κυριλέ, αν πάω να τρέξω furmark σε fhd σβήνει το pc και πάλι.Όταν ανάβει μου εμφανίζει ξανά αυτές τις μπλέ ιστορίες αλλα μόλις σβήσω και ξανανάψω το monitor πούφ...gone...Τι παίζει πιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 Απο θερμοκρασίες πως είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 2, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 Σε idle περίπου 32-35 και σε load μεχρι 74 έχω δεί. Σχετικά δροσερή αν κρίνω απο άλλες υλοποιήσεις ή τη reference Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 2, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 Ναι απο reference είσαι πολύ καλύτερα, 95+ χτυπαγα εγώ πριν αλλάξω ψυκτρα. Θα δοκιμαζα άλλο τροφοδοτικό αν μπορεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 9, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2014 (edited) Μ' έχει προβληματίσει το θέμα.Δεδομένου οτι δεν έχω τροφοδοτικό άλλο να δοκιμάσω (θα έχω τέλη του μήνα) , προσπαθώ να καταλάβω μήπως τελικά φταίει η οθόνη.Έβγαλα ένα videάκι τί κάνει και πώς το κάνει.Επίσης, όταν απενεργοποιώ και ενεργοποιώ την οθόνη οι μπλέ γραμμές εξαφανίζονται.Με μπερδεύει. https://drive.google.com/file/d/0B8v7NxwIAow7cUxOelk1X3ZIRWM/view?usp=sharing Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2014 από gregorisvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 10, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2014 Ποια 290 έχεις??Εμένα μου έκανε νερά το τροφοδοτικό..και το άλλαξα και όλα καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 10, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2014 Της Asus, DCUII OC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 10, 2014 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2014 (edited) Της Asus, DCUII OC.Καλή είναι αλλά πρέπει να τραβάει λίγο παραπάνω ρεύμα από την ref.Αν βρεις χρόνο μπορείς να έρθεις να κάνουμε μια δοκιμή στο δικό μου.Edit.Είδα που βρίσκεσαι..Για μένα είναι τροφοδοτικό.Είχα το ίδιο θέμα με μια MSI R9 290 Gaming.Ρούφαγε περισσότερο ρεύμα από την ref και μου έκλεινε στα benches. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 10, 2014 από Aris137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 10, 2014 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2014 Επειδή το πρόβλημα με το ξαφνικό shutdown στο load το είχα, με αλλαγή τροφοδοτικού ίσιωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 10, 2014 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2014 Άλλωστε και η ίδια η εταιρεία προτείνει min 750W .Λίγη απόδοση να έχει χάσει το δικό σου κάνει την ζημιά.Πριν αγοράσεις θα ήταν καλό να κάνεις μια δοκιμή σε άλλον αν βρεις κοντά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STORM1978 Νοέμβριος 11, 2014 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2014 Άλλωστε και η ίδια η εταιρεία προτείνει min 750W .Λίγη απόδοση να έχει χάσει το δικό σου κάνει την ζημιά.Πριν αγοράσεις θα ήταν καλό να κάνεις μια δοκιμή σε άλλον αν βρεις κοντά σου.Για να ξεδιαλείνουμε κάποια πράγματα. Αυτό το min 750w είναι για όλο το πισί και όχι μόνο την κάρτα και βάζουν και παραπάνω για να έχουν και μια πισινή με τα Noname τροφοδοτικά.Με το δικό μου σύστημα στα 5ghz με 1.5V και την Sapphire 290 Tri-X OC στα 1250/1500 στιγμιαία τράβηξε ~600w από την μπρίζα.Για μένα παίζει να έχει και πρόβλημα η κάρτα σου φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 14, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 (edited) Δεν ξέρω, μήπως παίζει ρόλο και το γεγονός οτι το δικό σου PSU δίνει 60Α σχεδόν στη 12άρα ενώ εμένα 36Α? Έχουν περάσει και 7 χρόνια απο την αγορά του, έχει φάει και τα ζόρια του κατα καιρούς (i7 965 4,9GHz, 4870X2 clocked ) και άντεξε...Αλλα πόσο το καημένο Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 14, 2014 από gregorisvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
STORM1978 Νοέμβριος 14, 2014 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Ε πέστο βρε φίλε ότι το έχεις 7 χρόνια και του έχεις στραγγίξει το αίμα Τότε ναι νομίζω κατά εκεί πρέπει να πάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 14, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Ε πέστο βρε φίλε ότι το έχεις 7 χρόνια και του έχεις στραγγίξει το αίμα Τότε ναι νομίζω κατά εκεί πρέπει να πάς! Περιμένω να δώ το βεγγαλικό πρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
STORM1978 Νοέμβριος 14, 2014 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Δεν θες να δεις βεγγαλικά! Είδα εγώ το πάσχα και πήρα μαζί και gigabyte 990XA UD3/FX8320 στο χέρι!Πάρε ένα νέο και άστο αυτό για δοκιμές μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Νοέμβριος 14, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Το 'χω παραγγείλει ήδη.Το απόγευμα παραλαμβάνω και το βράδυ μακαρονάδα καλωδίων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts